HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
"Pojačanjima" nam vraćaju Zrinjski koji je bio prije Jakira !!
Tako je, opet stari i polovni igraci. Nigdje mladosti…MostarskiEuropski je napisao/la: ↑26 jul 2023, 12:55"Pojačanjima" nam vraćaju Zrinjski koji je bio prije Jakira !!
-
- Kontakt:
Sharbini ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Ukoliko ni ove godine ne uđemo u grupnu fazu nekog natjecanja to će biti ogroman neuspjeh i netko će morati snositi odgovornost, mada čvrsto vjerujemo da ćemo ući.. Samo jako i muški, i dalje imamo tri meč lopte
-
- Kontakt:
F.B. ako se ne varam. TM vrijednost 1.2m, na papiru dobro pojacanje, u praksi Boga pitaj
-
- Kontakt:
Ma teško da će Bradarić u doći ...Strucnjakupokusaju je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:10F.B. ako se ne varam. TM vrijednost 1.2m, na papiru dobro pojacanje, u praksi Boga pitaj
Ja bi prije zarizikao s Balićem koji je mlađi i ''lucidniji'' i možeš ga s vremenom prodati .
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Uzet obojicu imamo para i moze nam se, nek prestanu glumit sirotinju !Truba1905burazeru je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:14Ma teško da će Bradarić u doći ...Strucnjakupokusaju je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:10F.B. ako se ne varam. TM vrijednost 1.2m, na papiru dobro pojacanje, u praksi Boga pitaj
Ja bi prije zarizikao s Balićem koji je mlađi i ''lucidniji'' i možeš ga s vremenom prodati .
-1905-
-
- Kontakt:
Realno da, jedan prolaz i vratio si visestruko vise para ulaskom u skupine. Ali sve u svemu, ja nesto i dalje vjerujem u prolaz, jbm li ga, mozda sam preoptimistican, ali sinoć koliko god smo losi bili opet smo stvorili neke 2 sanse koje su mogle okrenuti utakmicu. Gore da istrce napadacki s mudima, jednim golom sve se mijenja i mislim da smo u prednosti.blazenko2 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:36Uzet obojicu imamo para i moze nam se, nek prestanu glumit sirotinju !Truba1905burazeru je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:14Ma teško da će Bradarić u doći ...Strucnjakupokusaju je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:10
F.B. ako se ne varam. TM vrijednost 1.2m, na papiru dobro pojacanje, u praksi Boga pitaj
-
Rehabilitacijski Centar Zrinjski!
Nije dugo trebalo da se vratimo na politiku Trebotić's&Varvodić's!
Nije dugo trebalo da se vratimo na politiku Trebotić's&Varvodić's!
-
- Kontakt:
Treba biti realan i malo spustiti loptu na zemlju i priznati da smo mi prosječan klub ( pa i Slovan zadovoljno trlja ruke sto je nas izvukao ) , ALi uz malo sreće i muda se može nešto napraviti . Ove godine imamo '' 3 meč '' lopte , ako to ne iskoristimo onda nemamo šta tražiti niti se čemu nadati . Razlika u kvaliteti nama trebaju 3-4 šanse za gola , a npr Slovan kazni prvu ''grešku'' iskoristi prvu priliku ...
EDIT : Treba dobro podmazati i uvjeriti igrača da dođe u PL ( ok je dok se igrata europa ) , ali nastaviti PL i trčati po NAŠIM terenima mislim da niti jedan malo kvalitetniji igrač , prije ce u Sloveniju ili 2 austrisku ligu , 3 Njemačku i sl. , gdje se prije svega infrastruktura na mnogo većoj razini .
EDIT : Treba dobro podmazati i uvjeriti igrača da dođe u PL ( ok je dok se igrata europa ) , ali nastaviti PL i trčati po NAŠIM terenima mislim da niti jedan malo kvalitetniji igrač , prije ce u Sloveniju ili 2 austrisku ligu , 3 Njemačku i sl. , gdje se prije svega infrastruktura na mnogo većoj razini .
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Ja ne znam na osnovu čega mi dovodimo igrače..Ili dođu ovi što igraju u drugim i trećim ligama,ili ovi što ne igraju niđe 

-
- Kontakt:
Tocno od rijeci do rijeci, ali svake godine se hvatamo poslije Europe za glavu kako nam je malo falilo, jer, realno, kad smo ispadali nismo baš nesto nadigrani bili, znaci koliko god oni na papiru bilo bolji, prikazano kaze da se sa svima dalo igrati, pa cak u određenim utakmicama biti bolji. Lakse bi podnio da dodje netko pa nas nabije 5 0, ovako svaki put fali ti taj jedan gol, jedna šansa, kosta te jedna greška.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:53Treba biti realan i malo spustiti loptu na zemlju i priznati da smo mi prosječan klub ( pa i Slovan zadovoljno trlja ruke sto je nas izvukao ) , ALi uz malo sreće i muda se može nešto napraviti . Ove godine imamo '' 3 meč '' lopte , ako to ne iskoristimo onda nemamo šta tražiti niti se čemu nadati . Razlika u kvaliteti nama trebaju 3-4 šanse za gola , a npr Slovan kazni prvu ''grešku'' iskoristi prvu priliku ...
