Upravo to svjeza krv, neko ko zna i ko ima neku reputaciju, zamislite sad Dinamo zagreb (koji svake godine mjenha trenera) da se u 20 godina 7x vraca na istog trenera.. ljudi su mamica (sd generalni direktor neznam sta je bio) koji je radio kraljevski poso ljudima je dosadio jednistavno hoce drugo drugacije nesto novo ne trener..deda je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:09Pitar6785 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:00Ako Mirvic angazuje Husrefa u bilo kojoj strategi (kratkoricno/dugorocno) to ce bit katastrofalan potez, bez obzira cak i da na kraju pokodi da onsvoji titulu prodje 2 predkola itd..
Jer ta situacija sa vracanjem ba staro (to smo vec eadili 6 puta sa husrefom) jednostavno ce nabit taj negativan pritisak i sigurno 10-20% ce ekipa manje davat svoji mogucnosti.. ne govorim to da je neznanje husrefovo vec kako ce to navijaci prihvatit i ovako se gleda najmanja greska treneru a husrefu bi se ko i mirzi gledalo kroz mikroskop sve, ramena treskanje sta je tuje ovaj put x10
Husref uvjek bude dobar prvu godinu kad pocnu protivnicki treneri citat njegovu igru on tone jer nema znanje rokada jer on tacno to cilja jer fokusira se striktno na 13-14 igraca skojim svakodnevno radi (samim tim pridobije tuh 13-14 igraca plus mozda 1-2 kojima je ok da sjede na klupi ) i to je recept gdje ces ti bit ok 1 do 1,5 godinu ako dalje nemoze radkid ugovora se mora platit odradio je 50-60% ugovora svakako (zavisno jel podpisao na 2 ili 3 godine)
Mi nemozemo sa takvim trenerom posebno 7x put otkaz slicna stvar sa uscuplicom u akademi.
Navijaci nisu zadovoljni jer jednostavno zele nesto novo drugacije i mislim da je po klub i mirvica bolje dovest i slabijeg trenera kao sto je klaun nego husrefa jer bi tu dobio na vremenu tribine bi sigurno podrzale i ambijent u kojem bi taj trener radio i igraci igrali utakmice bio mnogo bolji i sigurno rezultat i igra bi bila bolja cak i da nas vodi trener losijeg kvaliteta od husrefa..
Zekic je sd trener u varazdinu mislim da se on moze dovest dati mu da bude trener i da na zimskom prelaznom roku bude trener menadzer da moze 2 igraca itjerat 2 dovest. A da mi do sledeceg ljetnog prelaznig roka nadjeme menadzera na njegovu preporuku ako koga zna..
Kodro sigurno bi bio ok rjesenje jeste da se vracamo i u njegovom slucaju u rikverc al osjeti se na navijacima da su bili zadovoljni sa njim njegovim radom i da je trazena njegova ostavka uskljucivo jer tad smo bili bez titule 100 godina sigurno tad da smo znali da moze zadrzat prvo mjesto 95% navijaca bi ga podrzalo i ponudili jos 2 godine ugovora..
Jakir treba bit meta
Mamic treba bit
ZEKIC je definitivno moguca varijanta
Kodro vjerujem da bi prije nas uzeo nego reprezentaciju
Istog sam stava, nama treba osvjezenje neko trenersko, kako sto je Viveris, Pener.da raja sa drugih prostora isto pocne pratit ligu. Kome je zanimljiv Hus iz Hr.Srb.ili drugih eu zemalja? Treba neko ko ce osvjezit pokrenut malo ligu, gdje ce se pisati o toj ligi i trenerima kako su poceli dolaziti u nasu ligu. Da o nama pisu Njem.medij itd...
Ja sam podrzavao Husrefa i nemam nista protiv da mu daju neku funkciju skauta sd direktora kluba neki savhetnik mirvica za 2-3 godine al ne ko trener..
Takodje Mirvic mi se cini da on misli da je FK SARAJEVO ko simin han postoji odkad je on dosao.. i cinimi se da on nijad u zivotu nije dosao na utakmicu FK SARAJEVO prije nego nas je kupio, da nije u toku da nepoznaje blisku historiju kluba da nezna fundamentalne vrijednosti kluba navijac itd
Jer potezi tipa vadivski mirza i sad husref sigurno menager kvaliteta njegovih koji zna poznaje historiju kluba vrijednosti kluba vrijednosti navijaca sigurno nebi doveo mirzu a ni husrefa (prem da je husref manja katastrofa od cicka )