FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba nam trener sa modernim shvatanjima i radnim navikama, a ne treneri kojima je vrh Okimpik, TZ City, Igman, Leotar, Borac i slično.
Mirvić treba dovesti stručnjaka iz Hrvatske ili Slovenije koji su vodili klubove iz vrha tih liga i koji će sigurno bolje raditi od ovih naših , kojima je vrh treniranje klubova iz PLBiH, gdje se sve svodi na šablon i kliše , bez učinka i napretka u EU takmičenjima.
Mirvić treba dovesti stručnjaka iz Hrvatske ili Slovenije koji su vodili klubove iz vrha tih liga i koji će sigurno bolje raditi od ovih naših , kojima je vrh treniranje klubova iz PLBiH, gdje se sve svodi na šablon i kliše , bez učinka i napretka u EU takmičenjima.
Zadnja izmjena: Red1946, dana/u 25 jul 2023, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
husref has left the building?stvarno je nestvarno da se frajer 6-ti put vraća,monty python pravi
VVVBK
VVVBK
Sta je tu je
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nisu im jos bh igraci zanimljivi a ne bh treneri da budu. Jedino Terzici i slicni njemu koji su tamo i ponikli.
@mikyhz slazem se za kontinuitet. Mozda smo se posljedni put ogrijesili od Husrefa, Cale, Sablica, Kodre. U pravo ova nasa pomagavija poprilicno utice na takve odluke.
Pustite Mirvu nek se izbaraka samo mu otezavamo ionako tezak posao. On pare daje valjda ih ne misli bacati uz vjetar.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Covjek si od zadatka Morto! Nisi dzaba moderator

- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:53Covjek si od zadatka Morto! Nisi dzaba moderator![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

- 1 9 4 6 -
Vakat je i za povratak Hadzije! Pa moze i on barem tri mandata..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Možda dolazi samo da se osveti, što je otjeran.obrijanopile je napisao/la: ↑25 jul 2023, 19:55Mirvic, ako da dugogodišnji ugovor Husrefu, je de.bil kakvog nema na dunjaluku. Musemic hoce opet na istu foru da uzme pare od klub, svjestan je da ne moze on ništa napraviti, da je ostao u 80 godinama i da će najvjerovatnije voditi max, sezonu ekipu i noga. Mirvicu, nemoj biti idiot, trazi drugog trenera
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kakve mi grozne komentatore imamo, pa sta je ovo ljudi moji jel ovo moguce?
kao da je fazon samo da biflas neke podatke, daj se malo na teren usredotoci.. onaj ploco kad krene ne staje do kraja, kao da mu je neko rekao da ne smije odmoriti minut

- 1 9 4 6 -
Pa najbolje da njemu damo Sarajevo a mi cemo napraviti novi klub i navijati za njega. Posto se vi drzite one da samo Husref moze voditi Sarajevo ovaj svakako ne treba postojati kada on umre jer ga nece imati ko voditi.SickLook1987 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:30Ljudi ne trebamo biti sebicni ,Husref je obolio zbog Sarajeva i ja bi volio da bude opet on al realno covjek je dao svoje zdravlje za Sarajevo .Ako mu se mozemo oduziti ikako neka bude kao Ferguson u Man Utd nek uziva malo
Kaže Husref treba tražiti dugoročno rješenje.... Tako je Husrefe izganjaj doživotni ugovor 
Zrinjski za 7 dana vjerovatno ulazi u grupnu fazu a mi dovodimo Husrefa za trenera i nadamo se da ćemo osvojiti titulu 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajmo jos pokazati da mozemo podrzati trenera kao Dudica sto smo.
- 1 9 4 6 -
- belosevic23
- Kontakt:
Pa nije on tu jer je jedini koji zna voditi FKS, već zato što se pokazalo da prethodnih 10 trenera ne znaju/ne mogu ili im ne ide od ruke.ZeroStyle je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:35Pa najbolje da njemu damo Sarajevo a mi cemo napraviti novi klub i navijati za njega. Posto se vi drzite one da samo Husref moze voditi Sarajevo ovaj svakako ne treba postojati kada on umre jer ga nece imati ko voditi.SickLook1987 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:30Ljudi ne trebamo biti sebicni ,Husref je obolio zbog Sarajeva i ja bi volio da bude opet on al realno covjek je dao svoje zdravlje za Sarajevo .Ako mu se mozemo oduziti ikako neka bude kao Ferguson u Man Utd nek uziva malo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: keli, Konzerva, nedimmmm1337 i 17 gostiju.