Evo nudim se ako ima ko iz kluba da cita ovo neka me kontaktira u pp oko detalja

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Evo nudim se ako ima ko iz kluba da cita ovo neka me kontaktira u pp oko detalja
Ko te j**o godinama, j****e te opet i tako to...
Nista se drugo od tebe nije ocekivalo.
Iskren da ti budem nit sam im blizak nit ih znam licno, ali znam da ce u novoj skupstini biti dosta pravih Slobodaša i ovakva nam je skupština i trebala, najviši organ kluba koji kontrolise upravni odbor.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:25Nista se drugo od tebe nije ocekivalo.
Jer ti svakako ovaj haos i sramotu od samog početka podrzavas.
Vjerovatno si Aco, Mario il neko blizak njima.
Idioti i supci koji su doveli klub do ovog, a nista manji idioti i supci niste ni vi koji podrzavate.
Da imate obraza imalo, gradom nikad vise prosli ne bi.
Jesu li to oni Slobodasi koji ne vide dalje od svog nosa?MMA075 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:40Iskren da ti budem nit sam im blizak nit ih znam licno, ali znam da ce u novoj skupstini biti dosta pravih Slobodaša i ovakva nam je skupština i trebala, najviši organ kluba koji kontrolise upravni odbor.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:25Nista se drugo od tebe nije ocekivalo.
Jer ti svakako ovaj haos i sramotu od samog početka podrzavas.
Vjerovatno si Aco, Mario il neko blizak njima.
Idioti i supci koji su doveli klub do ovog, a nista manji idioti i supci niste ni vi koji podrzavate.
Da imate obraza imalo, gradom nikad vise prosli ne bi.
1200 KM godisnje, po 100 KM mjesecno?
Ko je bio u skupštini kad su klub prodali Šećeru i ekipi? Pitari možda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.