FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I samo jedna poruka svim trollerima i mrziteljima Želje iz svih redova, napušite nam se kurke, nikad nećete biti kao mi, i uvijek ćemo više voljeti Želju nego što ga vi svi zajedno mrzite. Najjači smo i svi znate da nećete nikad biti kao mi, za kog god "navijali", to vas sve i boli. Crknite dušmani, mi smo najjači!
Pa to je jedini lijek, povaditi im palijama pršljenove i riješen problem.Laznadevetka je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:00Jos se reklamira preprodaja karata... Sramota. Kako je taj problem Torcida (daleko da ih gotivim) rijesila, polomila ruke, savila kicme haharima i nema vise tapkarosa. Meni je nepojmljivo da neko ceka satima, danima da kupi kartu i ne uspije, al zato je papak kupio zalihu pa Zeljovcima sad tusi. Ne znam, ali meni je ovo odvratno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Inače bi ovome debilu izbriso samo post, ali neću nek admin vidi šta piše, mada sumnjam da će poduzeti ista jer sam ja nedavno adminu piso za njega i da samo trolla i ništa nije poduzeto, očigledno da je ovo dopušteno raditi na ovom forumu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Doso je i taj dan
Sprco vas Zeljo taj
Sprco vas Zeljo taj
-
- Kontakt:
Pa lijepo piše da ide dzaba..
Zasto bi isao dzabe kada je u februaru ove godine potpisao novi ugovor do 2025?
@igrajlopte 🐦
To je riješen problem. Ne kupovati karte na crno i to je to. Klub nije financijski izgubio, a taj ko na crno želi zaraditi novac uloži dva puta treći puta neće. A dogod postoji kupac i njih će biti.Arvid je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:35Pa to je jedini lijek, povaditi im palijama pršljenove i riješen problem.Laznadevetka je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:00Jos se reklamira preprodaja karata... Sramota. Kako je taj problem Torcida (daleko da ih gotivim) rijesila, polomila ruke, savila kicme haharima i nema vise tapkarosa. Meni je nepojmljivo da neko ceka satima, danima da kupi kartu i ne uspije, al zato je papak kupio zalihu pa Zeljovcima sad tusi. Ne znam, ali meni je ovo odvratno.
-
- Kontakt:
"I naprijed i naprijed da slavimo daj go daj go...."
Vrijeme da se krene na zagrijavanje.
Sretno nam veceras
Vrijeme da se krene na zagrijavanje.
Sretno nam veceras
Ja zelim da vidim lijep fudbal i dosta borbe sa ovim trkacima. Mnogo su jaki, i mnogo su jaci od nas a i mi smo umorni tako da vjerujem sa cemo pametno igrati i uspjeti smiriti utakmicu i drzati posjed ako oni krenu sa brzim napadima.
Ono sto me raduje jeste sa cemo jos jednom napuniti stadion do kraja i nositi plave do kraja (a nadam se i povoljnog rezultata). Bitno je da i druge tribine ucestvuju u svemu i da nasravimo ono od zadnje tekme na Grbavici.
Ja ne bih stavljao nikakve imperative niti je smak svijeta ako izgubimo ALI IDEMO SE BORITI, NEMAMO STA IZGUBITI I VJERUJEM U OVE MOMKE DA NAS MOGU OPET USRECITI.
ZELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRSILO!
NEMA PREDAJE
SVISVISVI
Ono sto me raduje jeste sa cemo jos jednom napuniti stadion do kraja i nositi plave do kraja (a nadam se i povoljnog rezultata). Bitno je da i druge tribine ucestvuju u svemu i da nasravimo ono od zadnje tekme na Grbavici.
Ja ne bih stavljao nikakve imperative niti je smak svijeta ako izgubimo ALI IDEMO SE BORITI, NEMAMO STA IZGUBITI I VJERUJEM U OVE MOMKE DA NAS MOGU OPET USRECITI.
ZELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRSILO!
NEMA PREDAJE
SVISVISVI
Sretno igracima i strucnom stabu veceras!
Kao i protiv Dinama nema se sta izgubiti. Dobro, samo novac zbog stepenica, ali jedini spas za to je da zastitari rade nesto. Valjda nas nece zguliti UEFA.
Kao i protiv Dinama nema se sta izgubiti. Dobro, samo novac zbog stepenica, ali jedini spas za to je da zastitari rade nesto. Valjda nas nece zguliti UEFA.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
2 juga - 50 KM
3 sjevera- 120 KM
2 istoka 90 KM
3 sjevera- 120 KM
2 istoka 90 KM
- kontrasviju
- Kontakt:
Haracic i Krpić pocinju od prve minute, kao i Biber u sredini. Nasa sansa su njihov lijevi stoper i bek.
-
- Kontakt:
Prenos negdje, ili moran ganjati stream?
Samo na MyTV.
Vjerovatno će biti stream na bhliga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro si to uocio
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
To je Željo,to se voli!To je Željooo,to se voooliiii!
Sve cu vas ofarbat u plavooo
Gdje god se okrenem plave majice, sta bi tek bilo da nam je veci kapacitet stadiona..
Ali mogu reci i da jedva cekam ligaske tekme da vidim hocemo li ponoviti proslu godinu po posjecenosti
Gdje god se okrenem plave majice, sta bi tek bilo da nam je veci kapacitet stadiona..
Ali mogu reci i da jedva cekam ligaske tekme da vidim hocemo li ponoviti proslu godinu po posjecenosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.