La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)::2008/2009
Barcelona,Real Madrid,Sevilla i Atl.Madrid u ligu prvaka
Villareal i Valencia u Europsku ligu.
Sretno svima!
Edit:zaboravih da i Atl.Bilbao ide u Europsku ligu jer su bili finalisti kupa.ja mislim da je to tako.
Villareal i Valencia u Europsku ligu.
Sretno svima!
Edit:zaboravih da i Atl.Bilbao ide u Europsku ligu jer su bili finalisti kupa.ja mislim da je to tako.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
to je malo prenapuhano da bi sve osim prvaka bilo neuspjeh...ako vidim koje sve Real igrace ima u planu da dovede i kao se ti planovi u upola ostvare nece bas moci reci da je neuspjeh i drugo mjesto...iskreno ove godine kad je Barca osvojila prvenstvo,a Real bio drugi uopste nisam bio nezadovoljan jer sam svjestan cinjenice da su imali 3 puta bolje igrace od nas...ko zna ste ce sljedce godineBola(n) je napisao/la:Šta reći ?
Barcelona veličanstvena,igra najljepši fudbal na svijetu.Pepe Guardiola se ponio kao pravi stručnjak,kao da je trener 30 godina.Iznenadio me je,preporodio Barcu i sljedeće sezone bi trebali biti prvaci,sve ostalo je neuspjeh.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- adnan_nanda
- Kontakt:
Real hoce Davida Villu za 35 mil. eura.hahahahahaha jesu smijesni ovi iz Madrida.Ljudi odbijali i 50 mil a oni hoce sad za 35

s obzirom da se niste plasirali u LP ovo je realna cjena...jos ste u finansiskoj krizi i dobro bi vam doslo malo Madridskog kesaadnan_nanda je napisao/la:Real hoce Davida Villu za 35 mil. eura.hahahahahaha jesu smijesni ovi iz Madrida.Ljudi odbijali i 50 mil a oni hoce sad za 35![]()

- adnan_nanda
- Kontakt:
ako nam treba kesa Villu uvijek mozemo prodat za 50 mil i hvala Bogu NE u MadridJameS je napisao/la:s obzirom da se niste plasirali u LP ovo je realna cjena...jos ste u finansiskoj krizi i dobro bi vam doslo malo Madridskog kesaadnan_nanda je napisao/la:Real hoce Davida Villu za 35 mil. eura.hahahahahaha jesu smijesni ovi iz Madrida.Ljudi odbijali i 50 mil a oni hoce sad za 35![]()

ma vama ce Perez prodati maglu i uzeti Villu vidjet ces 

- adnan_nanda
- Kontakt:
haha stvarno mi nije krivo ako Villa ode iz Valencie a rekao je da nebi otisao do kraja njegovog ugovora znaci da je sve na klubu,i zato ga jos vise cijenim.A kao sto kaze vas idol Perez da vama napadaci nisu prioritet(iako ste bili 2 na tabeli a kolko je vas najbolji napadac imao golova?
)a za onako male pare sigurno ga necete gledati na Bernabeu osim naravno kad igra Real-Valencia 