- Antipolitika3
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Lik odrzao lekciju normalnog ponasanja pojedinim indijancima..ko je qrcev Borjan da mu se zvizdi i da predstavlja ikakav faktor u ovoj utakmici..ono je bilo smjesno. Bas sto neko napisa, usiljeno zvizdanje Borjanu
Bukvalno 10 debila zvizdalo i galamilo sto da nije ovih portala i pumpanja nebi ni znali da je to borjantutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 14:41Lik odrzao lekciju normalnog ponasanja pojedinim indijancima..ko je qrcev Borjan da mu se zvizdi i da predstavlja ikakav faktor u ovoj utakmici..ono je bilo smjesno. Bas sto neko napisa, usiljeno zvizdanje Borjanu
Gdje nam je nestao Antonio Prskalo?
Jel neka ozlijeda u pitanju ili nešto drugo?
Momak kao najbolji igrač naših juniora, puno je obećavao.
Jel neka ozlijeda u pitanju ili nešto drugo?
Momak kao najbolji igrač naših juniora, puno je obećavao.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
To sam se i ja pitao ??? I sto je sa šiptarom također.
Nadam se da ce se igraci i trener probuditi malo do uzvrata ...
Dobro je netko gore napisao možda i mi svi imamo malo nerealna očekivanja i previše očekujemo i druga stvar tesko je uopce nekoga gotovog igraca dovesti kod nas tko ista vrijedi igra vec vani mi se možemo jedino bazirati na mlade igrace iz manjih klubova i vlasgite skole i neki deficit popuniti s ovim iskusnijim iz manjih klubova HNL i slicno. Još jedan problem kod nas sto mi nemam takoreći sportskog direktora covjek koji je igrao i koji zna sto je nogomet i prdpoznat kvalitet to bi mozda Maka Ivanlovic mogao ... ali ne moze igrace dovoditi Šula i Lasic oni mogu biti dobri u stvarima oko financija i organizacije ali struku treba prepustiti ljudima koji zbaju sto je nogomet.
SVI U BRATISLAVU
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mozda je i bolje da smo izgubili pa necemo morati gledati bunker kao protiv Urartua drugo poluvrijeme .Imamo mozda nekih 10% sansi ali zasto da ih ne iskoristimo?
Slovan me nicim nije impresionirao osim sto su fizicki jaci igraci i bolje disciplinirani u odbrani iako im se vracaju Weiss i Kucka ja jos uvijek vjerujem da momci mogu iznenaditi pogotovo iz prekida jer je nemoguce ponoviti onako losu centarsutevsku vecer kao sinoc.Svaka lopta nam je bila amaterski centrirana.
Ovi derbi navijaci koji zamjeraju "losu" utakmicu neka se drze svog Liverpoola,Barcelone i Reala kad ih nema na stadionu jer Zrinjski gledaju na Areni .
Decki su odigrali dobru utakmicu koja je bila tvrda i izgubili smo nesretno a ja im porucujem da u Bratislavi odigraju rastereceno i neka uzivaju u svakoj minuti pa sto bude a vec polako skupljati i analizirati materijal islandjana jer nam je to finale i za mene veca utakmica nego Hrvatska Francuska finale SP u Rusiji.
Na svijetu malen si ali u srcu najveći.
Slovan me nicim nije impresionirao osim sto su fizicki jaci igraci i bolje disciplinirani u odbrani iako im se vracaju Weiss i Kucka ja jos uvijek vjerujem da momci mogu iznenaditi pogotovo iz prekida jer je nemoguce ponoviti onako losu centarsutevsku vecer kao sinoc.Svaka lopta nam je bila amaterski centrirana.
Ovi derbi navijaci koji zamjeraju "losu" utakmicu neka se drze svog Liverpoola,Barcelone i Reala kad ih nema na stadionu jer Zrinjski gledaju na Areni .
Decki su odigrali dobru utakmicu koja je bila tvrda i izgubili smo nesretno a ja im porucujem da u Bratislavi odigraju rastereceno i neka uzivaju u svakoj minuti pa sto bude a vec polako skupljati i analizirati materijal islandjana jer nam je to finale i za mene veca utakmica nego Hrvatska Francuska finale SP u Rusiji.
Na svijetu malen si ali u srcu najveći.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
@Antipolitika: Dobra utakmica se sinoć odigrala na Maksimiru,
pid Bijelim Brijegom sigurno nije!
Volim Zrinjskog više od oca svog,
ali u ovim zadnjim utakmicama, ja našu ekipu ne mogu prepoznati što se tiče igre!
pid Bijelim Brijegom sigurno nije!
Volim Zrinjskog više od oca svog,
ali u ovim zadnjim utakmicama, ja našu ekipu ne mogu prepoznati što se tiče igre!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Podrzat momke ,Svi u Bratislavu !