FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ima li ko da hoce prodati TM 87 bedjeve?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nema to veze sa srećom, već sa vašim talentiranim igračimanidi je napisao/la:mi tri šanse u gradačcu nula golova,borac dvije šanse u širokom dva gola,možda se sreča u nastavku prvenstva nama okrene.

Možda u nastavku prvenstva malo više para ponudite sudijama i biće više i sreće

Dragon Town
@zmaj od bosne
stipu levata loma mu je fadilj vokri,3 boda su vec bila upisana
stipu levata loma mu je fadilj vokri,3 boda su vec bila upisana

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
- Kontakt:
jesmo i mi loziona u stilu "šbb-kbb"
iskreno ja sam sretan zbog cjelokupnog pristupa u klubu koji ima mnogo šanse da bude još bolji, i da se svake godine borimo za titulu
iskreno ja sam sretan zbog cjelokupnog pristupa u klubu koji ima mnogo šanse da bude još bolji, i da se svake godine borimo za titulu
26.05.2010-TITULA
- Capt_Billy
- Kontakt:
Sta ti pricas!! Sve mi kupujemo, svaki penal Zelji sudije namjestile. Pa dokle vise to vodi?? Od kada je Amar dosao nije bilo namjestene utakmice. Skotovi jedni. Pa u prvom dijelu sezone kada je Zvijezda bila na Grbavici jeste li imali dvije 100% kod 0:0 rezultala pa Karic spasaio gol Zelje. Fakat vise, dokle, Zeljo igra najpostenije i ocigledno da to nekome smeta. Ubuduce ako zelis da komentarises protiv Zelje, iznesi fino validne dokaze, pa onda reci sta imas reci!!!Nema to veze sa srećom, već sa vašim talentiranim igračima
Možda u nastavku prvenstva malo više para ponudite sudijama i biće više i sreće
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
napokon mi se vrati internet
da iskren budem... bod iz gradacca je super, ako gledamo na prethodne utakmice tamo, gdje nismo ni remi mogli izvuci... to sto nam borac sad bjezi 7 bodova... pa sta?
-4 je ako uzmemo u obzir da cemo ih pobjediti ovdje...
i mi samo trebamo cekati njihov kiks da prvenstvo bude zanimljivo...
znam da je biti ganjan teze nego ganjati...
ja sam optimista...
ako nista imamo vec evropu... sigurni smo viceprvak

da iskren budem... bod iz gradacca je super, ako gledamo na prethodne utakmice tamo, gdje nismo ni remi mogli izvuci... to sto nam borac sad bjezi 7 bodova... pa sta?

-4 je ako uzmemo u obzir da cemo ih pobjediti ovdje...
i mi samo trebamo cekati njihov kiks da prvenstvo bude zanimljivo...
znam da je biti ganjan teze nego ganjati...

ja sam optimista...
ako nista imamo vec evropu... sigurni smo viceprvak

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
Jel ima preko televizora sada ovo kolo zeljo-travnik ja mislim 

VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
Jucerasnja igra u prvom poluvremenu me raduje,igrali smo veoma lijepo,leprsavo,brzo za nase uslove...lako smo pravili visak na sredini terena gdje su dominirali Jamak i Svraka,jos kad im se dodaju na lijevoj strani Zeba i Mirko..izgledali smo veoma dobro,Zvjezda imala jedan dalekometni sut,koji je Šeha uz male probleme uhvatio..sve ostalo nije vrijedno pomena.Znaci zadnja linija odigrala bez greske,koliko god igrali dobro u odbrani Vasilic mi nije neko rjesenje,previse je lik bio isprepadan,Bogi je za njega Vidic bar po meni
Stanic opet krpio,samo ovaj put desni stranu i bio,pa onako na momente odlican,pa onda tragikomican..kad krene sa loptom,ne da je taj nikom,izgubio je tako bruku lopti i ostavio Zvijezdi prilike za kontranapad,koje nisu znali iskoristiti.Radovanovic najbolje odigrao,bez greske defanzivno i ofanzivno se uvjek ubacivao,imao jedan odlican sut koji je zavrsio preko gola.
Jamak tragicar i ako je odigrao veoma dobro poluvrijeme,po meni bio najbolji u prvom uz Zebu,Mirka i Svraku...ali dzaba sve to kad zapuca dvije odlicne sanse.
I fakat ne kontam zbog cega likovi za jucerasnju partiju pljuju Lazu?! Sta je on juce skrivio? Imao jedan sut veoma dobar,ali izvadi je golman.Nije on kriv sto ga Amar forsira 90. min mada sam misljenja da bi napokon trebali da vidimo ostale napadace,jer poslije 60. min nema Lazo vise svjezine,da pravi pritisak,i stvarno mislim da ga Amar forsira zbog toga sto ga raja proziva.Lik juce u 80.min urla Amare mjenjaj Lazu yebo te on,ja mu kazem pa izvrsili smo 3 izmjene,kaze on nema veze...bitno je da Lazo izadje
Ubiju se likovi svim i svacim i ne vide dalje od nosa.

