BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Iskreno, plaho je luzerski pristup taj "šta drugo očekivati" i "svi bi prihvatili 1-0". Razumijem, ispali prošle godine od ribara, pa je sad sve iznaneđenje, ali pristup naših klubova gdje je "vau" izvući neki takav rezultat protiv, ko biva, dobrih klubova, smiješno je to. Tačno je da ispadamo i od Torpeda, da ima svega, ali pristup se mora mijenjati.AvantiBL je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:51Borac vrlo hrabro odigrao, Austrija bolja bila, napadala konstantno (a šta drugo očekivati?), mi se branili, jako opasni iz kontri bili, 3 jako dobre prilike propustili, opravdano nam poništen gol zbog ofsajda. Bilo koji navijač Borca bi prije početka utakmice prihvatio "samo" 1:0.
Uz ponovljen ovakav pristup, i pun stadion, ne vidim zašto nebi mogli zaprijetiti Austriji.
Recimo, ta Austrija koju se doživljava mega strašnom je prije 2 godine ispala od Breidablika s Islanda. Vrlo elegantno. Prvo kolo. Prije toga isto, prva utakmica u Evropi, Apollon Limasol, dva glatka poraza. Ni prošle godine nisu ostvarili pobjedu (ispali od Fenerbahcea ubjedljivo u Play offu EL, a onda se u grupi Konferencijske brukali). Dakle, u posljednjih 14 utakmica u Evropi, Austrija je imala omjer 0-4-10. Do večeras.
I naravno, jači su od Borca, ali mi je baš luzerski pristup (ne vas, nego bi svi u našoj ligi to radili isto) gdje se ta Austrija posmatra kao velesila. Evo ja tvrdim da ne bi bili iznad 3. mjesta ni u našoj ligi. Kao ni Neftchi. I ponavljam, da se ne uhvatite ni navijači Borca ni navijači Želje na ovo, meni je herojski da Željezničar s onim kadrom igra kako igra, ali mentalitet nam je užasan.
Zadnja izmjena: zaostrog, dana/u 28 jul 2023, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Izgubila u 94. minuti. Ali drago mi je da se zanimas za sportiste svoje drzave, ne moze samo u komsiluk ko za Zvezdu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Od prolaska Fiorentine do slavlja remija Zelje mala je razlika.
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Jes vidio ti malogZutti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:12Koji si ti kraljNoDi80 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:07Sta prica ovaj gore spahic
Dan te ****
Sta hoces da kazes s tim
Koja je poenta tvog texta
Prosli smo dinamo, sad s jos jacim timom 2-2 prva tekma
Nema gola u gostima
Idemo po prolaz
**** te koliko si me izznervior sad da si pored mene
Tac bi ti slozio za glupost![]()
![]()
![]()
Sta ce biti kad naraste
Bice isti Anex
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 jul 2023, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Valja sad leci, spavati i sutra u prvu
Kakvi navijači, takav i klub !!
Dovoljno dok sam te navuko da napišeš svoj prvi komentar. Laku noć moja mala barbiko
🇵🇸
Jel to pops u neumu dok je bjezo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Da li je onaj Dinamo Brest jos u prvoj ligi Bjelorusije?
Pa ako je borac bolji nek onda pobjedi, po govoru mi smo najjaci, kakva austrija kakav breidablik kakav torpedo kakav klaksvik kakva astana, ako si bolji od austrije onda pobjedi, a onda kad bude utakmice onda ce biti izgovora kao nismo imali srece, magla bila, falio vranjes, gigovic ili vico i sta ja znam, rezultat ti je sve i sve, pusti te suplje price, ako si bolji onda pobjedi jednostavno, ako je borac toliko jak nek pobjedi onda, nek pokaze svima da mogu pobjedit bez pomoczaostrog je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:13Iskreno, plaho je luzerski pristup taj "šta drugo očekivati" i "svi bi prihvatili 1-0". Razumijem, ispali prošle godine od ribara, pa je sad sve iznaneđenje, ali pristup naših klubova gdje je "vau" izvući neki takav rezultat protiv, ko biva, dobrih klubova, smiješno je to. Tačno je da ispadamo i od Torpeda, da ima svega, ali pristup se mora mijenjati.AvantiBL je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:51Borac vrlo hrabro odigrao, Austrija bolja bila, napadala konstantno (a šta drugo očekivati?), mi se branili, jako opasni iz kontri bili, 3 jako dobre prilike propustili, opravdano nam poništen gol zbog ofsajda. Bilo koji navijač Borca bi prije početka utakmice prihvatio "samo" 1:0.
Uz ponovljen ovakav pristup, i pun stadion, ne vidim zašto nebi mogli zaprijetiti Austriji.
Recimo, ta Austrija koju se doživljava mega strašnom je prije 2 godine ispala od Breidablika s Islanda. Vrlo elegantno. Prvo kolo. Prije toga isto, prva utakmica u Evropi, Apollon Limasol, dva glatka poraza. Ni prošle godine nisu ostvarili pobjedu (ispali od Fenerbahcea ubjedljivo u Play offu EL, a onda se u grupi Konferencijske brukali). Dakle, u posljednjih 12 utakmica u Evropi, Austrija je imala omjer 0-3-9. Do večeras.
I naravno, jači su od Borca, ali mi je baš luzerski pristup (ne vas, nego bi svi u našoj ligi to radili isto) gdje se ta Austrija posmatra kao velesila. Evo ja tvrdim da ne bi bili iznad 3. mjesta ni u našoj ligi. Kao ni Neftchi. I ponavljam, da se ne uhvatite ni navijači Borca ni navijači Želje na ovo, meni je herojski da Željezničar s onim kadrom igra kako igra, ali mentalitet nam je užasan.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Nije teško pogoditi za koji klub ti navijas.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:01Torpedo-Aktobe 1:4 .. imaju obraza komentarisati, treba fakat njima samo po faci svrshavati , jedino tad razumiju ko su.. Pravi tu pitu fuxo i tišu
-
- Kontakt:
Gdje je onaj nepismeni fighter sto je spamao danas temu? Do sad je vjerovatno dosao do Beca 

