BH klubovi u Europi 23/24

DamirT
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la DamirT » 26 jul 2023, 00:46

Napoleon1921 je napisao/la:
26 jul 2023, 00:38
DamirT je napisao/la:
26 jul 2023, 00:36

Ma nije ovo vise ni do srece niti icega. Jednostavno pi.ckasto igra Zrinjski u Evropi. Ima mozda i do kvaliteta tima, ali ne moze se vise na to vaditi kad jedan Klaksvik razvali Ferencvaros u po Budimpeste 3-0. Nemamo sta pricati kad jedva prodju Urartu. Oni se nikad nece postaviti na terenu ko Farani protiv Ferenca.

Ne moze se vise govoriti ni da je do lige kad oni evo 15 godina apsolutno isto svake godine igraju u Evropi, nebitno je li sa druge strane La Fiorita iz San Marina ili Sheriff.

Mislio sam da je protiv Urartua bio los dan, al haman da nije. Ako ne naprave neki pomak u igri za ove 2 sedmice, mrka kapa protiv Breidablika. A da se postave ovako ko sto pisemo na forumu, garantujem da bi rijesili Slovan, a kamoli Islandjane
Ako krenu agresivno i ofanzivno u Bratislavi bice 0:2 do 50te, al ko da gledam cuvace 0:0 do 80te i onda ko bejegi nesto pokusat

Edit: Nez koliko se sjecaju mladji prvog nastupa Zrinskog u LP, sa tadasnjim dudelanzom koji je bio rang danasnjoj ekipa iz san marina cuvali x u mostaru i uvalise im ga ljudi iz kornera ako se ne varam i izbacise u produzetku...naravno u prvoj tekmi mogli dobit 0:5 oni cuvali resultat
Do 80 minute ce igrati opusteno ko da imaju 3 gola viska, pa ce onda skontat joj mi s ovim rezultatom ispadamo, i neke gluposti isprobavati sa sutevima sa 35 metara koji ce zavrsavati na zadnjem redu tribine. I onda halali Huso materi. Bit ce joj eto da smo ovo, da smo ono, sad bi prosli Slovan. A ovi su zreli bili za jedno 2 gola, samo da su ovi izasli s mudima na teren. :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 26 jul 2023, 00:50

jedan faktor koji dosta ljudi stalno zaboravu je cinjenica da danas kondicija je jako bitna, bez dovoljne kondicije nista neide, pogledaj sarajevo poslje 45 minuta ili nasu reprezentaciju poslje 70 minute, kako svi padaju nemogu vise, to se nesmi desavati jer kad vidim kako ljudi u ovome breidablik i klakvsik trcu, zaista nevjerovatno sto nasi klubova nemaju taj napredak ako je u pitanju fitness, vidilo se i onaj torpedo kako ima kondiciju bolju od sarajeva, tu se vecinom odluci utakmice, koje spremnji
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 26 jul 2023, 01:05

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
26 jul 2023, 00:40
OK, znamo svi da nam je liga losa, ali nema logike sto neki pisu. Kako cetvrta ekipa iz PLBiH nadigra jednog Dinamo Minska dva puta? Vasom logikom, PLBiH je svemirski brod za Bjelorusku ligu i mnoge druge. Isto tako, sesta ekipa Gruzije izbaci naseg cetvrtoplasiranog. Kakve onda zakljucke donijeti? Gruzijska liga je jaca od Bosanske, ali nije od Bjeloruske -- ali je Bosanska jaca od Bjeloruske. Ili je mozda PLBiH jaca od Grcke lige jer je Velez izbacio AEK-a? :mrgreen: Ovo je do Zrinjskog, jednostavno. Mogu puno bolje, nego ljudi ocito imaju nekih ozbiljnih problema.
Klaksvik je izbacio ferencvaros, a nebi rekao da je liga u farskim ostrvima jaca od madarske, nasa liga je losa jer nismo imali ni jednog prestavnika u evropi u tome je stvar, i ne vidi se neki napredak, svi smo mislili da ce to biti zrinjski kad vidimo u zadnje 2 godine sta su sve radili medjutim i oni imaju velike probleme, sarajevo je izbacilo atromitos i genk, neznaci to sad ako mi izbacimo sevilla da je nasa liga jaca od spanije, u tome se ne radi, nasa liga nema ni jednog prestavnika i to nije dobro, kosovo ima onog balkani, albanija imala isto par ekipa, irska isto imala, bjelorusi imali isto,
ja mislim da samo jos fali san marino, andorra, farska ostrva i BiH, cak onaj liehtenstajn imao svog prestavnika onoga vaduza, to je zalostno potpuno
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 jul 2023, 01:12

