I ti si psovao i upalio se, ne se.ri sad i ne moralisi.nokee je napisao/la: ↑27 jul 2023, 20:58Preokret, dobro je da nisi vratio avatar. Hahahanapoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 20:54Brate ako budes opet u pravu, za mustuluka si i to golemog.![]()
![]()
Kako mjenjate ta misljenja i pocnete lajati prije vremena.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Fakat ide info.
Amin i od Tana. Simundza je nas novi trener.
Ja cu poluduti jbt.
Amin i od Tana. Simundza je nas novi trener.
Ja cu poluduti jbt.

- FKS -
Ma nema ovo logike. Sa Husrefom se kao pregovara dva dana. Šimundža dolazi na sastanak, neki portali danas spominju Tomića kad u smiraj dana Igman raskine ugovor sa Husrefom i to znači da je naš trener, a baš niko nema informaciju da je on novi šef. Ne nervirajte se bezveze.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi da dajem lažnu nadu, ali izgleda nikakve veze nema odlazak Husrefa sa nama. Citirat ću se sutra akoBogda 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nadam se da ima makar promil sanse da nije taldzija potpisao i da Ante dolazi!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Torpedo torpediran. Aktobe je vec veci level.
Isto bi i mi prosli mozda i gore.
Oj opade mi i ovo malo kose sa glave koji stres
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- morsecode
- Kontakt:
Joj Mirva sta nam radis, kolektivno da se tramalima lupamo svi
Nek objavi klub odluku i da se ova saga zavrsi
Nek objavi klub odluku i da se ova saga zavrsi
"To je jednostavno SARAJEVO"
Nisam a nisam ni bio za onu vrstu bojkota. Jer nisu ovi ljudi sami dosli, ipak mislio sam da je fosao Mirva pametiguadalupe je napisao/la: ↑27 jul 2023, 20:58A jesi isao na Mirzinu tika takuFudo je napisao/la: ↑27 jul 2023, 20:57Boli me ona stvar ko ce bojkotovati, ko nece, koliko ce ih bojkotovati. Ja volim Sarajevo ali ne zivim za druge, a i ne pratim neke grupe ko gladan ker. Jednostavno necu da trosim ni vrijeme a ni dinara da bi punio kasu Kesoljubu i nekom ko ne zeli da pokusa neku vrstu iskoraka za voljeni klub. Ako je istina ja bojkotujem radi sebe i radi boljitka FKS. Hocu da gledam fudbal a ne ho ruk i kocijadu na ateltskoj..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Uzbudljivija situacija ovdje nego na terenima večeras 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bi sa Mirzom, ne bi sa nekim normalnim insanom na klupi..Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:01Torpedo torpediran. Aktobe je vec veci level.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Razumijem da se izrazi nezadovoljstvo i sam sam isti ako bude Musemic, ali sta reci na to da neko nece ici na utakmice jer je (eventualno) trener Husref?? To mi je gore od 7 Husrefa? Cuj nece na utakmice jer je covjek koji je toliko radosti donio trener? Kako smo se razmazili ebo nas Penaranda.
Pa što ću ići kad sve znam šta će biti. Žali Bože vremena i paravnokee je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:05Razumijem da se izrazi nezadovoljstvo i sam sam isti ako bude Musemic, ali sta reci na to da neko nece ici na utakmice jer je (eventualno) trener Husref?? To mi je gore od 7 Husrefa? Cuj nece na utakmice jer je covjek koji je toliko radosti donio trener? Kako smo se razmazili ebo nas Penaranda.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Selam veliki za Spahića. Nemoj molim te još sa foruma ići, trebaš nam

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja se iskreno nadam da će ovi što su pisali svašta znati i saprati to kad se pokaže da ništa os Husrefa
valjda ima obraza na forumu kad već nedostaje kulture.

Da si sekunde zagrizen za klub nebi tako razmisljao. Ebo vas Husref, cuj nece zbog Husrefa da gleda svoj klub.FoSte95 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:06Pa što ću ići kad sve znam šta će biti. Žali Bože vremena i paravnokee je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:05Razumijem da se izrazi nezadovoljstvo i sam sam isti ako bude Musemic, ali sta reci na to da neko nece ici na utakmice jer je (eventualno) trener Husref?? To mi je gore od 7 Husrefa? Cuj nece na utakmice jer je covjek koji je toliko radosti donio trener? Kako smo se razmazili ebo nas Penaranda.
Pa idi prati Borac, imaju dobrog trenera jbt
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:07Selam veliki za Spahića. Nemoj molim te još sa foruma ići, trebaš nam![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ovdje se lomi buducnost kluba, normalno je da su svi nervozni do Boga! Ili imas sansu za normalan klub ili taldzija opet!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- skullcrusher
- Kontakt:
Hahaha a realno noke upravu si Bgm. Ko nece ne mora ima ko hoce i uvijek je tako bilo. Ne treba gubit vrijeme nekog nagovarat na nesto i objasnjavati.nokee je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:08Da si sekunde zagrizen za klub nebi tako razmisljao. Ebo vas Husref, cuj nece zbog Husrefa da gleda svoj klub.FoSte95 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:06Pa što ću ići kad sve znam šta će biti. Žali Bože vremena i paravnokee je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:05Razumijem da se izrazi nezadovoljstvo i sam sam isti ako bude Musemic, ali sta reci na to da neko nece ici na utakmice jer je (eventualno) trener Husref?? To mi je gore od 7 Husrefa? Cuj nece na utakmice jer je covjek koji je toliko radosti donio trener? Kako smo se razmazili ebo nas Penaranda.
Pa idi prati Borac, imaju dobrog trenera jbt
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, Bordo10, Combattente87, Cuspajz, Cwirek, Direktorcic, Hajdeee, James1987, johntravolta123, kanarinac, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, ristagrad, samoFKS, tenpenny, Vutra i 224 gosta.