Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Vazda si znao
Ma da, nema greške s Laviom, vrhunski igrač za prosječnu lovu
Valjda će leći. Ako ništa biće zanimljivo za pratiti jer se za jedno ljeto u potpunosti mijenja dio koji se najmanje apdejtovao u Kloppovom mandatu, taj vezni red.
Sigurno bolje od dovodenja jednog Bellinghama. 3 igraca za 150 mil. Macca odlican add on, doabr tehnicar, cuvar lopte, odlicna pas igra i strasan zavrsni pas, mlada verzija Thiaga i zeljan trofeja, a ima potencijal da bude jos bolji. Sobo ocigledan upgrade u odnosu na Hendu, sta tu treba da se kaze, bolji s loptom u nogama, solidna pas igra, strasan sut, vec ima dosta onog sto Klopp zeli sto se tice presinga i kontra presinga nauceno od prije, isto potencijal da bude mnogo bolji nego sto jeste, kapiten repke s 22 god. Za Laviu ne mogu tvrditi nista jos, nije jos ni stigao zvanicno, a i nepoznat mi je da ga komentarisem u detalje. Premlad jeste, jos neiskusan, nema takmicenja u nogama, ali jeste potencijal i to se vidi, moze imati zvijersku sezonu ako dode, a moze da bude i fail, jer imati njega 0d 19 god i Bajcetica kao DMF je rizicno. Misljenja sam da je Klopp trebao dati narednu da se krene po nekog tipa Ugartea ili Palhinhe, prljave iskusnije igrace na tim pozicijama, a pored toga dovesti Laviu. No ako je Klopp mogao osvojiti sve zivo s Hendom, Milnerom od 35-36 god. u vezi onda nema frke uopste s ovima sto su dosli.
Vidim još uvijek plaču za Jude-om, ali i vi ostali morate razumjeti da ekipa koja ne igra ligu prvaka, jednostavno ne može dovesti top igrače. Zato su ovi predobri za Evropa Ligu.
??denimen99 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 17:28Vidim još uvijek plaču za Jude-om, ali i vi ostali morate razumjeti da ekipa koja ne igra ligu prvaka, jednostavno ne može dovesti top igrače. Zato su ovi predobri za Evropa Ligu.
Mada, što se tiče Evropa Lige, najjača sredina od februara će opet biti ona Rakitić, Gomez, Ocampos i Lamela![]()
Ma pusti ove pokušaje vozanja trole. Jude jeste igračina ali sam ništa ne bi promjenio ovdje, a on sam bi koštao koliko ova trojica. Išlo se logičnijim putem.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jul 2023, 17:56Jel Jude onaj sto ga je Enzo pojeo u dvomecu.
Liverpool je bolje prosao na kraju nego da su doveli samo jednog igraca...
Milner je strasan atleta i generalno masinerija glede spreme. Covjek je dosao u Pool sa dvije titule epl-a. Istina u Cityu je imao status rezerve al' ne ono duboka ladovina, pa tako u onoj sampionskoj 2011/12. odigrao je 17 ligaskih tekmi kao starter i desetak sa klupe.SoloControTutti je napisao/la: ↑26 jul 2023, 17:22No ako je Klopp mogao osvojiti sve zivo s Hendom, Milnerom od 35-36 god. u vezi onda nema frke uopste s ovima sto su dosli.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 15 gostiju.