Dobra ekipa Rudara, Kobilica igracina

Moderator/ica: GracanicaAA
Dobra ekipa Rudara, Kobilica igracina
Jel taj Kobilica inace Babinjac?
Stupcanica - TO SMO MI
Vjerovatno im nije igrao jedan sastav prvo poluvrijeme, a drugi sastav drugo poluvrijeme.
Kakva je situacija, hocemo li mi moci..prisonbreak je napisao/la: ↑25 jul 2023, 14:13Pojacava se Sloboda opasno, Lelic sjajno krilo, sjajna ekipa.
Defitivno kako se i ocrkivalo da ce biti favorit uz Stupcanicu.
Hajd razumio bih da si nas vrijeđao za rang takmičenja prije 2-3 godine kad smo bili u Kantonu ili Drugoj ligi, ali vrijeđaš nas sad kad smo rang takmičenja ko i tvoja SlobodaChapman1886 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:53trebo im je reci halo klosari ja cu navijat i davat podrsku klubu kojem sam ponikao a za vas i ne moram igrati i onako ste peta liga. Sta misle ko su fuj ?. Koj moras biti ljudska bijeda pa se ovako ponasati. FUJ !!!
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOGEEEEEEEEEEEEEEEChapman1886 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:55ma de ugasite taj klub, muka mi je više od njeg. Kako je sve ovako nesposobno, imate lijep stadion, ima igrača, navijači extra, ima svega, al BOšnjo je nesposoban ko tele.ovi na tribinama nisu 20km vidjeli od bajrama kad su u kutiju za serigju pogledali ali eto oni se nešto pitaju,ma **** ih tamo,grobari čelika. ugasite tu sablazan više ili predajte klub u ruke nekome ko nema za kifle a i kad ima pun mu nos žutog.
e jado jadni,ti ces nekom ko koliko ima zobi fujjjjjjChapman1886 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:51Hrelja se izvinjava nešto ovoj šaci jada i narkomana iz ZEnice,da ih sve prevrneš naglavačke nećeš marku skupiti,upravu je fudo.Ja eto navijaci Celika nisu znali za koga on navija. Covjek citav zivot "zivi" F.K. Sarajevo i sad je problem sto je pruzio podrsku. Ako voli Sarajevo, ne znaci da mrzi Celik.
Čista glupost. Pravi navijač da navija za bilo koji klub uvijek ce podržati svoj klub iz BiH ako igra EU ligi ili drugom takmičenju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.