HŠK Zrinjski
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Kakva je prica u gradu, ocel se ponovit gostovanje od prosle godine ili nema toliko interesa?
Losiji smo nego lani, nije upitno, jer nismo doveli nijedno pravo pojacanje, a izgubili smo vezni red i momke zeljne dokazivanja. Smraci mi se kad gledam Canadjiju i Ivancica iskreno. O Kozulju da ne pricam. Odradi osnove prvo i tu postani dobar pa kreni dalje, Kozulj sve nesto oce na silu.
Al brine me losa fizicka sprema. Naravno da smo bili bolji pod Jakirom, al necemo se lagat i tda smo spusili od Sherifa i sa Slovanom bilo isto ovako na knap, nije i bilo osobite ljepote u igri. Jos je Cuze promasio odlicnu sansu kao i Corluka. Realno da su bili precizniji danas bi hvalili Rendulica. Necu ga kritiziraz, jos. Nadam se da necu ni morat.
Al brine me losa fizicka sprema. Naravno da smo bili bolji pod Jakirom, al necemo se lagat i tda smo spusili od Sherifa i sa Slovanom bilo isto ovako na knap, nije i bilo osobite ljepote u igri. Jos je Cuze promasio odlicnu sansu kao i Corluka. Realno da su bili precizniji danas bi hvalili Rendulica. Necu ga kritiziraz, jos. Nadam se da necu ni morat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Neznam o kakvoj spremi pricate gdje se to osjetilo sinoc?
Druga stvar sto na trenutke igramo ko picke povucemo se pa igramo lose,to je bilo protiv Urartua ,sinoc smo bili bolji.
Druga stvar sto na trenutke igramo ko picke povucemo se pa igramo lose,to je bilo protiv Urartua ,sinoc smo bili bolji.
-
- Kontakt:
Savić završio u belgijskom drugoligašu
Ja ne znam ko je lud ovde

Ja ne znam ko je lud ovde

Zadnja izmjena: supervizor, dana/u 26 jul 2023, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dobrih milijuna ima na Maksimiru

Cini mi se da za njih igra lik sto je izbacio Brazil sa SP-a

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Evo Savić potpisao za Zulte Waregem
Sinoć smo taktički solidno odigrali utakmicu, dosta bolje nego protiv Urartua. Ali smo trebali preuzeti veći rizik pri rezultatu 0:0.
Slovan nije stvario priliku za gol, a mi smo imali dvije izrazite gol šanse.
Ćuže je ono morao dati, bilo lijevom nogom ili kad je već vratio na desnu morao je "zakucati".
Ćorluka je trebao vratiti na peterac na samog Kiša.
Dosta se ove dvije domaće utakmice prigovara Renduliću i postavci igre, al on najbolje zna stanje i mogućnosti igrača. Kiša se zazivalo od prve minute, pa smo ga jučer gledali sa viškom kila i kako se bori sa dahom. Trenutno je idealan recimo za futsala. Ili Zvonu Kožulja, nakon deset minuta ruke su na koljenima a glava pognuta.
A forum stručnjaci žele u prvih 11 Bilbiju, Kiša i Kožulja.
Daleko da pravdam Rendulića, mislim da je loše određen prijalazni rok, on sigurno tu snosi veliku krivicu. A pored toga imamo i nesereću sa ozljedama, tako da od 6 krila trenutno nemamo ni jedno spremno/u formi za europske utakmice. Sličan je problem i sa stoperima..
Nisam veliki optimist pred uzvrat u Bratislavi, al eto, ostaju nam još dvije meč lopte za skupine UCL. Sve je moguće..
Ćuže je ono morao dati, bilo lijevom nogom ili kad je već vratio na desnu morao je "zakucati".
Dosta se ove dvije domaće utakmice prigovara Renduliću i postavci igre, al on najbolje zna stanje i mogućnosti igrača. Kiša se zazivalo od prve minute, pa smo ga jučer gledali sa viškom kila i kako se bori sa dahom. Trenutno je idealan recimo za futsala. Ili Zvonu Kožulja, nakon deset minuta ruke su na koljenima a glava pognuta.
Daleko da pravdam Rendulića, mislim da je loše određen prijalazni rok, on sigurno tu snosi veliku krivicu. A pored toga imamo i nesereću sa ozljedama, tako da od 6 krila trenutno nemamo ni jedno spremno/u formi za europske utakmice. Sličan je problem i sa stoperima..
Nisam veliki optimist pred uzvrat u Bratislavi, al eto, ostaju nam još dvije meč lopte za skupine UCL. Sve je moguće..
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sretno mu.
Mislim da njega vise necemo povezivati sa Zrinjskim ikada.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Jedino sta novo mozemo probat je Jukic ljevo, Cuze desno. Tica je totalno pogubljen, a Cuze bolje igra desno, zbog stila nase igre. Nadat se da je sa Senom sve okej jer je trenutno nas najbolji stoper.
Ne treba gubit glavu u Bratislavi, pocetak je sezone i treba gledat kako podic formu i napokon uigrat ekipu.
Ne treba gubit glavu u Bratislavi, pocetak je sezone i treba gledat kako podic formu i napokon uigrat ekipu.
-
Samo da se nadovežem na ovo Kiš , Kožulj i sprema igrača općenito ....nama općenito igrači izgledaju optički loše ja ne znam što im gura ona ženska za jesti i kakav im je fitnes program izgledaju svi premršavo bez ikakve normalne za nogometaša mišićne mase .....i nije mi jasno kako Kiš može biti nespreman igrao je dosta u prvenstvu plus je prošao pripreme ....Kožulj nakon 10 minuta nemore meda a prosao je isto te pripreme ne znam nije mi jasno da je toliko zapušten bioDTzmu30 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:31Sinoć smo taktički solidno odigrali utakmicu, dosta bolje nego protiv Urartua. Ali smo trebali preuzeti veći rizik pri rezultatu 0:0.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pogledao snimak utakmice u miru i trijezan
SLOVAN PROLAZIMO !!!