Stanic opet krpio,samo ovaj put desni stranu i bio,pa onako na momente odlican,pa onda tragikomican..kad krene sa loptom,ne da je taj nikom,izgubio je tako bruku lopti i ostavio Zvijezdi prilike za kontranapad,koje nisu znali iskoristiti.Radovanovic najbolje odigrao,bez greske defanzivno i ofanzivno se uvjek ubacivao,imao jedan odlican sut koji je zavrsio preko gola.
Jamak tragicar i ako je odigrao veoma dobro poluvrijeme,po meni bio najbolji u prvom uz Zebu,Mirka i Svraku...ali dzaba sve to kad zapuca dvije odlicne sanse.
I fakat ne kontam zbog cega likovi za jucerasnju partiju pljuju Lazu?! Sta je on juce skrivio? Imao jedan sut veoma dobar,ali izvadi je golman.Nije on kriv sto ga Amar forsira 90. min mada sam misljenja da bi napokon trebali da vidimo ostale napadace,jer poslije 60. min nema Lazo vise svjezine,da pravi pritisak,i stvarno mislim da ga Amar forsira zbog toga sto ga raja proziva.Lik juce u 80.min urla Amare mjenjaj Lazu yebo te on,ja mu kazem pa izvrsili smo 3 izmjene,kaze on nema veze...bitno je da Lazo izadje

1921-2011
- Capt_Billy
- Kontakt:
Nema, prva tekma Zelje na TV je sa Sirokim na Grbavici.Ragazzidelsud87! je napisao/la:Jel ima preko televizora sada ovo kolo zeljo-travnik ja mislim

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
ma nekako mi glupo ovaj prenos rasporedjen XD mislim nemo da se ko uvrijedi al gledam ovu semu do kraja realno ima puno boljih utakmica u odredjenim kolima nego sto prenose...recimo evo sad je pa iskreno nekako bi logicnije bilo da su prenosili sarajevo slavija,ili nez jer iskreno borac-drina...prvi i zadnji XD
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
J.e.b.o majku sve vise strucnjaka na forumu. Mourinho do Mourinha
Ne svidjaju se ni meni mnoge stvari, ali dok ima rezultata i dok smo u borbi za titulu sutim, kad se budemo borili za opstanak a ne bude promjena onda cu biti i ja strucnjak. Sramno je kako preko noci ni bod nam ne odgovora na gostovanju a prije samo 2 godine smo u autobusu vec gubili 2:0.
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!

