Pa dobro su rekli
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dijete drago, ti si stvarno glup. Simundza anonimus? Za Usrivoja je Guardiola licno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Smiješno ih je porediti, Ante je za njega TuchelAlii je napisao/la: ↑26 jul 2023, 16:46https://www.transfermarkt.com/ante-simu ... 668/plus/1
https://www.transfermarkt.com/nestor-el ... 415/plus/1
-
- Kontakt:
Šta se ovoliko oduzilo ko da dovodimo Simundžu.
- skullcrusher
- Kontakt:
Ko je sad Tadic hahahahahah. Ja mislim da ovo namjerno pisu samo da neku pometnju unesu
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ovaj maestro Sablja Mulalić za sirotinju
Simundza ok ali realno svi ostali tanko pa cak i Nestor. Simundza ili Hus najbolje opcije.
-
- Kontakt:
Brzo si se uklopio u tobetov nacin pisanja.
Neki, dan ksze necu ga nikad vrijedjat sad usrivoje bivo.
Kada tako se pise za trenera koji ima najvise titula sa Sarajevom sta ces pisati za godinu ako ne dao bog 3 budemo i isplatimo ovom 300 000 odstete..
Ako je ovaj glup i bezobrazan ne moras i ti biti svako moze pisati sta hoce.
Stavis na ignor listu i to je to al bitno je gori jos biti
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 26 jul 2023, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jučer sam vam rekao da nema ništa od Musemića,mislio je na istu foru dva puta uzeti pare od kluba. Nece da moze
Evo i oni tebe selame!
Plakat cemo mi za Husrefomskullcrusher je napisao/la: ↑26 jul 2023, 16:52Ko je sad Tadic hahahahahah. Ja mislim da ovo namjerno pisu samo da neku pometnju unesu

Tadic nikad prvi trener nije bio a 50 sprco u guzicu. Ma ovo su menadjerski textovi,mislim nude ih menadjeri sigurno Ismiru pa se pohvale medijima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za bogate, ovaj je i vodio neke solidne klubove

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ubi ovo isčekivanje. Nek objave Ušćuplića samo da završio i ovo 

A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma realno iskesiraj Simundzi koliko god trazi i miran si, valjda se i Dalara proda pokrit ces te plate nekako. Ne smije dovest opet nekog debila sta je dobio nista
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Dragan Tadić i Fausto Budicin su prošle godine izdržali tačno 6 utakmica na klupi Rijeke prije nego su dobili nogu.
Jel iko gledo ove kadete djecu sto smo podpisali, mozel neki kraci komentar na svu troicu, ako su nivo trake ramica i takvi ubleha nemojte ni pisat
Proslavljeni bh. trener Husref Musemić novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo potrvđeno je za Klix.
Musemić je napokon dobio odobrenje od čelnika kluba Igman da se nakon nekoliko godina ponovo vrati na Koševo.
Konkurent za nasljednika Mirza Varešanović bio mu je slovenski stručnjak Ante Simundža, ali se u bordo klubu odučili za Musemića.
"Možda su emocije sada najviše prisutne i drago mi je što sam ponovo tu. Najvažnije je da fokus bude na ekipi, koja je u nažalost ispala iz Evrope. Izaći ćemo iz krize što prije, tražit ćemo kako i na koji način. I veće ekipe i klubovi se zadese u jednoj krizi pa tako i mi. Jako je bitno da ekipa u nedjelju odradi dobar posao sa gospodinom Doganom, da pokuša odigrati što bolje, a poslije toga slijedi trenažni proces, gdje ćemo se međusobno bolje upoznati i imati prostora za rad", rekao je Musemić za službenu stranicu bordo kluba.
Podsjetimo, Sarajevo je ispalo iz Evrope, što je i rezultiralo sa smjenom Mirze Varešanovića i njegovog stručnog štaba.
Pred Musemićem biti težak zadatak da probudi ekipu i vrati se u vrh premijerligaške tabele kao i borba za kup BiH.
Forum na aparatima

Musemić je napokon dobio odobrenje od čelnika kluba Igman da se nakon nekoliko godina ponovo vrati na Koševo.
Konkurent za nasljednika Mirza Varešanović bio mu je slovenski stručnjak Ante Simundža, ali se u bordo klubu odučili za Musemića.
"Možda su emocije sada najviše prisutne i drago mi je što sam ponovo tu. Najvažnije je da fokus bude na ekipi, koja je u nažalost ispala iz Evrope. Izaći ćemo iz krize što prije, tražit ćemo kako i na koji način. I veće ekipe i klubovi se zadese u jednoj krizi pa tako i mi. Jako je bitno da ekipa u nedjelju odradi dobar posao sa gospodinom Doganom, da pokuša odigrati što bolje, a poslije toga slijedi trenažni proces, gdje ćemo se međusobno bolje upoznati i imati prostora za rad", rekao je Musemić za službenu stranicu bordo kluba.
Podsjetimo, Sarajevo je ispalo iz Evrope, što je i rezultiralo sa smjenom Mirze Varešanovića i njegovog stručnog štaba.
Pred Musemićem biti težak zadatak da probudi ekipu i vrati se u vrh premijerligaške tabele kao i borba za kup BiH.
Forum na aparatima

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 26 jul 2023, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.