dino selimovic
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mirvic plaća obestecenja za igrače, dovodi prekobrojne strance, ali kad treba dobrog trenera platiti tad se pretvori u štedišu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gorilo bi sve, nadam se da još ima šanse za njega. Husref još nije zvanično potpisao a pričalo se dva puta pa ćemo vidjeti.FCUM je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:31taj drugi kad bi dosaoBordoSaga2 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:27Tek će se prekosutra imenovati novi šsš, Husref ili Šimundža.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Baš se nadam da si upravu i da ima šanseBordoSaga2 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:27Tek će se prekosutra imenovati novi šsš, Husref ili Šimundža.

-
- Kontakt:
Sve si upravu ali drze se skupa, pune stadion, sergije rade...Haver ! je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:10Neko se dobro osevapio ko je njih poslao u Evropu nakon toliko godina i neuspjeha.johntravolta123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 08:50Samo negativu sirimo.
Pogledajmo kako su komsinice izgurali svoj klub i ovo je njihov uspjeh(navijaca) drze se zajedno.
Sad mi kolega rece da je ovaj Kapo extra momak,sposoban i bez mrlje.
Bitno je samo pljuvat i stvarat negativu.
Budimo slozni,podrzimo klub ko god da bude trener i direktor.
Samo zajedno do titule.
Ljudi su ponovo stvorili mit, neki svoj svijet i od prolaza prvog pretkola KL napravili su atmosferu kao da igraju knock-out fazu Lige prvaka. One otrcane fazone po mrežama isfurane još 2009. godine što je meni presmiješno, ali treba razumjeti jer toliko dug sušni period ih je i doveo da su ekipa sa najviše proslavljenih neriješenih rezultata i stavljanja jednakosti između poraza i pobjede, da je za njih svaka druga tekma historijska. Što opet ne umanjuje respekt za prolazak protiv bjelorusa.
A mi ovako sve imamo i razjedinjeni...
Otisli su ovo dvoje i treba se sada ujediniti i krenuti svi zajedno za klub.
maribor,mura,ludogorec e to bi vec mogao biti neki iskorak
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Suma sumarum, za Kesoljuba su samo oni koji su protestvovali kad ga se smjenilo. Velika vecina ostalih navijaca je izricito protiv. Prvi sa ovim zele dokazati, kao da su oni tad u pravu bili. Zbog licne sujete, vise bi volili Husrefa, mada i sami znaju da to nece dobro zavristi po klub, nego bilo kojeg drugog trenera na svijetu. Cist dokaz da su oni prije svega svrha sami sebi, a klub je na drugom mjestu. Nadam se da Mirvic nece biti glup i da nece podleci pritisku velike manjine.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa ako je sve teklo tako glatko, zasto odmah nisu predstavili Husrefa, pa jasno nasa legenda zateze oko duzine ugovora i eventualne otpremnine, jer je i sam svjestan sta ce se dogoditi.
Husref i sam zna da nece moci drzati svlacionicu duze od godinu dana, pa se jasno osigurava "dugorocnim" ugovorom.
Zasto uopste "imenovanje" Dogana kao privremenog ako se sve rijesilo sa Musemicem? Mirvic ako ima mozga, neka izganja Simundzu, ozbiljno rjesenje, cini mi se da je Mortem pisao rezime njegove karijere - eh to je vec nesto, a i realno Ante makar zna engleski.
Husref i sam zna da nece moci drzati svlacionicu duze od godinu dana, pa se jasno osigurava "dugorocnim" ugovorom.
Zasto uopste "imenovanje" Dogana kao privremenog ako se sve rijesilo sa Musemicem? Mirvic ako ima mozga, neka izganja Simundzu, ozbiljno rjesenje, cini mi se da je Mortem pisao rezime njegove karijere - eh to je vec nesto, a i realno Ante makar zna engleski.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
To je naš nivo.FoSte95 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:50Neka samo vi uživajte u taktičkim zamislima trenera koji je u svojoj bogatoj karijeri vodio Sarajevo, Slobodu, Mladost. Tuzla City i Olimpic
Nisi valjda mislio da će Gonzalo Garcia doći u Sarajevo?
Bez obzira hoće li Husref doći ili neće, mi što smo protestvovali znamo da smo bili u pravu.
Spaha druže, opra ti.
