Necete!drH je napisao/la:Hocemo!nidi je napisao/la:šta misli te hoće te li dobiti borca
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Modricluka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Sta prica iz tebe Luka napusi se qrca dobit cemo Borca a vi se drzite 94 minute
Odbrojani su vam dani nazalost , dogodine u Rodocu
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Os' se kladit??Modricluka je napisao/la:Necete!drH je napisao/la:Hocemo!nidi je napisao/la:šta misli te hoće te li dobiti borca
- Modricluka
- Kontakt:
Hocu,u sto je opklada? 
Ako nepobijedimo necu 7 dana pisati na podforumu premijer lige, od tebe ocekujem isto za suprotan rezultat...Modricluka je napisao/la:Hocu,u sto je opklada?
- Modricluka
- Kontakt:
ok,ako te uhvatim da pises gov.no ti!drH je napisao/la:Ako nepobijedimo necu 7 dana pisati na podforumu premijer lige, od tebe ocekujem isto za suprotan rezultat...Modricluka je napisao/la:Hocu,u sto je opklada?
A borca nema sanse da pobjedite jer ce vas Maletic unistit kao i Siroki!
Ivetic ce ga u mali djep staviti, nemoj se ti nista brinuti.Modricluka je napisao/la:ok,ako te uhvatim da pises gov.no ti!drH je napisao/la:Ako nepobijedimo necu 7 dana pisati na podforumu premijer lige, od tebe ocekujem isto za suprotan rezultat...Modricluka je napisao/la:Hocu,u sto je opklada?![]()
A borca nema sanse da pobjedite jer ce vas Maletic unistit kao i Siroki!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Nije se Zeljo Ganceva rijesio vec je Zeljo izasao vama u susret i poslao ga vama na posudbu! Vi ste jedini klub u premier ligi kojem Zeljo moze poslati kvalitetne igrace u ispomoc u vidu posudbe u to budi siguran, i vo nije ni privi ni posljednji put. Na posudbu vam je dosao i Rovcanin koji ce kad udje u formu napraviti haos na zelenim terenima Premier lige. Imao je nezgodnu povredu i to ga jos uvijek drzi na nekoj distanci prosjeka, ali pamtim ja njega u mnogo mnogo boljim izdanjima. Iskren da budem drago mi je zbog vas, i jos bi mi draze bilo da pobjednosni niz nastavite u sto ne sumnjam, jer imate jako dobru ekipu na celu sa jako dobrim trenerom. SretnoAdnel je napisao/la:Jasta nego treba pa ovaj Gancev je Stroj u odbrani ja ne znam zasto ga se Zeljo rijesio jer po meni ovaj Gancev je i za jaci liga od nasi ,a Ivetic da ne pricam kako je coek samo brz probija strasno po strani treba zadrzati ove igrace za iducu sezonu.
Pirke_TM87 je napisao/la:Nije se Zeljo Ganceva rijesio vec je Zeljo izasao vama u susret i poslao ga vama na posudbu! Vi ste jedini klub u premier ligi kojem Zeljo moze poslati kvalitetne igrace u ispomoc u vidu posudbe u to budi siguran, i vo nije ni privi ni posljednji put. Na posudbu vam je dosao i Rovcanin koji ce kad udje u formu napraviti haos na zelenim terenima Premier lige. Imao je nezgodnu povredu i to ga jos uvijek drzi na nekoj distanci prosjeka, ali pamtim ja njega u mnogo mnogo boljim izdanjima. Iskren da budem drago mi je zbog vas, i jos bi mi draze bilo da pobjednosni niz nastavite u sto ne sumnjam, jer imate jako dobru ekipu na celu sa jako dobrim trenerom. SretnoAdnel je napisao/la:Jasta nego treba pa ovaj Gancev je Stroj u odbrani ja ne znam zasto ga se Zeljo rijesio jer po meni ovaj Gancev je i za jaci liga od nasi ,a Ivetic da ne pricam kako je coek samo brz probija strasno po strani treba zadrzati ove igrace za iducu sezonu.