Nama je Željo svetinja jedina.
zna li neko ima li crnac pravo igrati protiv travnika
- zeljovac87
- Kontakt:
Šta je sa Stančeskim? Čini mi se da bi on trebao poćeti slijedeću utakmicu. Kako mi rekoše neki igrači, nije baš sretan. Fali mu porodica ili djevojka, nisam ni ja više siguran. Jamak je ipak za mene puno konkretniji igrač.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
po ovome sto vidjeh na pregledu,zeljo je odigrao odlicno,imao 5-6 sansi,od kojih su dvije stopostotne, azvijezda nije prisla golu.
jos jednom se pokazalo da ne treba puno vjerovati postovima sa lica mjesta,jer od juce citamo kako zeljo nije napravio nista!
jos jednom se pokazalo da ne treba puno vjerovati postovima sa lica mjesta,jer od juce citamo kako zeljo nije napravio nista!
Kad smo već kod prenosa utakmica, derbi po tabeli je Željo - Travnik ali od tog nema ništa vi igrate sigurno kući a ovi su levati nego kad bi prenosili Velež - Borac to bi bilo najinteresantnije.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nece jer velez nije potpisao dogovor sa BHT-om o prijenosu ...Dejan, BL je napisao/la:Kad smo već kod prenosa utakmica, derbi po tabeli je Željo - Travnik ali od tog nema ništa vi igrate sigurno kući a ovi su levati nego kad bi prenosili Velež - Borac to bi bilo najinteresantnije.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Neprilagodjen
- Kontakt:
koji translator ti koristis?Dejan, BL je napisao/la:Kad smo već kod prenosa utakmica, derbi po tabeli je Željo - Travnik ali od tog nema ništa vi igrate sigurno kući a ovi su levati nego kad bi prenosili Velež - Borac to bi bilo najinteresantnije.

Uložiš cijeli dan, sa osmijehom, da gledaš Želju, desetak sati, bude malo hladno pa se zagriješ
Klackaš se po divnim drumovima BiH, bla, bla. Vratiš se i imaš šta da vidiš, filozofi filozoforaju. Lagano kod kuće, slušaju radio, odigramo remi u Gradačcu gdje do sada nismo uzeli boda, potvrdimo drugo mjesto, dvije naredne utakmice igramo na Grbavici a Borac gostuje Veležu i ..............ne valja. Šta ne valja. Katastrofa. A mrsko im bilo da odu na utakmicu. Al zato imaju internet i vole da filozofiraju. Remi u gostima = katastrofa
Gluposti ispod navedene obično pričaju ljudi koji odu svaku šestu utakmicu na Grbavici a domet gostovanja im je Hadison.
Nije mi bilo mrsko da pročitam šta se napisalo.
I....................
Šta ćeš, znaju ljudi. Iz tople sobe, lagano pljuckaju
Pored svih gluposti i DEBILIZAMA koje su gore spomenuti napisali, ima i pametnih komentara. Da ja sad ne bih lajao bolje je da im odgovorim sa već napisanim postovima.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znači, Željezničar je i dalje na DRUGOM MJESTU. Naredne dvije utakmice igramo na Grbavici što će reći da bi prednost od jednog boda trebali povećati barem na četiri boda viška u odnosu na trećeplasiranu ekipu. Borac gostuje zahuktalom Veležu. Možda izgube. AKo se to desi a mi dobijemo dvije utakmice na Grbavici, razlika je 4 boda. U najgorem slučaju 5 bodova ako odigraju remi. A dolaze nam na Grbavicu. To je kao katastrofa
U 1/2 smo kupa;
Zvijezda nam nije napravila NIJEDNU ŠANSU.
Dvije odigrane utakmice, broj primljenih golova = 0 (NULA) ;
Ne valja, a sjedi se kući
U skokovima, otpepajte, ko što bi rekli mostarci. Fol navijači
Jašta ste 

