FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
22%
2. Borbu za Evropu
79
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 158

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 28 jul 2023, 00:43

19vendetta87 je napisao/la:
28 jul 2023, 00:38
Bekric mora podhitno naci adekvatnog igraca na krilu, ovo je kriminalno sta Drljo i Gasal rade. Ama bas nijedan prodor Drljo nije imao, Gasal onu dugu loptu Mekica upropasti, a mogao je zicer biti. Izlaskom Amoaha, mi nista u ofanzivi nismo napravili
Jbg jaro, imamo na klupi to sto imamo. Kao da Basic ne bi volio imati bolje krilo od Gasala, nekog dzokera sa klupe da malo razdrma kad uđe, al nema.
Sad se vidi koliko fali Santos na krilu.

Pitarluk istrese lovu za Viverosa, Oliveiru i Penarandu, pa opet ispadne od nekakvog Torpeda. Mi tu lovu mozemo samo sanjati, a dotad trpiti Gasale, Bece i slicne.

AlijagaPetkim
Kontakt:

Post Postao/la AlijagaPetkim » 28 jul 2023, 00:55

Hidic kao u Velezu radi uzašan posao izgleda..

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 28 jul 2023, 01:00

Gasal igrac manje. Katastrofa. Jezivo los. Ono se ne mozes nazvati ni amaterskom igrom. Prekriziti ga za sva vremena.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 28 jul 2023, 01:03

Hvala Nermine
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 jul 2023, 01:07

https://www.transfermarkt.de/premijer-l ... ewerb/BOS1

Imamo 6 ekipu po vrijednosti u PLBIH :lol: cak su i Velez i Siroki ispred nas po tom pitanju :crazy: pored pitarluka, Zrinjskog i Borca.

Dobro sad ce neko yebo stranicu TM, nije to glavno mjerilo....nije naravno, al opet pokazuje neke omjere snage.

Basic izvlaci maksimum sa ovom prosjecnom ekipom, prosjecnom cak i standarde nase domace lige. I na tome mu svaka cast :clap:

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 28 jul 2023, 01:08

Svaka cast momcima, ovo niko nije mogao ocekivati.
Na kraju zabili su gol iz voleja u raslje realno neodbranjivo ali i realan je tezultat kad se svs sagleda. Fizicki smo pali sto i ne zamjeram jer smo sd bas istrosili. Vidjeli ste koliko su jaca ekipa od nas ali ipak smo im savreno parirali i iskoristili sve svoje sanse sto je rijetko slucaj za nas.

Na kraju svega mogu biti ponosan na citav stadion i ratnike na terenu. Svaka cast ljudi, mi smo svi Zeljo i ovaj rezultat je uspjeh. Aktivan rezultat i mozda cak i bolje ovako da znamo da smo na nuli i da se moramo boriti nego da odemo tamo sa mislima o besiktasu.

Svidja mi se kako igramo i igraci ns bi trebali psihicki pasti nakon ovog jer je ovo realno uspjeh da ovakva ekipa odigra ono sto smo vidjeli protiv jednog nefcija.

Ja sam bas bio skeptican pred ovu utakmicu ali moram reci da ako mi pametno odigramo u revansu i sreca nas posluzi, mi ovo MOZEMO proci. Nikad se ne zna, steta za gol sto je pao tad ali realno drugo poluvrijeme su oni diktirali tempo i samo se cekalo kad ce pasti, a ako nam se to sve vratilo za one golove sto smo dali u 90+ ja sam opet zadovoljan jer ovaj rezultat je cudo a mi toga nismo ni svjesni kolika je razlika nefcija i nas.

Ja stvarno nemam sta zamjeriti igracima, svaka cast, dali su sve od sebe i izborili odlican rezultat, a mi nikad mirno i sigurno nista necemo odraditi pa tako i sad idemo u dramu, ako nista navikli smo na drame i dobro se snalazimo u njima, ja vjerujem da mozemo.

SVE DO KRAJA, NEMA PREDAJE!

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 28 jul 2023, 01:24

Gasal nije igrao godinu dana i sad nakon godinu pauze igra protiv Neftchija i Minska... Mislim da mu treba malo utakmica, vise me brine Drljo...

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 28 jul 2023, 01:25

Prolazimo dalje, citirajte me u cetvrtak do tada nista vise necu napisati.
Mjau !

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 28 jul 2023, 01:41

Joj ovih velikih forumskih trenera ne valja pola ekipe a sastavljeni od igraca koji su prevazisli bilo cija ocekivanja jer igraju kao TIM.

Pa normalno je da ce svaku tekmu neko zakazati, zakazu i u ligama petice a ne ovi nasi. Ne razumijem ko ima obraza nesto reci za ovo veceras, nismo igrali sa leotarom pa da kazes moglo je bolje. Fakat niste realni ljudi

estufi98
Kontakt:

Post Postao/la estufi98 » 28 jul 2023, 01:43

Kao sto neko rece gore, upitno je kakav posao rade kondicioni i drugi treneri kad nam se u 3 dana povrijedi 5 6 igraca, i to iz prve postave. Jako cudno izgleda

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 jul 2023, 01:45

Sreca pa smo odgodili utakmicu sa Igmanom, suicidalno bi bilo igrati jos s njima za 2 dana
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 28 jul 2023, 01:47

Ma ovi jaci od nas duplo. Uspjeli smo odgovoriti sasvim pristojno. Ako ih prodjemo, po meni to ce cudo biti.

