FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledam sad Nestorove ekipe svi bušili ko Švajcarski sir...
U Sturmu ima više poraza nego pobjeda, to je isto ko da vodiš Hajduk u HNL-u i imaš negativan omjer, Bože sačuvaj kakva ubleha, ne dao nam Bog da nam ovaj dodje...
U Sturmu ima više poraza nego pobjeda, to je isto ko da vodiš Hajduk u HNL-u i imaš negativan omjer, Bože sačuvaj kakva ubleha, ne dao nam Bog da nam ovaj dodje...
Kako hljeba ti covjek bio trener Spartak Trnave sa kojom je uzeo titulu, pa kasnije CSKA Sofija, Sturm, Goztepe.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
@Napapijr @Spahic98
Momci opusteno, uvijek mozete skoknut do Konjica i gledati masterclass Musemica.
Momci opusteno, uvijek mozete skoknut do Konjica i gledati masterclass Musemica.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Isplatio bi se on sam od sebe vrlo brzoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jul 2023, 16:08ti ces mu isplatiti Simundzu samNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jul 2023, 16:07Kakav Nestor nekakav i kurci zajebi to
Dati Simundzi koliko trazi i rijesiti dugorocno pitanje trenera vec jednom.
Hajde Ismire molim te.10 clanski i 5 sezonski cu izvadit![]()
Ako mu je doslo u glavu nece cjenjkati vec ce kesirati trenera kojeg ce imati na duge staze.Nikakvi anonimusi ko ovaj drugi sto se spominje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta ovo sport 1 pise za Spahica?
Spahić je i poslovno vezan za predsjednika kluba sa Koševa Mirvića, pa svakako njegov angažman ne bi bio iznenađenje.
Spahić je i poslovno vezan za predsjednika kluba sa Koševa Mirvića, pa svakako njegov angažman ne bi bio iznenađenje.

A Husref je inače garant za titulu, čim ga potpišemo, odmah će nam dodijeliti prvo mjesto, neće se liga ni igrati.

Ante Šimundža samo kakav ovaj Maestro
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Proš'o bi kod raje ovaj Nestor,ima neke stavove koji piju vode u narodu.Fudbalski trener dvaput mijenjao ime jer ga je bilo sramota što je iz Srbije
Nestor El Maestro je rođen u Srbiji kao Nestor Jevtić, a 90-ih godina prošlog vijeka sa porodicom je zbog rata otišao u Englesku. Sa 16 godina je dobio UEFA B licencu i odlučio da promijeni prezime.
– Zapravo, to sam uradio dva puta. Prvi, kad mi je bilo 16 ili 17, htio sam da se riješim onoga “ić”. Nakon toliko godina u Engleskoj, osjećao sam se kao Britanac, a bilo me i malo sramota što sam iz Srbije, koja je tada u svijetu bila poznata kao agresor. Tiraninu Slobodanu Miloševiću, čije je prezime završavalo kao moje, sudilo se za ratne zločine – prisjetio se Nestor u

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sa Maestrom do titule!Htio sam da se riješim onog ‘ić’. Nakon toliko godina u Engleskoj osjećao sam se kao Britanac, a bilo me je i sramota što sam iz Srbije koja je tada u svijetu bila poznata kao agresor. Tiraninu Slobodanu Miloševiću, čije prezime se završavalo kao moje, sudilo se za ratne zločine

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- belosevic23
- Kontakt:
Ovaj maestro ppg ima kao dudic 1,38 

Brat Allaha mi hahahahahaahahSurreal je napisao/la: ↑26 jul 2023, 16:20
Sa Maestrom do titule!Htio sam da se riješim onog ‘ić’. Nakon toliko godina u Engleskoj osjećao sam se kao Britanac, a bilo me je i sramota što sam iz Srbije koja je tada u svijetu bila poznata kao agresor. Tiraninu Slobodanu Miloševiću, čije prezime se završavalo kao moje, sudilo se za ratne zločine![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Surreal je napisao/la: ↑26 jul 2023, 16:20
Sa Maestrom do titule!Htio sam da se riješim onog ‘ić’. Nakon toliko godina u Engleskoj osjećao sam se kao Britanac, a bilo me je i sramota što sam iz Srbije koja je tada u svijetu bila poznata kao agresor. Tiraninu Slobodanu Miloševiću, čije prezime se završavalo kao moje, sudilo se za ratne zločine![]()
Hahahahaha Brat

Svaka čast Maestru kako je posložio odbranu, ekipe mu primaju golove ko da igraju protiv Reala.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Dzabe ti je da onaj post na svaku stranicu postavisMortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:35Nije to samo jedno iznenađenje, ako ti nije mrsko pročitaj šta sam napisao o njemu.Istinasamo123 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:34Pa neki dan oni sa san marina ubise ferencvsros kuci takvo iznanedjenje se desi jednom u 10 godina i sada trener tog tima je kao znalac.bordobijelisampion je napisao/la: ↑26 jul 2023, 15:30
Frajer je imao Mulahusejnovica kao spica dok je tamburo Totenham![]()
A da pogledas utakmicu 2 greske odbrane i penal rijesili utakmicu..
Ooez kazem nista nam ne garantuje i jedan trener da ce imati usojeha pored nas ovakvih i pored kkuba neuredjenog...
Ljubiteljima lika i dela to nista ne znaci
Keve mi
Naš je Nestor Sir Alex Ferguson