BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Zbog seoskog pseta Karamatica koje lajucka okolo i bude malo drago sto su izgubili.
Bratislava, slobodna teritorija 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dva poraza u Mostaru...Bas cudno
Malo sam pratio veceras Zrinju i uporedjivao ih sa Jakirovicem...
Evidentno je da je jedan segment u odnosu na onu igru bas u padu, kretanje bez lopte...
To je sistem ,kojim je Jakirovic razvlacio klubove i dominirao...
Ovo veceras, a i protiv Urartua ni blizu onog sto je Jakir radio...
Sve u svemu, sretno u revansu.
Malo sam pratio veceras Zrinju i uporedjivao ih sa Jakirovicem...
Evidentno je da je jedan segment u odnosu na onu igru bas u padu, kretanje bez lopte...
To je sistem ,kojim je Jakirovic razvlacio klubove i dominirao...
Ovo veceras, a i protiv Urartua ni blizu onog sto je Jakir radio...
Sve u svemu, sretno u revansu.
Šta je kralju, svako malo Velež i veležovce spominješ, ničim izazvan.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:02Predlazem da se privremeno Velezovcima dozvoli ulaz u ovu temu. Koliko god dosadni znate biti, ovo je vasa noc. Hajmo raja, znam da vas ima jos relativno trijeznih. Sta se radi? Kako se proslavlja ovaj trijumf? Sta mezite?![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- legenda reala
- Kontakt:
Napadas LP ti dovodis pojacanja iz 3.HNL i treba da ispadnu.
Gdje li iskopase ovog celavog da mi je znati, izgleda je samo bitno u Zrinjskom i Posusjem samo da je igrac iz Hrvatske kvalitet nikakav ne mora biti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Da su izgubili od bolje ekipe pa hajd, al ovaj Slovan je taraba.
Vidi se isto da Zrinjski nema taj kvalitet i uigranost kao prosle godine. Falilo je 2-3 prava pojacanja za evropu, ali isto tako imaju i losijeg trenera nego li prosle godine i to je to.
Vidi se isto da Zrinjski nema taj kvalitet i uigranost kao prosle godine. Falilo je 2-3 prava pojacanja za evropu, ali isto tako imaju i losijeg trenera nego li prosle godine i to je to.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 25 jul 2023, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ono pod Jakirovicem je stvarno bilo kvalitetno.Kod Rendulica ni u ligi nista posebno ne igraju fenomenalno vec su konkurenti odron zivi i normalno da ce ovi igraci blistati protiv Igmana i Sloge ali zato je Evropa mjerilo.Samo naslijedio zdravu ekipu koja dominira.Cuze ih je i prosle godine kostao ispadanja svojim promasajima,fkt neinteligentan igrac ali bas,o Jukicu i Corluki da ne trosim rijeci.Ako ne udju u grupe nek se ugase
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 jul 2023, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rutinski, u revanšu ne bi trebalo biti problema oko ovjere ovog rezultata. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Slovan je preloš, ali su taktički odigrali odličnu i disciplinovanu utakmicu. Došli su da se odbrane a ako nešto uleti dobro i jeste.
Komšije nisu ništa vidno promjenili u igri u odnosu na prošlu sezonu, sve se to svodi na centaršut što je Slovan analizirao i jednostavno se postavio u odbrani. Falio je plan B, Rendulić je vidno lošiji trener od Jakirovića
Komšije nisu ništa vidno promjenili u igri u odnosu na prošlu sezonu, sve se to svodi na centaršut što je Slovan analizirao i jednostavno se postavio u odbrani. Falio je plan B, Rendulić je vidno lošiji trener od Jakirovića
Stigla kazna za sklanjalicu u Srebreniku
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Oslobodio Slovan Mostar
Corluka je za mene najgluplji igrac lige definitivno. Toliko glupih poteza ne samo za ovaj promasaj veceras, vec uopste. Toliko je imao debilnih poteza i prosle sezone. Od glupih zutih kartona do promasaja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:10Ono pod Jakirovicem je stvarno bilo kvalitetno.Kod Rendulica ni u ligi nista posebno ne igraju fenomenalno vec su konkurenti odron zivi i normalno da ce ovi igraci blistati protiv Igmana i Sloge ali zato je Evropa mjerilo.Samo naslijedio zdravu ekipu koja dominira.Cuze ih je i prosle godine kostao ispadanja svojim promasajima,fkt neinteligentan igrac ali bas,o Jukicu i Corluki da ne trosim rijeci.Ako ne udju u grupe nek se ugase
Dobro neko rece, nije ni cudo sto 10 godina igra nasu ligu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci zrinjski u zadnje 2 godine najjaci klub u nasoj ligi, rekorde su srusili i bjezali su svima preko 25 bodova ili vise i dosta ljudi su ocekivali neki iskorak, vidimo sad kako imaju probleme sa urartu i sa slovanom (taj slovan jedva prosao onu ekipu iz luksemburg) znaci svi ekipe u evropi koliko toliko napreduju, nema vise laksi protivnika kao prije 15 godina, u svaku utakmicu moras ici 100% fokus jer svaka mala greska te moze skupo kostati, u nasoj ligi mozes stime proci ali u evropi nemozes...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Jakirović je uspio i od ovog parmaka Jukića napravit igrača, to ni Guardiola ne bi uspio. Rendulić je odron, a ekipa ko ekipa, prepuna polovnjaka vazda i bila, samo što je Sergej to majstorski sakrivao i izvlačio maksimum maskimuma.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Nikad nisam likovao kada neka ekipa iz PL lose odigra i ne prodje dalje u evropi jer karma je cudo i onda kako da ocekujes dasedobro vrati klubu kojem ti navijas.
Cinjenica je da zrinjski ne djeluje silovito kao proslih godina,da li je u pitanju trenutna slabost ili je los prelazni rok odradjen pokazace vrijeme. U svakom slucaju od onakvog laganog uzimanja lige ove godine nema nista
Cinjenica je da zrinjski ne djeluje silovito kao proslih godina,da li je u pitanju trenutna slabost ili je los prelazni rok odradjen pokazace vrijeme. U svakom slucaju od onakvog laganog uzimanja lige ove godine nema nista
- Meraak1921
- Kontakt:
Husref je stvarno matori deb il .. Pa sutnuli te ko qrvu i rospiju, opet im se vracas.. E moj Husro fakat si ga us ro, sretno ti dok ti po faci ne s vrse
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sreca pa imaju najmanje dva popravna ispita najmanje ako se ne varam. Prvo kolo i ono jedva nije izgleda slučajnost.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Ćorluka stamina high, intelect super low
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
To znaci i da nam je liga kar.ina musanova, da je ligaska konkurencija Zrinjskom urnebesna komedija, dok oni vec godinama rutinski osvajaju.Deen je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:15Znaci zrinjski u zadnje 2 godine najjaci klub u nasoj ligi, rekorde su srusili i bjezali su svima preko 25 bodova ili vise i dosta ljudi su ocekivali neki iskorak, vidimo sad kako imaju probleme sa urartu i sa slovanom (taj slovan jedva prosao onu ekipu iz luksemburg) znaci svi ekipe u evropi koliko toliko napreduju, nema vise laksi protivnika kao prije 15 godina, u svaku utakmicu moras ici 100% fokus jer svaka mala greska te moze skupo kostati, u nasoj ligi mozes stime proci ali u evropi nemozes...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google [Bot], Paromlinac, sarajevo19461987 i 20 gostiju.