FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li neko jednu kartu viška, za sjever, naravno da proda? Hvala
Ako Bog da 2:0, 1:0 Amoah 45. min.
Drugi gol neka postigne bilo ko, može i autogol.
Drugi gol neka postigne bilo ko, može i autogol.
-
- Kontakt:
Imam 1 Istok viška, ako je neko od starih normalnih forumaša ostao bez karte neka se javi u pp (ili da garantuje neki stari forumaš za njega).
Naravno bez zarade ikakve, cijena kao što na karti piše.
Samo ne želim da neki preprodavač, turista ili slučajni prolaznik dobije karte.
kiketovacela je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:49Imam 1 Istok viška, ako je neko od starih normalnih forumaša ostao bez karte neka se javi u pp (ili da garantuje neki stari forumaš za njega).
Dogovorite se.diplomatija je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:19Ima li neko jednu kartu viška, za sjever, naravno da proda? Hvala
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kada ce se popraviti mrtvi pikseli u desnom dijelu led ekrana?
-
- Kontakt:
Daj ba,.prodajite karte ako hoćete šta glumite s nekim uslovima ko da je ne znam šta. Poderi je onda i baci, šta glumite ludila ...eto to znaci da neki stari forumas je neće preprodati jer je zamisli provjeren. Jao ljudi bože ti mene sacuvaj
Pozz, drug prodaje jednu kartu za sjever, cijena po nabavnoj 15 KM, za vise info u pp.
www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ti si druze gori od hulahopke...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Dobar stream za tekmu??? Nisam kuci necu moci pratit preko tv:a.
-
- Kontakt:
Ugodan dolazak domu svom plavoj familiji.
1
9
2
1
-
- Kontakt:
rd-live i bhliga obicno imaju sve tekme. Inace, Moja TV 2-3 marke legalno ako si u BiH.Sindikat12 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 13:53Dobar stream za tekmu??? Nisam kuci necu moci pratit preko tv:a.
1921
- Laznadevetka
- Kontakt:
Jos se reklamira preprodaja karata... Sramota. Kako je taj problem Torcida (daleko da ih gotivim) rijesila, polomila ruke, savila kicme haharima i nema vise tapkarosa. Meni je nepojmljivo da neko ceka satima, danima da kupi kartu i ne uspije, al zato je papak kupio zalihu pa Zeljovcima sad tusi. Ne znam, ali meni je ovo odvratno.
-
- Kontakt:
Zar ne znas ko je Semper? Kupio je qrac, lik je trol. Nije ozbiljan post napisao u zivotuLaznadevetka je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:00Jos se reklamira preprodaja karata... Sramota. Kako je taj problem Torcida (daleko da ih gotivim) rijesila, polomila ruke, savila kicme haharima i nema vise tapkarosa. Meni je nepojmljivo da neko ceka satima, danima da kupi kartu i ne uspije, al zato je papak kupio zalihu pa Zeljovcima sad tusi. Ne znam, ali meni je ovo odvratno.

1921
-
- Kontakt:
Joj kako me hvata eurofija a još 7 sati do tekme, šta god da se desi nije bitno, samo da se momci bore i da vidim punu Grbavicu, nakon svih ovih godina samo to je bitno, VOLIM TE ŽELJO DO KRAJA ŽIVOTA MOGA! 

- Laznadevetka
- Kontakt:
Ma brate, ne odnosi se samo na njega, nego na sve, i ove sto stavljaju sa OLX, mislim halo. Vadis klub iz govana, svaku akciju ispostujes, na svakoj tekmi, sad cekas u redu, sve pregmis i vidis da neko na tome zaradjuje, pa svega mi treba se skupiti i izlagumati ih redom.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:03Zar ne znas ko je Semper? Kupio je qrac, lik je trol. Nije ozbiljan post napisao u zivotuLaznadevetka je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:00Jos se reklamira preprodaja karata... Sramota. Kako je taj problem Torcida (daleko da ih gotivim) rijesila, polomila ruke, savila kicme haharima i nema vise tapkarosa. Meni je nepojmljivo da neko ceka satima, danima da kupi kartu i ne uspije, al zato je papak kupio zalihu pa Zeljovcima sad tusi. Ne znam, ali meni je ovo odvratno.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.