Haha e sa ovim postom si me stvarno nasmijo. Jer onda u tom smislu ova sezona Reala nije neuspješna, jer Barca je ove godine daleko najbolja ekipa bila tako u Španiji i u Evropi. Sezona bez trofeja je za takve klubove ko što su Barca, Real, Milan, Juve, Pool, Man. UTD,... uvijek neuspijeh, a gledati največem rivalu u leđa i razočarenje sezone. I ako se ostvare takozvani "cilji" Reala mislite da stvarno imena koja se spominju, če donijeti nadmoč nad Barcom?? Za to je potrebno puno više faktora neg imena ala CR7, Kaka, Villa i ostali...JameS je napisao/la:to je malo prenapuhano da bi sve osim prvaka bilo neuspjeh...ako vidim koje sve Real igrace ima u planu da dovede i kao se ti planovi u upola ostvare nece bas moci reci da je neuspjeh i drugo mjesto...iskreno ove godine kad je Barca osvojila prvenstvo,a Real bio drugi uopste nisam bio nezadovoljan jer sam svjestan cinjenice da su imali 3 puta bolje igrace od nas...ko zna ste ce sljedce godine
- el-fighter
- Kontakt:
Ja nebih volio vidjeti Villu u Realu. Jednostavno on nije za onakvog kluba. Bolje bi bilo da ode u Mančester City nego u Real.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- nidjo_barca
- Kontakt:
slazem se s tobom .. treba puno vise od toga da se nose sa BARCOM ovakva kakva jest sadomgmessi je napisao/la:Haha e sa ovim postom si me stvarno nasmijo. Jer onda u tom smislu ova sezona Reala nije neuspješna, jer Barca je ove godine daleko najbolja ekipa bila tako u Španiji i u Evropi. Sezona bez trofeja je za takve klubove ko što su Barca, Real, Milan, Juve, Pool, Man. UTD,... uvijek neuspijeh, a gledati največem rivalu u leđa i razočarenje sezone. I ako se ostvare takozvani "cilji" Reala mislite da stvarno imena koja se spominju, če donijeti nadmoč nad Barcom?? Za to je potrebno puno više faktora neg imena ala CR7, Kaka, Villa i ostali...JameS je napisao/la:to je malo prenapuhano da bi sve osim prvaka bilo neuspjeh...ako vidim koje sve Real igrace ima u planu da dovede i kao se ti planovi u upola ostvare nece bas moci reci da je neuspjeh i drugo mjesto...iskreno ove godine kad je Barca osvojila prvenstvo,a Real bio drugi uopste nisam bio nezadovoljan jer sam svjestan cinjenice da su imali 3 puta bolje igrace od nas...ko zna ste ce sljedce godine

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
sa barcom kakva je sad i sa barcom kakva ce biti, to je velika razlika, vjeruj jer ce i oni dosta promijeniti igraca a i lakse je sad dovest neke igrace jer kako su igrali ove sezone nema igraca koji ne bi igrao sad za njih, evo vec hoce cesca- cisto sumnjam da ce ove godine preci al et 45 mil nije malo, hoce forlana ili ibru, vjeruj koliko ih pratm jedan ce doci razmisjljaju i o povratku henrique sa posudbe iz leverkuzena, imo je dobru sezonu, i milim da ce dovesti nekog lijevog beka, moguce lahm al ga nece bayern pustit i sto bih ja volio onog malog garetha balea iz totenhama ionako je na izlaznim vratima, ima tu jos imena kao sto su silva i ribery ali oni su vjerojatno ka druga zelja...
vrlo zanimljivo ce biti na ljetnom prijelaznom roku pozzzzzzzz
mes que un club
vrlo zanimljivo ce biti na ljetnom prijelaznom roku pozzzzzzzz
mes que un club
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
Baš puno nit neče, kako Pep priča otiče vjerovatno 4-5 igrača(Hleb, Guddy, Jorquera, Sylvinho, Caceres) i te nadomjestiti sa novim pojačanjima(ljevi bek, jedan vezni igrač, ljevo krilo i vjerovatno napadač). Uz to da če još tu pridodati kakvog mladiča iz La Masije(Thiago, Gai, Vazquez, Oier...). Znači glavni igrači i zvijezde ostaju iste, tu ako ne bude večih iznenađenja niko ne odlazi samo če se povečati konkurencija u samom timu.
Za Fabregasa vjerujem da če jednog dana se vratiti nazad u Barcu al mislim da je još prerano za to. Što se tiče Ibre, mislim da če više il manje sigurno ostati u Interu, dok šta se tiče Forlana za njega več godinama se nonstop piše, a od toga nikad ništa. Za Forlana su rekli u At. Madridu da ostaje u klubu a to je i on sam potvrdio. A tako i tako bi bio preskup, klavzula mu ipak stoji na 36 mio eur, a gledano na njegove godine ima puno boljih rješenja na poziciji napadača.
Za Fabregasa vjerujem da če jednog dana se vratiti nazad u Barcu al mislim da je još prerano za to. Što se tiče Ibre, mislim da če više il manje sigurno ostati u Interu, dok šta se tiče Forlana za njega več godinama se nonstop piše, a od toga nikad ništa. Za Forlana su rekli u At. Madridu da ostaje u klubu a to je i on sam potvrdio. A tako i tako bi bio preskup, klavzula mu ipak stoji na 36 mio eur, a gledano na njegove godine ima puno boljih rješenja na poziciji napadača.
joj u ovoj Spaniji se nafurali doc ce Kaka u real Ibra u barcu ovaj vamo onaj tamo i na kraju krajeva dovest ce prosjecne igrace...
drago mi je bar ako sam te uspio nasmijatiomgmessi je napisao/la:Haha e sa ovim postom si me stvarno nasmijo. Jer onda u tom smislu ova sezona Reala nije neuspješna, jer Barca je ove godine daleko najbolja ekipa bila tako u Španiji i u Evropi. Sezona bez trofeja je za takve klubove ko što su Barca, Real, Milan, Juve, Pool, Man. UTD,... uvijek neuspijeh, a gledati največem rivalu u leđa i razočarenje sezone. I ako se ostvare takozvani "cilji" Reala mislite da stvarno imena koja se spominju, če donijeti nadmoč nad Barcom?? Za to je potrebno puno više faktora neg imena ala CR7, Kaka, Villa i ostali...JameS je napisao/la:to je malo prenapuhano da bi sve osim prvaka bilo neuspjeh...ako vidim koje sve Real igrace ima u planu da dovede i kao se ti planovi u upola ostvare nece bas moci reci da je neuspjeh i drugo mjesto...iskreno ove godine kad je Barca osvojila prvenstvo,a Real bio drugi uopste nisam bio nezadovoljan jer sam svjestan cinjenice da su imali 3 puta bolje igrace od nas...ko zna ste ce sljedce godine

