FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kod nas se carsija za sve pita. Vaznij pojedinac nego klub. Evo ti ocit primjer s Husom. Carija ce izgurat njega, jer 100 200 ljudi ce imati korist od toga. Umjesto da imas veceras 25 000, vaznije je toh 100 200 ljudi koji su oko Saraj.i koji se pitaju.
Kod kona su svi ko 1, ne pitaju se oko trenera, ne pitaju se oko dovodjenja igraca, nego samo da navijaju. Sta vise spasili su klub od bankrota, dok kod nas nebi nikad mogao sabrat 20 000 KM za nesto.
-
- Kontakt:
Kakvi te kompleksi pucaju kume

Vi isto kao da ne pratite ligu i kone... Svaka im čast na ovome i to je to a mi ćemo aBd nakon Titule sa Antom lako do grupa.
Ovaj Mirvic pravi tokmak izgleda, ono glupo tvrdoglav lik. I kad vidi definitivno da ne ide ovako i da fkt ne zna ostavice nas kao sto je i Nam.
Ma Mirza je kriv za ispadanje protiv Torpeda, amaterske izmjene, nikakvo zatvaranje utakmice sa vrlo losim u tom momentu igracima. Hajd ti meni objasni razmisljanje da ubacis Ikica a covjek koji je doveden kao pojacanje, cija je prirodna pozicija lw i kojeg placas ko Igman kompletan tim sjedi ti na klup!!!!!!?!?!? To je samo jedna od niza gresaka. Sve i jedna izmjena je bila katastrofa bez trunke mozga. Jbg
U novi boj ...
- FKSDoGroba
- Kontakt:

Dajmo Ante
-
- Kontakt:
Standardno Vinko slicno smo mi u Zenici protiv Celtica defanzivni blok i cekaj kontru, vidjecemo kakvi su kad oni budu morali napadati. Zeljo isto opasan imaju fantastičnu atmosferu i sinergiju u i oko kluba, Zrinjski prvi favorit bit ce zanimljivo prvenstvo. Mi smo isto tu al ako popravimo atmosferu i krenemo pozitivni biti. Ako pobijedimo pitarluk to jest sami sebe novi prvak je s Koševa.
Nijedan od njih nije lošiji od zadnjih 6 njihovih.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ne pitaju se?deda je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:09Kod nas se carsija za sve pita. Vaznij pojedinac nego klub. Evo ti ocit primjer s Husom. Carija ce izgurat njega, jer 100 200 ljudi ce imati korist od toga. Umjesto da imas veceras 25 000, vaznije je toh 100 200 ljudi koji su oko Saraj.i koji se pitaju.
Kod kona su svi ko 1, ne pitaju se oko trenera, ne pitaju se oko dovodjenja igraca, nego samo da navijaju. Sta vise spasili su klub od bankrota, dok kod nas nebi nikad mogao sabrat 20 000 KM za nesto.

Zulic iznad direktora kluba i niko ne smije nista da pisne...
Revans na Kosevu treba se izucavati na trenerskm skolama i kursevima, kako se ne treba postaviti ekipa. Kako se ne treba ne reagovati u toku meca sa izmjenama. I kako se unisti ekipa i prolaz dalje, sa izmjenama 10min do kraja dok imas 1:0.hz033 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:09Ma Mirza je kriv za ispadanje protiv Torpeda, amaterske izmjene, nikakvo zatvaranje utakmice sa vrlo losim u tom momentu igracima. Hajd ti meni objasni razmisljanje da ubacis Ikica a covjek koji je doveden kao pojacanje, cija je prirodna pozicija lw i kojeg placas ko Igman kompletan tim sjedi ti na klup!!!!!!?!?!? To je samo jedna od niza gresaka. Sve i jedna izmjena je bila katastrofa bez trunke mozga. Jbg
Za izucavanje!!!!!!!!!!!!!!
- FKS -
Pročitah zadnjih 10tak stranica, sta se desava ?
Prvih 5 stranica raja psuje majke Mirvicu, pola njih ne zeli na Koševo, oce da bojkotuju radi Husrefa
Drugih 5 stranica Mirvic Tito dovodi Antea, idemo sljedece godine grupna faza LŠ, svi na koševo
Prvih 5 stranica raja psuje majke Mirvicu, pola njih ne zeli na Koševo, oce da bojkotuju radi Husrefa
Drugih 5 stranica Mirvic Tito dovodi Antea, idemo sljedece godine grupna faza LŠ, svi na koševo
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Redovno stanje na temi
Jednijem potezim Mirvic bi mogo pokrenut sve. Dobar trener Ante bi vratio publiku napravili senergiju a tim ima kvaliteta da se bori za prvo mjestobordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:10Standardno Vinko slicno smo mi u Zenici protiv Celtica defanzivni blok i cekaj kontru, vidjecemo kakvi su kad oni budu morali napadati. Zeljo isto opasan imaju fantastičnu atmosferu i sinergiju u i oko kluba, Zrinjski prvi favorit bit ce zanimljivo prvenstvo. Mi smo isto tu al ako popravimo atmosferu i krenemo pozitivni biti. Ako pobijedimo pitarluk to jest sami sebe novi prvak je s Koševa.
100% je kriv, ali vala kao što neko gore napisa i igrači ko ckapi, umjesto da opale presing i natrpaju levate, oni nešto respektuju koda je Real na suprotnoj strani. Prvo pretkolo smo morali proći zmireci.hz033 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:09Ma Mirza je kriv za ispadanje protiv Torpeda, amaterske izmjene, nikakvo zatvaranje utakmice sa vrlo losim u tom momentu igracima. Hajd ti meni objasni razmisljanje da ubacis Ikica a covjek koji je doveden kao pojacanje, cija je prirodna pozicija lw i kojeg placas ko Igman kompletan tim sjedi ti na klup!!!!!!?!?!? To je samo jedna od niza gresaka. Sve i jedna izmjena je bila katastrofa bez trunke mozga. Jbg
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Napisao sam misljenje, ne mora znacit da sam u pravu. Ne pratim ih, niti me zanimaju. Mene ovo nase nervira, ovaj pitarluk u nama. Isto kao drzava nasa, neka je meni pojedincu dobro, a sta ce ovamo biti sta me briga ba. Takav osjecaj imam i za Saraj.za pojedine ljude, a ti se itekako pitaju ljudi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:13Ne pitaju se?deda je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:09Kod nas se carsija za sve pita. Vaznij pojedinac nego klub. Evo ti ocit primjer s Husom. Carija ce izgurat njega, jer 100 200 ljudi ce imati korist od toga. Umjesto da imas veceras 25 000, vaznije je toh 100 200 ljudi koji su oko Saraj.i koji se pitaju.
Kod kona su svi ko 1, ne pitaju se oko trenera, ne pitaju se oko dovodjenja igraca, nego samo da navijaju. Sta vise spasili su klub od bankrota, dok kod nas nebi nikad mogao sabrat 20 000 KM za nesto.![]()
Zulic iznad direktora kluba i niko ne smije nista da pisne...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nije ok, nema sta. Ja bi prihvatio i njega, sta da se radi. Ipak je su Musemici nasi, ali za Husrefa nije vakat.
Prosli put je provrelo, ovaj put los momentum
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vidi kona a mi Husa dovodimo u 2023...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.