Gluposti ispod navedene obično pričaju ljudi koji odu svaku šestu utakmicu na Grbavici a domet gostovanja im je Hadison.
Nije mi bilo mrsko da pročitam šta se napisalo.
I....................
rossoner je napisao/la:Ma bas su mi dragi neki momci ovdje sa foruma(oni koji brane Lazara),imaju dosta pametnih i konkretnih postova. Drag je i meni Lazar, ali brate - DOSTA VISE! Definitivno ja vise ne vjerujem u ovog igraca,skoro nimalo. Pa koliko dugo panj nije dao gola?! Joj Lazare,Lazare...
Ne bih da pametujem sto se tice taktike niti, ne daj Boze, kritikujem sefa, ali kad ne ide ne ide! To vise i budala vidi. Zao mi je Nikolica, Baljica i Bajre... Nije da sam zadovoljan ali djelomicno jesam. Za jedno mjesec dana cemo vidjeti sta nam je znacio ovaj bod. Mozda se, ne daj Boze, ukine i savez pa tada nece vise biti ni bitno...
izzo je napisao/la: Ništa Fail...bod u gostima, 3 kod kuce = formula za uspjeh i titulu, ali mora do kraja tako.
Keenan.- je napisao/la:Zavrseno 0:0
Fail :ugeek:
tm-ovac iz mase je napisao/la:@FIFA-UEFA--- Čuj imena... HAHAHHAHAH... SMIJESNO !
Ma cao ba... Ti ces meni pricat... Ovo je Amarova greška...I sad uvodi Višću umjesto Zebe, umjesto da je izbacio Jamaka na poluvremenu ! A ti se izgleda jako dobro razumijes u fudbal...Treba te stavit za pomocnika trenera u Vrbanjusi ! Imas mahanje !!!
bablaz je napisao/la:Razočaran sam, Kad ne mozemo pobijediti Zvijezdu sa igračem više, ne zasluzujemo ni 5. mjesto!
Kako je Kerla, igra lilech je napisao/la:PA SAD PRICAJTE KAKO JE BOD DOBAR, ODLICAN.. JESTE KARINE MOJE ODLICAN. **** ZVIJEZDU NE MOZEMO DOBITI U GOSTIMA, I NADAMO SE TITULI. KUCI IONAKO LED PROBIJAMO PENALIMA, I TAKO JE BILO PROSLU SEZONU.. 100 PENALA. LAZAR MRTVA KLOCINA IGRA U NAPADU, A 100 KILA IMA DEBELJKO. LOPTU NE ZNA PRIMITI.. ODBIJA SE OD NJEGA KO DJAVO OD KRSTA. NE ZNAM KOJI GA **** VISE GURA KADA GA NI KAZAHSTANCI NECE KUPITI.. NIKAKVE KORISTI OD NJEGA. NO, IPAK JE TO SUPERSTAR FROM CUKARICKI.. DA, DA CUKARICKI.. CAK SU OSVOJILI BOD OVE SEZONE.
MOLITE BOGA DA NAS ONAJ GLAVATI PLATINI SUSPENDIRA KAKO NE BI BRUKALI PRETKE U EUROPI JER CE NAM NALETITI GORI HAPOEL.

irridu je napisao/la:sta je sad ...sanjajte i dalje lazarove "golove" ,vodi ga kuci ako ti vlja..je*o vas on vise
harinjo je napisao/la:
buraz kada su ljudi iz tobola vidjeli klocinu zijanili se..odma mu platili povratnu kartu on može samo kod nas igrati
irridu je napisao/la:ne mrzim lika stvarno ne mrzim,al sto je dosta dosta je...nemoj sad da mi neko kaze nije on kriv za dns.Iskreno zadovoljan sam bodom nema veze danasnja tekma.ali lik koji igra najisturenijeg igraca i koji je odigro svaku **** minutu dao je 3 gola samo i to 3 leotaru kad smo dali 8,a realno i tada je mogo dat bar jos 3...DOSTA VISE![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------blue 18 je napisao/la:sad treneri protivnickih ekipa i ne govore svojim stoperima da cuvaju popovica jer znaju da ce sam sebe saplesti,usporiti kontru,upropastiti sansu..itd, stopere pametno rasporede na ove ostale koji se ubacuju u napad poput visce beslije... nez do kad ce ovo vise trajati .. :S
Šta ćeš, znaju ljudi. Iz tople sobe, lagano pljuckaju