Sa ovim trenerom tesko mozws uci u grupe bilo cega..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 26 jul 2023, 01:13

@Deen, nisi me razumio. To i ja govorim i slazem se, samo kazem da je ovo do Zrinjskog, a ne do lige. Ne igraju dobro. Sa ovakvom igrom bi se i sa Igmanom patili. Sta im desilo nakon priprema ja ne znam, ali su drama losi.
1921

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 26 jul 2023, 01:20

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
26 jul 2023, 01:13
@Deen, nisi me razumio. To i ja govorim i slazem se, samo kazem da je ovo do Zrinjskog, a ne do lige. Ne igraju dobro. Sa ovakvom igrom bi se i sa Igmanom patili. Sta im desilo nakon priprema ja ne znam, ali su drama losi.
Pa da to jeste do zrinjski
A sta mislis zrinjski odigrao sad lose protiv slovana i da sad igraju naprimjer protiv igmana i pobjedi ih 3-0, i onda opet uzvratna kod slovana i opet lose, i onda u nasoj ligi pobjedu sarajeva zelju ili borca, onda je stvarno to cudno, onda nemozes tu vise biti pametan sta se desava hahah

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 26 jul 2023, 01:22

Vjestacka tvorevina na stadionu jedinog pravog mostarskog kluba Veleža... Imaju 500 navijaca i ostalo su HDZ glasači na budzetu i umirovljenici iz zadnjeg rata koji dobijaju penzije preko grbače poreskih obveznika u susjednoj zemlji Hrvatskoj!
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 26 jul 2023, 01:29

rishovski je napisao/la:
26 jul 2023, 01:22
Vjestacka tvorevina na stadionu jedinog pravog mostarskog kluba Veleža... Imaju 500 navijaca i ostalo su HDZ glasači na budzetu i umirovljenici iz zadnjeg rata koji dobijaju penzije preko grbače poreskih obveznika u susjednoj zemlji Hrvatskoj!
I opet ovdje svima zao sto su izgubili i zele im grupe od srca ... e nece da moze ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 26 jul 2023, 01:29

rishovski je napisao/la:
Glup si i dosadan svake godine s jednim te istim komentarom nakon utakmice Zrinjskog. Al zaista si dosadan i djetinjast, krvare oci od tvojih glupavih komentara

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 26 jul 2023, 01:35

Neka se bar pojavio jedan navijac Zrinjskog. De nam reci @Tuta kako ti vidis ovo? Sta se desava s vasim klubom? Ovo nije ni 30% od onog Zrinjskog kojeg je vecina ocekivala.
1921

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 26 jul 2023, 01:42

tutankamon1905 je napisao/la:
26 jul 2023, 01:29
rishovski je napisao/la:
Glup si i dosadan svake godine s jednim te istim komentarom nakon utakmice Zrinjskog. Al zaista si dosadan i djetinjast, krvare oci od tvojih glupavih komentara
Znam da istina boli,zato ti i smeta... I treba da ti oči krvare kad navijaš za fašistički klub! Za 30 godina tribinu niste napravili..to ti valjda dovoljno govori koliko ste mostarski klub i koliko vas doživljavaju 😂😂
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jul 2023, 03:47

rishovski je napisao/la:
:clap: :clap: :clap:

Koliko su samo sreće imali pri žrijebu ali bit će svake godine sve lakše da i ove sirotinjske lige imaju nekog predstavnika, iako Index, hms, **** i sl. proustaški portali pišu, kao svojevremeno o Širokom kada su igrali vs Basel i kada je dolazio i Ivo Sanader na utakmice, kao nekakvog hrvatskog predstavnika. Valjda se ljudi umislili da su u Parlamentu, a i ne znaju da se radi o izraelskom projektu.

Apsolutno zaslužena pobjeda Slovana s 50% snage. Weiss nije igrao a daleko im je najbolji igrač, odmarali ga.

Idu na Islanđane, otvorio im se put do grupne faze gdje će nastradati od svakoga. Dobro za ligu, bit će slabiji u njoj i tako će Borac uz dvadeset penala imati mogućnost da dođe do titule dok je ono kopile na čelu naše krovne institucije.