Hahahahahahahaahahahaha pročitaj malo komentare po društvenim mrežama i vidi da 4 od 5 navijača želi da se vrati Husref. U manjini su takvi kao i ti i jedino ovaj forum nešto njemu zamjera. Mada ovaj forum svakom na svijetu samo mane gleda jer vi ste neki savršeni vanzemaljski narod. Ne blamiraj se.Evander je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:50Suma sumarum, za Kesoljuba su samo oni koji su protestvovali kad ga se smjenilo. Velika vecina ostalih navijaca je izricito protiv. Prvi sa ovim zele dokazati, kao da su oni tad u pravu bili. Zbog licne sujete, vise bi volili Husrefa, mada i sami znaju da to nece dobro zavristi po klub, nego bilo kojeg drugog trenera na svijetu. Cist dokaz da su oni prije svega svrha sami sebi, a klub je na drugom mjestu. Nadam se da Mirvic nece biti glup i da nece podleci pritisku velike manjine.
Pazi ja stvarno shvatam da ti obozavas Husrefa, potpuno legitimno, ali nije ovo njegov prvi mandat u Sarajevu, valjda si svjestan da ce se i sesti put zavrsiti na isti nacin kao i svaki drugi put.Spahic98 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:59To je naš nivo.
Nisi valjda mislio da će Gonzalo Garcia doći u Sarajevo?
Ne shvatam Musemica, dolazi u najtoksicniju sredinu u Bosni i Hercegovini, svjestan je da ce ga docekati "na noz" pola navijaca. Zasto nije ostao u Konjicu, ljudi ga postuju, nema nekog stresa, uprava se trudi da mu udovolji - pa samo zbog para.
Nisi valjda mislio da ce Pena doci u Sarajevo? Samo ti plati, pa ce svi doci - tu i lezi besimisao politike Mirvica. Husref ne moze voditi nase strance, a i odmah ce se posvadjati ea Ziljkicem i pola svlacionice, a onda opet ispocetka.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Shategabri
- Kontakt:
Ako već pare nisu problem i ako ćemo gledati dugoročno, plati Ismire ovog Šimudžu i gotovo.
Dogan nedelja, a onda nek čovjek krene raditi sa ekipom.
Potpisati Husrefa na tri godine nema smisla.
Ništa više od 1+1.
Mislim ako je ovaj ozbiljan kandidat, onda nije teško izabrati.
Dogan nedelja, a onda nek čovjek krene raditi sa ekipom.
Potpisati Husrefa na tri godine nema smisla.
Ništa više od 1+1.
Mislim ako je ovaj ozbiljan kandidat, onda nije teško izabrati.
Koševo Zapad
MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:41Gorilo bi sve, nadam se da još ima šanse za njega. Husref još nije zvanično potpisao a pričalo se dva puta pa ćemo vidjeti.FCUM je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:31taj drugi kad bi dosaoBordoSaga2 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:27Tek će se prekosutra imenovati novi šsš, Husref ili Šimundža.![]()
![]()
DabogdaBordoSaga2 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 08:43
Avramovski se nece vracati, Dal ide, Mustafic nije za prvih 11.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo c/p ako neko nije vidio.Surreal je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:57Pa ako je sve teklo tako glatko, zasto odmah nisu predstavili Husrefa, pa jasno nasa legenda zateze oko duzine ugovora i eventualne otpremnine, jer je i sam svjestan sta ce se dogoditi.
Prošao je sve kao trener, počeo trenirati mlađe kategorije, bio pomoćnik i na kraju trener seniorskih ekipa.
Mura se borila za opstanak i kad je došao uspio je osvojiti treće mjesto i osigurati Europu. Nominovan za najboljeg trenera lige.
Prihvatio je ponudu austrijskog GAK-a međutim bankrotirali su pa se vratio u Sloveniju, preuzeo je drugoligaški klub Aluminij na par mjeseci pa ga je onda potpisao Maribor. Sa njima je osvojio dvije titule i kvalifikovao se u grupnu fazu lige prvaka što je i najveći uspjeh klupskog slovenskog fudbala u historiji. Sam je podnio ostavku nakon što su izgubili 0:3 od Olimpije.
Nakon toga, ponovo je preuzeo Muru i osvojio je sa njima kup, njihov tek drugi trofej u historiji kluba. U sljedećoj sezoni osvojio je i titulu sa njima sa pobjedom protiv Maribora u posljednjem kolu. Igrali su konferencijsku ligu gdje su dobili Tottenham i Romu. Otišao je nakon 4 godine.
Postao je trener Ludogoretsa gdje je isto tako osvojio titulu, ove godine je dobio otkaz nakon poraza od 0:1 na svom terenu od Pirina.
Ima sve zajedno 3 grupne faze.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, VolimoSarajevo i 31 gost.