FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
VIđeni Ismir i Zidan kod Brajlovića, jedu i ogledaju fildžan...Iskeširaj Mirva, obraduj naciju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Počele se tražiti mane Šimundži haahahhahahahaha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to samo jedno iznenađenje, ako ti nije mrsko pročitaj šta sam napisao o njemu.Istinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:34Pa neki dan oni sa san marina ubise ferencvsros kuci takvo iznanedjenje se desi jednom u 10 godina i sada trener tog tima je kao znalac.bordobijelisampion je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:30Frajer je imao Mulahusejnovica kao spica dok je tamburo TotenhamIstinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:26
Pobjedjivao sa timom od 50 miliona vrijednosti i sa 10 juznoamerikanaca u timu.
A ovde ce trenorati durakovica beganovica i tako te parmake...![]()
A da pogledas utakmicu 2 greske odbrane i penal rijesili utakmicu..
Ooez kazem nista nam ne garantuje i jedan trener da ce imati usojeha pored nas ovakvih i pored kkuba neuredjenog...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Husref ne bi totenhem pobijedio ni sa mancester sitijem
Ma dzaba se zamaratiMortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:35Nije to samo jedno iznenađenje, ako ti nije mrsko pročitaj šta sam napisao o njemu.Istinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:34Pa neki dan oni sa san marina ubise ferencvsros kuci takvo iznanedjenje se desi jednom u 10 godina i sada trener tog tima je kao znalac.bordobijelisampion je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:30
Frajer je imao Mulahusejnovica kao spica dok je tamburo Totenham![]()
A da pogledas utakmicu 2 greske odbrane i penal rijesili utakmicu..
Ooez kazem nista nam ne garantuje i jedan trener da ce imati usojeha pored nas ovakvih i pored kkuba neuredjenog...
-
- Kontakt:
Ne trazim mane, za koga ismir se odluci, podrzacu.
Samo kazem da nije nista garant uspjeha znaju klib znajuci ljude koji navijaju za taj klub.
Samo na kraju da ne bude jos jedno ime koje smo potrosili i na kraju nista ostvarili kao i sve godine iza.
Lozenje na nekog nikad nama nista nije donijelo sjecam se ko danas prvih nstpisa za jesica svrsavali svi redom pa na kraju zavrsi kako zavrsi...

Čovjek je jbenu Muru koja ima vjerovatno duplo manji budžet od našeg u 4 sezone od druge lige do prvaka doveo, o čemu mi pričamo uopšte. Ušao u grupe KL, dobio Tottenhama tamo... Nardin bot mu napadača igrao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta hocemo, clanstvo nula bodova a naprdjuje se daj ovoga daj onoga!? Koji smo mi .urci palci…
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ocekujem invaziju

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve stoji.
Samo u muri je imao mir koji ovde nikad niko nece imati.
Nakon primljenog gola ovde se reda porodicno stablo sa istoka a ne vecih losih rezultata ili nizova.
Mi smo nestrpljivi prvo mi sebe trebamo korigovati da bi nesto na bolje krenulo.
Pola ih dodje na istok da ispoljava frustracije koje nigdje drugo ne moze ispoljiti u kombinaciji sa alkoholom to ni bog ne moze sprijeciti...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
hajde dolazi, pravi cuda sto si i s Murom radio. Nemoguce da je Nardina uspio iskoristiti - pametnom dovoljno.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ispade istok za sve kriv, pa nije 7 krug danteovog pakla. Ali boldirano nam je potrebno kolektivnoIstinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:46Sve stoji.
Nakon primljenog gola ovde se reda porodicno stablo sa istoka a ne vecih losih rezultata ili nizova.
Mi smo nestrpljivi prvo mi sebe trebamo korigovati da bi nesto na bolje krenulo.
Pola ih dodje na istok da ispoljava frustracije koje nigdje drugo ne moze ispoljiti u kombinaciji sa alkoholom to ni bog ne moze sprijeciti...

- 1 9 4 6 -
Daj Bože da nas ovaj preuzme (ili sličan), ali mi smo kao klub abnormalno nezdrava sredina za razvoj bilo čega i toga me jedino strah.
-
- Kontakt:
Ako cemo iskreno bolesnija tribina u Bosni ne postoji po psovkama i vrijednju svog tima.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:48ispade istok za sve kriv, pa nije 7 krug danteovog pakla. Ali boldirano nam je potrebno kolektivnoIstinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:46Sve stoji.
Pola ih dodje na istok da ispoljava frustracije koje nigdje drugo ne moze ispoljiti u kombinaciji sa alkoholom to ni bog ne moze sprijeciti...![]()
I tako vec jedno 20 godina.
Tu kada dodjes kao na vasaru da si.
Ako dođe Ante od mene 5 članskih
Ti sto su se kleli, vidjet cemo protiv Sloge.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:44ocekujem invaziju![]()
tako su rekli ovi sto su se kleli
Kolika je ljubav ja sam mislio da ce clanstvo skociti na 5.000 ,a ne jedva preko 2,500.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 jul 2023, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Anti dati odrijesene ruke kao sto je Zrinjski Jakirovicu nakon one debakl sezone za njih i neizborenom Evropom.
Ekipu i onako ima vrh za nase uslove ali ako kaže, da mu recimo Renan nije potreban i da treba drugi tip napadaca to mu treba i ispuniti.
Ali isto tako vazno je napomenuti, da bi bilo dobro, da dovede on sve svoje pomocnike. Da negledam ove ublehe vise.
Ekipu i onako ima vrh za nase uslove ali ako kaže, da mu recimo Renan nije potreban i da treba drugi tip napadaca to mu treba i ispuniti.
Ali isto tako vazno je napomenuti, da bi bilo dobro, da dovede on sve svoje pomocnike. Da negledam ove ublehe vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evo gledam sad, ove godine je 10 godina kako imamo investitora. Sljedeci trener koji ce biti izabran je ukupno 19. trener u tih 10 godina, s tim sto su 4-5 trenera bili prelazna rjesenja po mjesec dana ili manje. U prosjeku svaki trener se zadrzao 6 mjeseci. Od ovih 19 trenera, samo 3 su uspjela prebaciti godinu dana ugovora (Husref, Vinko i Cala). Bas porazavajuca statistika.
90!