Pored svih gluposti i DEBILIZAMA koje su gore spomenuti napisali, ima i pametnih komentara. Da ja sad ne bih lajao bolje je da im odgovorim sa već napisanim postovima.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ti i takvi NISU išli po utakmicama tada. 99% ; Ostavljam mogućnost od 1% al čisto sumnjam.Vasa Ladacki je napisao/la:J.e.b.o majku sve vise strucnjaka na forumu. Mourinho do MourinhaNe svidjaju se ni meni mnoge stvari, ali dok ima rezultata i dok smo u borbi za titulu sutim, kad se budemo borili za opstanak a ne bude promjena onda cu biti i ja strucnjak. Sramno je kako preko noci ni bod nam ne odgovora na gostovanju a prije samo 2 godine smo u autobusu vec gubili 2:0.
Vrlo jasno napisano.Esii TM87 je napisao/la:
I fakat ne kontam zbog cega likovi za jucerasnju partiju pljuju Lazu?! Sta je on juce skrivio? Imao jedan sut veoma dobar,ali izvadi je golman.Nije on kriv sto ga Amar forsira 90. min mada sam misljenja da bi napokon trebali da vidimo ostale napadace,jer poslije 60. min nema Lazo vise svjezine,da pravi pritisak,i stvarno mislim da ga Amar forsira zbog toga sto ga raja proziva.Lik juce u 80.min urla Amare mjenjaj Lazu yebo te on,ja mu kazem pa izvrsili smo 3 izmjene,kaze on nema veze...bitno je da Lazo izadjeUbiju se likovi svim i svacim i ne vide dalje od nosa.
Jesu, al na TV-uPL BiH -1 je napisao/la:Vecina vas ni ne gleda Popovica a 95% vas nije gledao ovu utakmicu protiv Zvijezde a svi ste strucnjaci, svi ste kriticari.

elSaik je napisao/la:
Od nekoga ko je, za razliku od vas vječitih seratora, gledao tekmu.
Baby je napisao/la:SJETITE SE VREMENA KAD JE ZA NAS BIO POJAM BOD U GOSTIMA, I POGLEDAJTE SAD ! ŠATRO KRIVO NAM ŠTO NE MOŽEMO ZVIJEZDU POBIJEDITI, KOJU NIKAD NISMO POBIJEDILI U GOSTIMA !!! MALO SE ZAMISLITE I BUDITE ZADOVOLJNI !!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------nick je napisao/la:
daj manite se ovakvih komentara, niste bili na utakmici ne znate ko ni ja sta je bilo. nema porebe za tim
Znači, Željezničar je i dalje na DRUGOM MJESTU. Naredne dvije utakmice igramo na Grbavici što će reći da bi prednost od jednog boda trebali povećati barem na četiri boda viška u odnosu na trećeplasiranu ekipu. Borac gostuje zahuktalom Veležu. Možda izgube. AKo se to desi a mi dobijemo dvije utakmice na Grbavici, razlika je 4 boda. U najgorem slučaju 5 bodova ako odigraju remi. A dolaze nam na Grbavicu. To je kao katastrofa

U 1/2 smo kupa;
Zvijezda nam nije napravila NIJEDNU ŠANSU.
Dvije odigrane utakmice, broj primljenih golova = 0 (NULA) ;
Ne valja, a sjedi se kući

U skokovima, otpepajte, ko što bi rekli mostarci. Fol navijači

- spielführer_21
- Kontakt:
A jbga šta nas je, normalno da se mišljenja razlikuju kad nas ima mAlion
Lako se pitarima dogovoriti kad svi idu u isti razred...
Napomena: Pitari, ovo je šala (što kaže jedan gore "malo šale nije na odmet") da se ne prepucavate 10 stranica o brojnosti

Lako se pitarima dogovoriti kad svi idu u isti razred...
Napomena: Pitari, ovo je šala (što kaže jedan gore "malo šale nije na odmet") da se ne prepucavate 10 stranica o brojnosti

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, b00t, BungaBum, FrDiHu, Hajdeee, HariTz, Imamkarbarum, Levin, Lewy21, Lokomotifa, mma_hz, Napaceni87, perodeformero, SamoDaKazeem, sebalos, tiagofaria25, TigerWoods, Vanja8, WeekendOffender i 253 gosta.