SLOVAN PROLAZIMO !!!
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ne znam gdje je došlo do problema..dosad smo se fino gledaliAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:41Sretno mu.
Mislim da njega vise necemo povezivati sa Zrinjskim ikada.

Al brate ovo ostavlja osjećaj u ustima ko da ti treba ode s nekim likom ružnim ko ku*ac
Završila se i ta kratka sapunica oko Savića.
Nije mu zamjeriti, momak se odlučio za puno veću plaću u Waregemu. Mi ga gledamo kao strašnog igrača, koji bi u europskom Zrinjskom jednu od glavnih uloga na terenu imao, a on nastavlja karijeru u drugoj belgijskoj ligi. Meni čudan izbor novog kluba ili Igor ipak nije tolika klasa van naših granica.
Nije mu zamjeriti, momak se odlučio za puno veću plaću u Waregemu. Mi ga gledamo kao strašnog igrača, koji bi u europskom Zrinjskom jednu od glavnih uloga na terenu imao, a on nastavlja karijeru u drugoj belgijskoj ligi. Meni čudan izbor novog kluba ili Igor ipak nije tolika klasa van naših granica.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
A šta ćeš mu zamjeriti? Nema se tu šta zamjeriti, jednostavno ideš gdje ti nude više.Taramba je napisao/la: ↑27 jul 2023, 07:24Završila se i ta kratka sapunica oko Savića.
Sretno mu u drugoligaškom nogometu.
Ali je vjerojatno završio sa Zrinjskim do kraja svoje karijere, a njemu tu ne znači ništa previše.
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Senic se podigao drama i taman da uhvati vecu minutazu i udje u formu zivota ozlijedi se, naravno da se ozlijedio tako sto je morao uklizat malo agresivnije zbog Cuze koji ne moze pogodit dodavanje na 5 metara...Cesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:45Jedino sta novo mozemo probat je Jukic ljevo, Cuze desno. Tica je totalno pogubljen, a Cuze bolje igra desno, zbog stila nase igre. Nadat se da je sa Senom sve okej jer je trenutno nas najbolji stoper.
-1905-
Svaka čast za drugoligaški nogomet, ali bar da je otišao u drugu ligu Njemačke - HSV, Schalke, Hertha, Kaiserslautern…šteta, pretpostavljam da nije bilo ponuda za taj veći korak u karijeri.DTzmu30 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 07:30A šta ćeš mu zamjeriti? Nema se tu šta zamjeriti, jednostavno ideš gdje ti nude više.Taramba je napisao/la: ↑27 jul 2023, 07:24Završila se i ta kratka sapunica oko Savića.
Sretno mu u drugoligaškom nogometu.
Ali je vjerojatno završio sa Zrinjskim do kraja svoje karijere, a njemu tu ne znači ništa previše.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Sta kaze ssba zvanicno nezvanicno Bradaric nas igrac, tako su i za Moleta rekli valjda nas nece urec hajvani
-1905-
-
- Kontakt:
Ima li neko upućeniji da napiše šta dobivamo novo s Bradarićem,ne čini mi se nešto drugačiji tip veznog od ovih što imamo,možda se varam..
Druga je stvar šta očekivat od njega ako/kad dođe
U sustavu 4:3:3 kojeg forsira Rendulić, dobivaš tog centralnog veznog, pa bi vjerojatno to u vezi izgledalo gledano s lijeva na desno: Ivančić - Bradarić - Čanađija.supervizor je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:48Ima li neko upućeniji da napiše šta dobivamo novo s Bradarićem,ne čini mi se nešto drugačiji tip veznog od ovih što imamo,možda se varam..
U sustavu 4:2:3:1, može igrati i "šesticu" i "osmicu".
Samo što je velika nepoznanica njegova fizička sprema, a pored toga nema natjecateljsku utakmicu godinu i dva mjeseca.
A najveće pitanje je da li će uopće doći

HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijeli, Herpes, perodeformero i 23 gosta.