1921
Tu jeHansestadt je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:22Da li je onaj Dinamo Brest jos u prvoj ligi Bjelorusije?

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Odlično prvo poluvrijeme,trkački super,taktički jos bolje.
Izmjene su primorale da se nekako krpiš,a sigurno i posljedica da oni ovako pritisnu zadnjih 30min.
Osjetilo se da fale i Cocalic i Jasarevic i Amoah.
Ostaje zal za pobjedom koja bi borbom i taktikom bila zasluzena ali sta je tu je....
Ako se svi oporave i budu spremni za revans,sansa postoji,iako je Neftci fizicki i tehnicki daleko iznad svakog naseg kluba.
Neke realne sanse su 65-35%
Izmjene su primorale da se nekako krpiš,a sigurno i posljedica da oni ovako pritisnu zadnjih 30min.
Osjetilo se da fale i Cocalic i Jasarevic i Amoah.
Ostaje zal za pobjedom koja bi borbom i taktikom bila zasluzena ali sta je tu je....
Ako se svi oporave i budu spremni za revans,sansa postoji,iako je Neftci fizicki i tehnicki daleko iznad svakog naseg kluba.
Neke realne sanse su 65-35%
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Neka ih, nase kone retardirane

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ima se uzvratna igrat rano vam je još izlazit iz mišjih rupa, ali i da nema uzvratne imate šta pratit, a to je Željezničar. Kad vam ne promakne ni jedna naša press konferencija, što bi vam promakle naše evropske utakmice do kojih ne možete dogurat jer brukate državu već godinama.
Svaka čast našoj ekipi, dokazali su opet da se može, nažalost ovo su puno spremnije (fizički) i iskusnije ekipe. To me jedino i zabrinjava za uzvrat isto onoliko koliko bi me zabrinjavalo da je ostalo 2:1. Opet je prolaz i dalje realan.
Suđenje možda nikad gore nisam gledao na Grbavici, postići gol za 2:1 nakon svega onoga je nešto neviđeno. Imamo na šta biti ponosni.
Svaka čast našoj ekipi, dokazali su opet da se može, nažalost ovo su puno spremnije (fizički) i iskusnije ekipe. To me jedino i zabrinjava za uzvrat isto onoliko koliko bi me zabrinjavalo da je ostalo 2:1. Opet je prolaz i dalje realan.
Suđenje možda nikad gore nisam gledao na Grbavici, postići gol za 2:1 nakon svega onoga je nešto neviđeno. Imamo na šta biti ponosni.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 28 jul 2023, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.
- ElCartel11
- Kontakt:
Valjda Dinamo Minska ss.ba?Irfan Jašarević igrao je odlično u utakmicama protiv Dinamo Tbilisija
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: klasik, perodeformero i 15 gostiju.