Samo ga deri Husrefe, kad ga svi deru možeš i ti.

Pa ima čovjek odakle. Šta je problem?
3.5 godine cini mi se najduži,zadnji put 2.5PhantomBiH je napisao/la: ↑26 jul 2023, 08:47Koliko se najduze zadrzao Husref u Sarajevu od ovih dosadasnjih mandata?
Gledaj, mi iz BL slabo komentarišemo ovdje ali i na našem forumu uglavnom kritikujemo, a pogotovo ne dižemo pre prve tekme igrače u nebesa i najavljujemo titule kao neki.Ali sada po prvi put, nakon zadnje utakmice protv Vojvodine, mogu da kažem da je Borac za 3 brzine brža ekipa i da je doooosta bolja u odnosu na prošlogodišnju ekipu....Konačno imamo špiceve (Makarić i novi kolumbijac), krila jako brza (Kulašin, Hrelja i kolumbijac), Kvržić klasa sam za sebe, i konačno da se Stojan Vranješ može staviti na poziciju gdje je najopasniji, prednji vezni, ne mora puno da trči a stalno je opasan za gol...Jakov Blagajić , zapamtite ovo ime, i ispratite, otimaće se za njega ! kao i Željo što nam je poklonio Kulašina tako nam je Hajduk dao novi biser
Eno ulaznica po piku a neke se i dijele..Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 10:02Sutra vam Željo igra bitnu utakmicu.
Vi se bavite FKS. Ko će biti trener, ko direktor...ne razumijem toliku opsesiju.
Dosadno?
Trebali su u Želji za ovakve smisliti prodaju nekakvih simboličnih ulaznica da stoje u redu.
Korisnije bi bilo.
Doduše ima ih koji svakako ne idu na utakmice, forum je najbliže što su svom klubu.
Brate to ce uvijek biti i sa jedne i druge strane, djaba pricati da gledaju u svoju avliju, bolje tudje kom....Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 10:02Sutra vam Željo igra bitnu utakmicu.
Vi se bavite FKS. Ko će biti trener, ko direktor...ne razumijem toliku opsesiju.
Dosadno?
Trebali su u Želji za ovakve smisliti prodaju nekakvih simboličnih ulaznica da stoje u redu.
Korisnije bi bilo.
Doduše ima ih koji svakako ne idu na utakmice, forum je najbliže što su svom klubu.
Znam, imamo istih, samo u kontra smjeruscudetto89 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 10:11Brate to ce uvijek biti i sa jedne i druge strane, djaba pricati da gledaju u svoju avliju, bolje tudje kom....Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 10:02Sutra vam Željo igra bitnu utakmicu.
Dosadno?
Korisnije bi bilo.
Ne vrijedi trositi vrijeme i zivce, samo neka pisu o fks.
Da, da, veliki Dino Selimović, ugrađivao se i u štampanje plakata. Kad je Tan saznao šta su sve on i Ibraković radili odmah je zavrnuo pipu. Dinu nisu smjeli tužiti jer bi rekao sve što zna o malverzacijama koje su se radile.Hansestadt je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:56Je li to onaj koji je imao okrsaj sa Azmirom zbog dogovora?
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mnon46 i 26 gostiju.