hmmm a kad je preso, i drvlje i kamenje, polovnjaci itd itd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma samo lagano idemo dalje u iduce kolo kosto ovaj kaze u gornjem postu Ivetic ce Maletica strpat u dzep...........Neretva hladna , Stari most Velez i raja 
Samo jedan klub Velež Mostar
Mislim da nam sada najmanje treba da budemo prepotentni, napuhani tipa "niko kao ja", ta ce Borac i slicno. Neka i izgube, ja se ne ljutim, ali ako ce ginuti kao sto su ginuli jucer i prosle sedmice. Da pobjedimo Borac moracemo se boriti kao u ove dvije tekme zajedno. Zato, ljudi, mi mozemo pomoci na jedan nacin: dodjimo na utakmicu, djecu, zene, rodjake, rodice, nene i dede, sve ih povedimo i obavimo svoj dio posla.
Sto se tice Ganceva i "Rove"
Ovaj prvi mi je siguran pravo, jedina greska koju je imao u 180 minuta bila je ispucavanje lopte u aut jucer, umjesto u polje
Rovcanin jeste brz, i spreman je po mom misljenju, ali kao da ima neku bojazan od malo jacih duela. Jucer je mogao, zajedno sa Gadzom da zabije pet golova, ali sto se njih dvojica spetljaju u kontri, to je cudo.
Ako je istina da obojica imaju ugovore sa Zeljom do ljeta, bilo bi lijepo barem jednog kaparisati, i jest im ljepse ovdje na Suncu, ta ce na onom snijegu stalno
Play up Velez!
P.S. Pozdrav Carini, ako cita
Sto se tice Ganceva i "Rove"
Ako je istina da obojica imaju ugovore sa Zeljom do ljeta, bilo bi lijepo barem jednog kaparisati, i jest im ljepse ovdje na Suncu, ta ce na onom snijegu stalno
Play up Velez!
P.S. Pozdrav Carini, ako cita
Support Velez, It's logical! ★
Ja prvi nisam. Misljenja sam da svima treba dati sansu, pa da vidimo. Gancev zasada pokazuje da je pravo pojacanje, Rovcanin jos uvijek NE, ali nadam se da ce i on proraditi. Isto kao da ga je strah necega, trebao bi se malo osilitnick je napisao/la:hmmm a kad je preso, i drvlje i kamenje, polovnjaci itd itd
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Daj nam Borac da se igramo 
Ja sam bio u Banovicima i jedino sto treba spomenut jer borba Velezovih igraca na terenu koji su svi do jednog ostavili srce na terenu i pobijeda koja je donjela veoma vrijedna 3 boda.Teren nije dozvoljavao nesto vise od igre jer je teren licio na sve samo ne na teren,prava kaljuza.
Sto se tice Kajtaza,mislim da nije logicno da neko garantuje da ce igrat kad se oporavi.Trenutno znam samo da Zlaja drzi odbranu i da se ne osjeti odlazak Asima i mislim da ce Kajta da se bori sa Gancevom za mjesto ali to je do trenera.Trenera treba pustit da radi svoj posao a nase je da dodjemo na tribinu,damo podrsku i mi smo svoje odradili.Dobro smo poceli ali je tek pocetak i ima jos 13 utakmica i to vrlo teskih ali ako ovako nastavimo,nema potrebe za strahom za opstanak
Sto se tice Kajtaza,mislim da nije logicno da neko garantuje da ce igrat kad se oporavi.Trenutno znam samo da Zlaja drzi odbranu i da se ne osjeti odlazak Asima i mislim da ce Kajta da se bori sa Gancevom za mjesto ali to je do trenera.Trenera treba pustit da radi svoj posao a nase je da dodjemo na tribinu,damo podrsku i mi smo svoje odradili.Dobro smo poceli ali je tek pocetak i ima jos 13 utakmica i to vrlo teskih ali ako ovako nastavimo,nema potrebe za strahom za opstanak
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ISTINA BOLI BRATE
ISTINA BOLI BRATE
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
i moga sina sin če abd za taj crveni dres sa petokrakom da navija!!!
bez dileme.
bez dileme.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
ado je momčina ipo.
šteta da nije ostao u Mostaru
hvala mu za ovo ponosno isticanje ljubavi ka svetom crvenom klubu!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
petokraka na velezovom dresu nema veze sa tim likom koga forsiras na slikama!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.