Mislim da je i remi večeras dobar rezultat. Ne treba srljati, treba lagano, bez puno rizika, ako se mene pita. Ima druga utakmica, mogu se oni i gore dobiti. Ne treba praviti glupe faulove, ne treba dozvoliti neki glup penal, crveni karton ili šta ti ja znam. Hesperange je odigrao dobar dvomeč s njima, trebali su proći.
Usput, navijamo za Sheriff ako je ikako moguće, jer Sheriff se isto može proći

I onda u posljednjem daj Dinamo/AEK
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:03
Karamatić tražio prekid sjednice da navija za Zrinjski sa “slobodne teritorije”
“Prvak BiH danas igra kvalifikacije za Ligu prvaka, pa bih predložio da ovu sjednicu prekinemo kako bi se navijači iz Bratislave stigli pripremiti i kako bi mi koji ćemo navijati za Zrinjski uspjeli doći na slobodnu teritoriju da možemo navijati za klub, to jest da dođemo van granica Kantona Sarajevo na područje gdje se navija za prvaka BiH – u HNK, ZDK, SBK pa čak i TK i RS jer na prostoru KS nemamo sigurnosnih uslova kako bi navijali”
Ove sarajlije sto navijaju za zrinski, sta kazete
Debil. Generalno tip osobe koja zakuhava i kojoj je samo to u interesu. Većina ljudi u Sarajevu koje znam navija za Zrinjski u ovim utakmicama. Ima doduše i onih koji su kontra. Ali, to su uglavnom navijači Sarajeva/Željezničara koji navijački navijaju kontra. Nacionalno, vrlo je malo onih koji zbog toga nešto navijaju kontra. Apsolutno bez ikakvih problema možeš večeras sjediti u kafiću u Sarajevu i radovati se golovima Zrinjskog.