- adnan_nanda
- Kontakt:
Real Betis,Numancia i Recreativo Huelva ispadaju iz primere isele u nizi rang.Zao mi Betisa samo.
marko babic pobjegao na vrijeme iz sevilje, sta bi sa onim crnoputim svabom sto je igrao za betis, jeli on jos tamo ili je i on poput slavonca digao sidro na vrijeme. nekada je betis bio beton za gradskoga rivala, dok danas jedan igra ligu prvaka dok drugi ide u drugu ligu
I to prije nekih 6-7godina, sto je relativno svjeze...bh hrvat je napisao/la:marko babic pobjegao na vrijeme iz sevilje, sta bi sa onim crnoputim svabom sto je igrao za betis, jeli on jos tamo ili je i on poput slavonca digao sidro na vrijeme. nekada je betis bio beton za gradskoga rivala, dok danas jedan igra ligu prvaka dok drugi ide u drugu ligu
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
koja steta za primeru sto je ispao betis najbolji navijaci uz atleticove i sevilline bivsi prvak spanije ne znam mnogo dobrih klubova ispalo u zadnjih 10 godina a neki glupi su usli tako je i oslabila primera u odnosu na pocetak 21 stoljeca kada je bila najjaca !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- adnan_nanda
- Kontakt:
Primera Division 09/10
Treba se pripremat za novu sezonu Spanske Primere,po mnogima ligu gdje se igra najljepsi fudbal u evropi.
Iz primere su ispali Betis,Numancia i Recreativo a u primeru su usli Xeres,Tenerife i Zaragoza.
Titulu prvaka branit ce Barcelona kao i titulu kupa kralja o kojem isto tako mozemo pricati u ovoj temi.
Sretno svim ekipama i uzivajte u novoj sezoni.
Iz primere su ispali Betis,Numancia i Recreativo a u primeru su usli Xeres,Tenerife i Zaragoza.
Titulu prvaka branit ce Barcelona kao i titulu kupa kralja o kojem isto tako mozemo pricati u ovoj temi.
Sretno svim ekipama i uzivajte u novoj sezoni.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: Primera Division 09/10
I mislim da bi bilo najbolje da se ovi klubovi koji imaju teme iz spanske lige na ovom forumu sastave sa ovom tremom jer nema nas puno kao navijaca pojedninih klubova i bit ce zanimljivije da zajedno pisemo o svim ekipama u jednoj temi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.