FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad na kraju amar dodje 

Meni nadu daje podatak da se nije objavilo za Husrefa a nemaju sta cekati ako su se dogovorili... Hajde Ismire ucini jedan ispravan potez i dovedi Antu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jul 2023, 14:59Joj ovo je za izluditi![]()
Zeba kaze da je Husrefu dato zeleno svijetlo da ide,neki pisu da je sve dogovorio sa Ismirom lagano.Sta se ceka onda??S druge strane neki pisu da zateze![]()
Ili Ismir vidio da moze Simundza pa ako ne bude nista od toga daj Husrefa

Edit: Ko kaze da se mora biti insajder…

Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 26 jul 2023, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nista od Husa najverovatnije jer trazi 3+ ugovor ko da je Anceloti a i ne cudi me kad je svaki put otjeran.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Evo pisu spaha moguce za sd, kao dodatni razlog sto je poslovno vezan sa mirvicem, koji li je posao u pitanju...
Ostade Husref na semaforu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jul 2023, 14:59Joj ovo je za izluditi![]()
Zeba kaze da je Husrefu dato zeleno svijetlo da ide,neki pisu da je sve dogovorio sa Ismirom lagano.Sta se ceka onda??S druge strane neki pisu da zateze![]()
Ili Ismir vidio da moze Simundza pa ako ne bude nista od toga daj Husrefa
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Dosta promjena ,direktor,sportski direktor i trener.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mene samo zanima Sarajevo i na sta ce liciti u buducnosti. Meni je pun klinac bezidejne igre i nekih izgovora sto nije bolje. Dojadili su mi novi poceti i smjene trenera i onda postavljanja nekih novih koji kao trebaju dobiti sansu, vole klub al ne za dz, perspektivni su, stogocem ce zavesti red i bla bla bla. Pa jbt hocemo li mi ikada dovesti nekoga ko ce nam prirediti igru, ko zna svoj posao, ko ce raditi profesionalno i odvojiti profesionalno od amaterizma, ko ce izmjenama napraviti promjenu u igri a ne sablonski bek za beka napadac za napadaca.
Akcija neka nesto bar, neki kornera a da nije na prvu stativu, neki smislen kontranapad...
Akcija neka nesto bar, neki kornera a da nije na prvu stativu, neki smislen kontranapad...
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Pa prvi si počeo, Allahu dragi sa kim ja pišem 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Husref je sebe syebao dužinom ugovora, valjda se htio opet ogrebati..
51-godisnji trener koji je pobjeđivao Romu, Totenhem ili trener koji je do 62. godine vodio Tuzlu, Doboj i Konjic

-
- Kontakt:
Pobjedjivao sa timom od 50 miliona vrijednosti i sa 10 juznoamerikanaca u timu.
A ovde ce trenorati durakovica beganovica i tako te parmake...
OkIstinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:26Pobjedjivao sa timom od 50 miliona vrijednosti i sa 10 juznoamerikanaca u timu.
Istinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:26Pobjedjivao sa timom od 50 miliona vrijednosti i sa 10 juznoamerikanaca u timu.

Sa sve Nardinom u napadu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Frajer je imao Mulahusejnovica kao spica dok je tamburo TotenhamIstinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:26Pobjedjivao sa timom od 50 miliona vrijednosti i sa 10 juznoamerikanaca u timu.

-
- Kontakt:
Ludogorec je svemirski brod za nas. Od organizacije do gazde koji dovodi igrace koje god trener hoce. U miru rade i 12 godina su zaredom prvak.mirzatele je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:28OkIstinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:26Pobjedjivao sa timom od 50 miliona vrijednosti i sa 10 juznoamerikanaca u timu.
Ovde ces mu ti prvi **** mater kada bi derbi kuci kiksao npr...
Nista nije garant za uspjeh u ovsko bjesnoj i bolesnoj sredini.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa sa Murom je Tottenhama pobjedio. Nardin mu u vrhu napada bio yebo te.. Prije njega ljudi se skoro za opstanak borili, preporodio ih..Istinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:32Ludogorec je svemirski brod za nas. Od organizacije do gazde koji dovodi igrace koje god trener hoce. U miru rade i 12 godina su zaredom prvak.mirzatele je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:28OkIstinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:26
Pobjedjivao sa timom od 50 miliona vrijednosti i sa 10 juznoamerikanaca u timu.
Ovde ces mu ti prvi **** mater kada bi derbi kuci kiksao npr...
Nista nije garant za uspjeh u ovsko bjesnoj i bolesnoj sredini.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pa neki dan oni sa san marina ubise ferencvsros kuci takvo iznanedjenje se desi jednom u 10 godina i sada trener tog tima je kao znalac.bordobijelisampion je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:30Frajer je imao Mulahusejnovica kao spica dok je tamburo TotenhamIstinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:26Pobjedjivao sa timom od 50 miliona vrijednosti i sa 10 juznoamerikanaca u timu.
A ovde ce trenorati durakovica beganovica i tako te parmake...![]()
A da pogledas utakmicu 2 greske odbrane i penal rijesili utakmicu..
Ooez kazem nista nam ne garantuje i jedan trener da ce imati usojeha pored nas ovakvih i pored kkuba neuredjenog...
Trenutno korisnika/ca: Evander, Napapijri, Serha, sirferguson i 76 gostiju.