FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako nista, barem nam je uzbudljivo
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma daj nekog novog, smorilo je ovo vracanje trenera jbt
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ja se iskreno nadam da će ovi što su pisali svašta znati i saprati to kad se pokaže da ništa os Husrefa
valjda ima obraza na forumu kad već nedostaje kulture.

Vinko Marinovic,Fedja Dudic ,Aleksandar Vasoski,Goran Sablic.
A mi smo prije Mirze gazili sve redom, prošlu sezonu sjebasmo Evropu a ovu počeli u donjem djelu tabele prije dolaska istog. Facts only, da nas licemjerstvo nebi opet proganjalo za par mjeseciMortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:03Bi sa Mirzom, ne bi sa nekim normalnim insanom na klupi..Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:01Torpedo torpediran. Aktobe je vec veci level.
Isto bi i mi prosli mozda i gore.
Gdje je Pena na onim slikama sa treninga? Hoce li biti spreman do jeseni? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 27 jul 2023, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poenta je da su na istom nivou ili lošiji, ne postoji razlika. Kad kažem Mirza mislim na sve koji su tu negdje samo što je ovaj bio naš trener sa dosta jakom ekipom za naše uslove.harixs je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:14A mi smo prije Mirze gazili sve redom, prošlu sezonu sjebasmo Evropu a ovu počeli u donjem djelu tabele prije dolaska istog. Facts only, da nas licemjerstvo nebi opet proganjalo za par mjeseciMortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:03Bi sa Mirzom, ne bi sa nekim normalnim insanom na klupi..Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 21:01Torpedo torpediran. Aktobe je vec veci level.
Isto bi i mi prosli mozda i gore.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Boli igrace qrac, plata redovna a ne treba puno znoja
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Karinasi mrtvi, isto ko i ovaj simundza i husref I ostali karinasi, hajd sto ih pare samo zanimaju nego hoce milion da osiguraju na kosevu ko da dolaze u monako
A igrači su mi najgori od svih, pa ne treba ti trener da uvalis torpedu 4 komada u prvom poluvremenu pizda im materina bezobrazna
NEMA NAZAD
Umjesto da smo imali spektakl veceras ili sinoc na Koševu pred 20000 ljudi, gledaj mrtvila i depresije 

Hajd sto nisu uspjeli 2 minute ukrasti/zadržati rezultat nego što ni na penale ne prodjose, do sad bi se to zaboravilo i večeras bi 28k bilo, strašno strašno
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, boki86, drzgemboadislic, Evander, fks74, gh0stHZ, Hamagara, HyperOS, Jadnimi, johntravolta123, JuricaSpindl, ledesma, muhamedhulk, napoleon72, Pantelija, Posejdon, rimljanin90, ronaldo99, siroliver69, zagorski i 353 gosta.