Sretno Želji, jako neugodan protivnik ali se ne treba predavati. Željo igrački limitiran ali borba je na zavidnom nivou.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 26 jul 2023, 07:00

Prosta stvar ljudi, Jakir je bio pola ekipe. Taktički očigledno na dosta višem nivou od Rendulića

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 jul 2023, 08:13

Mi se sve nešto ko ibretimo, Slovačka je po rankingu top 30, mi smo izvan 40, o čemu pričamo?!
Trebamo puno raditi, to je jedini način.
Mi čim neki napredak napravimo, idemo dva koraka nazad.
Jbg, sa sićom kojom se ide, bolje ni ne može.
Za neki kontinuitet moraš imati stabilne finansije, moraš znati šta ti je strategija, da li se oslanjaš na omladinski kadar, da li dovodiš igrače, koga dovodiš, kako ti odlaze igrači, da li ih prodaješ ili su free transferi...
Prošla su vremena kad smo lupali klubove sa Malte i Luksemburga, no mi to izgleda još ne vidimo.
Pitanje je protiv koga su naši klubovi uopšte favoriti?!
Sve je manje takvih ekipa.
Koševo Zapad

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 26 jul 2023, 08:23

rishovski je napisao/la:
Stadion je isključivo gradski...
...samo što vi nećete nastupati na njemu :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 jul 2023, 08:26

Zrinjski je dosta lošiji ove godine, prvenstveno zbog trenera ali su primili gol iz čistog faula.
Tesko ce biti u revansu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 26 jul 2023, 08:29

leo1946 je napisao/la:
25 jul 2023, 23:09
Nadam se da ce slovan zavrsiti posao u bratislavi :bih:
Misliš, nešto slično kao Torpedo Kutaisi na Koševu. :bih:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 26 jul 2023, 08:48

Shategabri je napisao/la:
26 jul 2023, 08:13
Mi se sve nešto ko ibretimo, Slovačka je po rankingu top 30, mi smo izvan 40, o čemu pričamo?!
Trebamo puno raditi, to je jedini način.
Mi čim neki napredak napravimo, idemo dva koraka nazad.
Jbg, sa sićom kojom se ide, bolje ni ne može.
Za neki kontinuitet moraš imati stabilne finansije, moraš znati šta ti je strategija, da li se oslanjaš na omladinski kadar, da li dovodiš igrače, koga dovodiš, kako ti odlaze igrači, da li ih prodaješ ili su free transferi...
Prošla su vremena kad smo lupali klubove sa Malte i Luksemburga, no mi to izgleda još ne vidimo.
Pitanje je protiv koga su naši klubovi uopšte favoriti?!
Sve je manje takvih ekipa.
Da, točno to! Mi jednostavno nismo realni, a uz to manje-više uvijek nastupamo podcjenjivački.
A Zrinjski je trenutno najmanje 20% lošiji po igračkom kadru u odnosu na prošlu sezonu.
Sučić i Ilinković dosta nedostaju, a uz to imaš "bolnicu" u ekipi.
Ćuže, Jukić, Jakovljević praktično nisu prošli pripreme, a roviti su Marić, Marin, Malekinušić, Zlomislić, Hrvanović, Mišić, Bilbija.
Jučer se ozljedio i Senić.
Tičinović i Kiš totalno van forme, Kožulj isto tako. Njih je smješno i komentirati.
Tako da će u Bratislavi biti jako teško, mislim skoro i nemoguće izvući pozitivan rezultat
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 26 jul 2023, 08:52

Mi više nismo favoriti ni protiv koga reprezentativno i klupski, uključujući i Gibraltar.
Luksemburg je bio mokra čarapa od samostalnosti.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

igrajdokraja1905
Kontakt:

Post Postao/la igrajdokraja1905 » 26 jul 2023, 08:55

Lynx je napisao/la:
26 jul 2023, 00:16
Sumnjam da Zrinjski može napraviti nešto u Bratislavi, izgubili su bili i sa Sergejom, ali ko zna, i Željo je odigrao bolje u Bakuu, nego na Grbavici. Sad je pravi ispit Renduliću da izvuće nešto iz 2 poraza (faktički 2 poraza i 1 remi, ako gledamo igru protiv Urartua).
Kako 1 remi majke ti ? PA u Armeniji je bilo 0:1 za Zrinjski. šta si ti gledao ??
Zadnja izmjena: igrajdokraja1905, dana/u 26 jul 2023, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.