FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Amer Kapo je vrhunski menadjer,znam odlicno situaciju prije njegovog dolaska u Skenderiju i znam šta je on uradio u svom mandatu,radnici su se bukvalno kleli u njega(mislim pratili ste i kroz medije vjerovatno koliko su bili protiv njegove smjene).To preduzece je bilo na izdisaju dok on nije došao(citali ste afere sa prethodnim direktorima Hajrizom i ekipom).
Bilo bi mi drago da dobijemo jednog takvog momka u strukturama kluba,naravno u domenu koji treba da radi a ne da se petlja kao i ova u sportski dio.
Bilo bi mi drago da dobijemo jednog takvog momka u strukturama kluba,naravno u domenu koji treba da radi a ne da se petlja kao i ova u sportski dio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ayla zapratila Kapu, to je to vjerovatno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ElCartel11
- Kontakt:
Druze Kapo moze li tebi laPo, meni laPo?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ayla ce izgubiti plavu kvakicu na instagramu 

Ma ja sam se salio za ovo za Kapu, nego rekoh da se dostojanstveno oprostimo od ovog ,,Ayla zapratila....."

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Koji nam je ono najveći poraz u historiji kluba i ko je bio trener?
-
- Kontakt:
Libertas iz san marino, husref je nas vodio, nije bio poraz ali bilo je tako tesko pobjediti, za mene licno je to bio poraz jer muci se sa nekim libertas iz kingdom san marino i onda poslje tog dodje kukesi...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Ma ja, sramota dobit libertasa 1-0, isto tako sramota Husrefova što nam Dejo zabi 2 gola, al nije sramota zaria, milsami, torpedo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jer se praviš gluplji nego što jesi:
0:8 od atalante, (2:2) u gostima. Trener koji je uzeo bod u regio emiliji: Husref Musemic
Inace ovo se događalo KADA SMO IMALI PRILIKU IGRATI PLAYOFF EVROPSKOG TAKMIČENJA, a to ti je ono sto nam je danas naučna fantastika, i za nas i sve ostale klubove u BiH.
NEMA NAZAD
Sretno šefe

Pa jest sramota sjecas li se kakva je igra bila, to je san marino, moldavija nije bas ko san marino, oni imaju sheriffa, sta ima san marino? Zaria milsami torpedo je isto sramota kao i onaj dinamo brest kad vidim gdje se sad trenutno nalazi, ali nismo jedini,.vidio si ferencvaros protiv onog klaksvika sta je sebi dozvolio, medjutim danas svako zna igrati, nije to ko prije 15 godina
-
- Kontakt:
Kapo direktor, Husref trener... bićemo prvaci svemira. Bravo Mirvicu, vizionarski
Evo i oni tebe selame!
Vidi brate nešto, za neke naše ciljeve i napade na grupe Husref nije taj trener. Za Mirzu je Guardiola lično i napredak je. Pobjeda je pobjeda, kakva god, sjećaš li se naše zadnje evropske pobjede?Deen je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:41Pa jest sramota sjecas li se kakva je igra bila, to je san marino, moldavija nije bas ko san marino, oni imaju sheriffa, sta ima san marino? Zaria milsami torpedo je isto sramota kao i onaj dinamo brest kad vidim gdje se sad trenutno nalazi, ali nismo jedini,.vidio si ferencvaros protiv onog klaksvika sta je sebi dozvolio, medjutim danas svako zna igrati, nije to ko prije 15 godina
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
U Evropi smo ih od kraja rata ostvarili jedva 7-8, od tog 3 protiv teskih amatera (Libertas, Hibernijan, Marsaklox). Fkt smo ukleti na Kosevu kad je Evropa, ocajan omjer imamo.mnon46 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:46Vidi brate nešto, za neke naše ciljeve i napade na grupe Husref nije taj trener. Za Mirzu je Guardiola lično i napredak je. Pobjeda je pobjeda, kakva god, sjećaš li se naše zadnje evropske pobjede?Deen je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:41Pa jest sramota sjecas li se kakva je igra bila, to je san marino, moldavija nije bas ko san marino, oni imaju sheriffa, sta ima san marino? Zaria milsami torpedo je isto sramota kao i onaj dinamo brest kad vidim gdje se sad trenutno nalazi, ali nismo jedini,.vidio si ferencvaros protiv onog klaksvika sta je sebi dozvolio, medjutim danas svako zna igrati, nije to ko prije 15 godina
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sjecam se, ali Znas sta je meni najbolja i najsladja pobjeda? Onaj poraz od gladbacha na kosevu, kako smo igrali, ono je bilo maestro, onakvo sarajevo zelim, da igra, da trci i da se bori ko lav nema veze ko ti je protivnik. Navijaci su znali to prepoznati, eh to zelim, Jesi gledo sad protiv torpeda? Kad sam gledo nisam mogao vjerovati, i danas dan nemogu razumjeti ono, mislio sam libertas 2.0 kakva je igra losa bila, a znam da sarajevo moze bolje od toga
-
- Kontakt:
Amer Kapo
Propast ćemo ko SBB

Propast ćemo ko SBB

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, boki86, ErosViverosViv, jurisicduska, miguelramos, n0dix, Rodman, Rule_hz, Seipronto, Tarapi, Tatamata1946 i 72 gosta.