Poraženi iz duela Breidablik-Kopenhagen.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:46Nisam upratio,s kim Zrinjski igra u EL ako ispadne?
BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma to je strašno kako igraju, ne znam jesu li ovi imali 20% posjeda.FKSDoGroba je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:51Ja u 35. minuti pogledao rezultate 0-0 a sad gledam 3-0. Razmontirali ih ljudi jbt![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veoma moguće da je Zrinjski malo "varao" protiv Urartua i da će tek večeras pokazati šta može. Sretno svim navijačima Zrinjskog večeras, može se dobiti ovo!
Ne igra Dinamo nista posebno vec je Astana kanta za nabijanje.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:53Ma to je strašno kako igraju, ne znam jesu li ovi imali 20% posjeda.FKSDoGroba je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:51Ja u 35. minuti pogledao rezultate 0-0 a sad gledam 3-0. Razmontirali ih ljudi jbt![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pametno sto nema Bilbije. Sretno veceras
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
u Slovanu samo jedan Slovak u prvih XI dok nas j3bu sa brojem dozvoljenih stranaca

koliko bi bolje bilo gledati utakmice sa ovog stadiona da je ovako postavljena glavna kamera

koliko bi bolje bilo gledati utakmice sa ovog stadiona da je ovako postavljena glavna kamera
Don't believe the hype.
Sto ih nadmudri corluka dvojicu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
A da bi astana igrala protiv nas, mi bi rekli astana je ozbiljan klub, moze se izgubit protiv takve ekipe i tako dalje, volio bi samo vidit da sarajevo u evropi nekoga tako razbije sa 3-0 u prvi 45 min i da ti protivnik ni jedan sut nema na gol , i da tvoja ima ekipa ima posjed od 75%, covjece...Kaunas je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:56Ne igra Dinamo nista posebno vec je Astana kanta za nabijanje.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:53Ma to je strašno kako igraju, ne znam jesu li ovi imali 20% posjeda.FKSDoGroba je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:51
Ja u 35. minuti pogledao rezultate 0-0 a sad gledam 3-0. Razmontirali ih ljudi jbt![]()
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Pa za nase ekipe i jesu ozbiljan klub, oni vrijede 14 miliona, tipa Zrinjski oko 8 a dinamo preko 100 miliona - sve ima svojeDeen je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:08A da bi astana igrala protiv nas, mi bi rekli astana je ozbiljan klub, moze se izgubit protiv takve ekipe i tako dalje, volio bi samo vidit da sarajevo u evropi nekoga tako razbije sa 3-0 u prvi 45 min i da ti protivnik ni jedan sut nema na gol , i da tvoja ima ekipa ima posjed od 75%, covjece...

Btw ovaj SLovan nije nista posebno, treba Zrinja da iskoristi ovo i da ih prodje
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- ASD
- Kontakt:
Predsjednik Crvene Zvezde lobira da se igrači iz Evropske Unije ne vode kao stranci.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:03u Slovanu samo jedan Slovak u prvih XI dok nas j3bu sa brojem dozvoljenih stranaca
Procitao sam neki dan da je to usvojeno u SrbijiASD je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:12Predsjednik Crvene Zvezde lobira da se igrači iz Evropske Unije ne vode kao stranci.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:03u Slovanu samo jedan Slovak u prvih XI dok nas j3bu sa brojem dozvoljenih stranaca
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Nisam siguran. Gostovao danas na Areni. Ne skonta najbolje jer sam se uključio u pola priče. On kaže nešto da je pregovarao sa predstavnicima Evropske Unije. Nije mi jasno bilo.DamirT je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:13Procitao sam neki dan da je to usvojeno u SrbijiASD je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:12Predsjednik Crvene Zvezde lobira da se igrači iz Evropske Unije ne vode kao stranci.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:03u Slovanu samo jedan Slovak u prvih XI dok nas j3bu sa brojem dozvoljenih stranaca
Uglavnom, to pravilo nama i ne znači ništa. Jer samo teški trash odozda nam može doći. Više bih volio da povećaju broj stranaca pa da dovodimo Južnoamerikance, Afrikance, Azijate.
Kakvo isforsirano gasiranje na Borjana ovih kvazi Hrvata.
Ma kad sam vidio da je astana izgubili kod kuce protiv one podgorice, koja je izgubila 5-0 od onoga breidablika reko bi da nisu sad bas toliko ozbiljni a nisu ni kanta, tu su negdje u sredini jer ipak igraju protiv dinama:Ddelko je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:11Pa za nase ekipe i jesu ozbiljan klub, oni vrijede 14 miliona, tipa Zrinjski oko 8 a dinamo preko 100 miliona - sve ima svojeDeen je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:08A da bi astana igrala protiv nas, mi bi rekli astana je ozbiljan klub, moze se izgubit protiv takve ekipe i tako dalje, volio bi samo vidit da sarajevo u evropi nekoga tako razbije sa 3-0 u prvi 45 min i da ti protivnik ni jedan sut nema na gol , i da tvoja ima ekipa ima posjed od 75%, covjece...Odnos vrijednosti se veceras pokazao na terenu
Btw ovaj SLovan nije nista posebno, treba Zrinja da iskoristi ovo i da ih prodje
Pa trebo bi, sad im najbolja sansa, ako sad neuspijes nezam kad ces onda, a treba nam svaki bod za dobar koeficijent drzave

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Dobra atmosfera u Mostaru
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovog slovana je sramota ne proc
Steta sto se tamo odlucuje prolaz. Al da su tarabe, jesu. Nisu bolji od Zrinjskog nikako
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Pa bio je Zrinjski bolji i prošle godine.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Koliko navijaca prima ova donja tribina u Mostaru?
Ovaj stadion je stvarno ruzno gledati na prenosu. Imaju li u planu mostarci gradnju ove suprotne tribine u bliskoj buducnosti?
Ovaj stadion je stvarno ruzno gledati na prenosu. Imaju li u planu mostarci gradnju ove suprotne tribine u bliskoj buducnosti?
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Trenutno korisnika/ca: supervizor, Vanja8 i 37 gostiju.