FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedno je sigurno a to je da ćemo opet biti razjedinjeni. Yebem te živote
Da budemo realni.
Da je Mirza ranije dobio otkaz prije prijateljskih utakmica neko drugi bi bio to je sigurno.I to puno bolji.
Da je Mirza ranije dobio otkaz prije prijateljskih utakmica neko drugi bi bio to je sigurno.I to puno bolji.
Bogami adio Koševo ako ovaj bude trener
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- skullcrusher
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2023, 20:33On voli Sarajvoo pravi je hordaš Husref Musemic jedan je od nas kad ABd zagrmimo u nedjelju. Idemo ABd na titulu ako ko zna s Sarajevom uzeti titulu onda je to Hus
Vamos Rajvosa.

Idemo po titulu

Mirvicu Fataj se ti Kolumbije i Amerike. Svako pogriješi jednom a ti evo ko zna koji put
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
4 dana prij pocetka ostavlja Igman na cjedilu. Mirvicu dovedi bracu Matic da ti budu soferi po Sarajevu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nisi ti budala, svakako forum nema veze ni sa cimnapoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 20:35I haj nek mi neko kaze, sta je to Ismir donio sto nismo imali? Sminku, skupe igrace, crnce? Yebem ti onu kolumbijku Mirvicu. Kaze, skini mu avatar, nemoj ga ismijavat. I ja budala skinem. Ovaj debeli idiot ce nas ugasit Allaha mi.

A treba nastaviti bojkot **** ga, on nam je sve dobro donio. Strava jbt!
Plafon 2500 na Koševu prosjek naredne sezone. Ovaj klub ima samo ime i grb da valjaju. Igrači nikad gori, trener Husref(koji od taktike ima psovanje majke i Boga) uprava SFK i narkodileri oko Mirvića. **** ti ovo.
Husrefa su u prošla dva mandata tjerali navijači i on to dobro zna ali nema obraza, hoće da pokupi pare kao i zalizani.
Husrefa su u prošla dva mandata tjerali navijači i on to dobro zna ali nema obraza, hoće da pokupi pare kao i zalizani.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Jel realno da da čovjek pročita ovakve uvrede i gluposti a da nije ništa zvanično. A ako bude na kraju Ante bit će vravo Mirviću
nama tačno baljak i legea dresovi sa bosnalijek reklamom trebaju.

- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma ovo je podilaženje mahalaštini i ovim maloumnicima sto prate fudbal od 2007., kad god ne znaju šta će dovedu gmazinu da mu papci kliču hUsReF mUsEmiĆ jeDaN jE oD NaS

Valja nam pojesti vanago kad Huss titulu uzme
a ovaj mu onda da ugovor na 9 godina plus 2

-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa eto ne mora značiti 100% ali čim je dogovorio raskid sa njima danas a pregovarao sa nama posljednih par dana.. lako je zaključiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mirviću mrš mi iz kluba. Mogli smo Husrefa dovoditi i bez tvoji stotina miliona
Frajer je imao SAVRŠENU priliku da nas sve ujedini nakon bojkota sa nekim stručnjakom i da ponovo budemo svi na istoj strani.

Frajer je imao SAVRŠENU priliku da nas sve ujedini nakon bojkota sa nekim stručnjakom i da ponovo budemo svi na istoj strani.
Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 27 jul 2023, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nula od čovjeka, igračima psuje mrtvu mater. Mnoge je psihički uništio.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nasta smo spaki zeljo imma skuplja zadnja 4 trenera od nas.
Sablic vasovski fedja droga husref
Ocito Mirvic misli bitnoje samo dovodit igrace a ko ce bit trener manje bitno. Razumio bi da je ovo prvi trener kojeg on dovodi pa ide na beku suguricu da ujedno ocisti ekipu (nesto sto je sa fedjom bilo) i da dovede svjezu krv pa ako i potrosimo trenera bolje potrosit husrefa nego Antu..Al ovako Mirvic je sve stavio na kocku sve il nista..
Takodje nezanam kako i moze bolje kad u klubu rade 2 osobe mirvic i cistacica.
Na kraju svih krajeva trebao je prvo dovest sd..
I nije mi jasno sad kako ovo funkcijonise TAN/MIRVIC, lo placa ko se pita
Da se odma ogradim branio sam Husrefa kad je uzo ostetu i kad su ga preko radiona odpilili kad je plako i nikad nista necu reci protiv njega za mene LEGENDA kluba, takodje i radi alahrahmetile VAHIDINA..
Al Husref je u startu fula
NEVJERUJEM OPSTE DA JE BILO PREGOVORA SA ANTAMA
ROBI ANTE ANTE SKUPI DOVODI SE MIRZA.
MIRVICU PAKUJ KOFERE I TI I TAN JEBOTE ON USTA
Sablic vasovski fedja droga husref
Ocito Mirvic misli bitnoje samo dovodit igrace a ko ce bit trener manje bitno. Razumio bi da je ovo prvi trener kojeg on dovodi pa ide na beku suguricu da ujedno ocisti ekipu (nesto sto je sa fedjom bilo) i da dovede svjezu krv pa ako i potrosimo trenera bolje potrosit husrefa nego Antu..Al ovako Mirvic je sve stavio na kocku sve il nista..
Takodje nezanam kako i moze bolje kad u klubu rade 2 osobe mirvic i cistacica.
Na kraju svih krajeva trebao je prvo dovest sd..
I nije mi jasno sad kako ovo funkcijonise TAN/MIRVIC, lo placa ko se pita
Da se odma ogradim branio sam Husrefa kad je uzo ostetu i kad su ga preko radiona odpilili kad je plako i nikad nista necu reci protiv njega za mene LEGENDA kluba, takodje i radi alahrahmetile VAHIDINA..
Al Husref je u startu fula
NEVJERUJEM OPSTE DA JE BILO PREGOVORA SA ANTAMA
ROBI ANTE ANTE SKUPI DOVODI SE MIRZA.
MIRVICU PAKUJ KOFERE I TI I TAN JEBOTE ON USTA
- napoleon72
- Kontakt:
Husref peti put, Cala triput, Mirza dvaput, Uscupljc 4 puta vatrogasac (2 puta dobio i mandat da od nule krene), Denijal Piric 2 put... FK Reciklaza. Ovo u svijetu fudbala nije upamceno, ovoliko ogranicen klub.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 23 gosta.