Anela Hidica istjerati iz kluba, gdje je god radio igraci su bili pod stalnim povredama. Velez je osakatio prosle godine.

Ovakvu atmosferu nisam zapamtio. Pitam se sta ce biti kad se i jug priblizi.

Gol na kraju isto kao sto su spanci nama dali u 90oj, i kroz glavu mi rijeci komentatora prolaze "sami smo sebi krivi".

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 28 jul 2023, 01:47

Upitno? Jel iko od vas ikas potrcao u zivotu?

Pa ako su igraci imali pripreme na kojima su odigrali peobne utakmice i na kojima se istrose. Nakon toga imas dvije jaaaako zahtjevne tekme gdje su se vec na grbavici istrosili i stigli sa 0:2 na 2:2. Onda imas daleko putovanje i opet izuzetan napor da se prodje minsk. Normalno je i da ce se povrijediti i da ce sad jos gori biti jer su veceras dali 1000% , bukvalno su ljudi zivot dali da ovo odigraju van svojih mogucnosti. Ja ovdje ne krivim nikog, jednostavno imamo to sto imamo, igramo fino i pametno i borimo se i nikog se ne bojimo. Ja volim ovakvog Zelju a kao sto mogu vidjeti pobrali smo simpatije i europe sto se tice atmosfere ali i cijele drzave u regiona sto se tice igre.

Europska utakmica nije isto kao ligaska jer kod nas u ligi imas efektivne igre 40ak minuta u vrh glave. A ovdje nema sjeckanja igre nego ti produzi po 10 minuta poluvrijeme pa ti igraj, jasna je razlika ko razumije i uzme sve aspekte u jednacinu.

Naravno ima ovdje na forumu par accova sto bi to znali bolje odraditi
Zadnja izmjena: Pririsak, dana/u 28 jul 2023, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jul 2023, 01:49

Nije lose sekunde, jbga taj gol u 95 nije nam trebao jer Gasal je morao to zatvoriti blokirati.

Povrede, hmm ko nam sprema ekipu mora voditi malo vise brige.

Basicu svaka cast. Glavu gore, idemo ih klepit u gostima.

Haracicu bravo, Krpicu bravo, Amoah bravo i Biber.
Posebno ova 4 igraca svaka cast svim igracima.

Drina pa lipa te jebla druze, izbij je **** joj loptu ba jesi realan.
Nije Drina los imao je dobrih stvari ali onu gresku wtf.

2 pojacanja Bekrija izmisli ih ko koperfild.

Nafchi nista posebno, nisu sad ni pofalicki ali nisu ni Real. Prgavi, ono pravo smecarski igraju.

Drljo, Gasal, Turanjanin i Mulalic dosta gresaka, panike, nervoze, nespremnsoti.
Onaj golman pa zemberek te yebo sta reci.

S Bozijom pomoci idemo aBd inshAllah proci ☝️.
Borbeno jako i nemoj da vas isprovociraju levati.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 28 jul 2023, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 jul 2023, 01:54

Pririsak je napisao/la:
28 jul 2023, 01:47
Upitno? Jel iko od vas ikas potrcao u zivotu?

Pa ako su igraci imali pripreme na kojima su odigrali peobne utakmice i na kojima se istrose. Nakon toga imas dvije jaaaako zahtjevne tekme gdje su se vec na grbavici istrosili i stigli sa 0:2 na 2:2. Onda imas daleko putovanje i opet izuzetan napor da se prodje minsk. Normalno je i da ce se povrijediti i da ce sad jos gori biti jer su veceras dali 1000% , bukvalno su ljudi zivot dali da ovo odigraju van svojih mogucnosti. Ja ovdje ne krivim nikog, jednostavno imamo to sto imamo, igramo fino i pametno i borimo se i nikog se ne bojimo. Ja volim ovakvog Zelju a kao sto mogu vidjeti pobrali smo simpatije i europe sto se tice atmosfere ali i cijele drzave u regiona sto se tice igre.

Europska utakmica nije isto kao ligaska jer kod nas u ligi imas efektivne igre 40ak minuta u vrh glave. A ovdje nema sjeckanja igre nego ti produzi po 10 minuta poluvrijeme pa ti igraj, jasna je razlika ko razumije i uzme sve aspekte u jednacinu.

Naravno ima ovdje na forumu par accova sto bi to znali bolje odraditi
Bravo. Ne treba se zalijetati s tim ocjenama o spremi, povredama i sl. Vidjecemo kad liga krene na cemu smo.
1921

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 28 jul 2023, 02:02

Bravo momci!

Volim te Željo!!!!!

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 28 jul 2023, 02:14

Pririsak je napisao/la:
28 jul 2023, 01:41
Joj ovih velikih forumskih trenera ne valja pola ekipe a sastavljeni od igraca koji su prevazisli bilo cija ocekivanja jer igraju kao TIM.

Pa normalno je da ce svaku tekmu neko zakazati, zakazu i u ligama petice a ne ovi nasi. Ne razumijem ko ima obraza nesto reci za ovo veceras, nismo igrali sa leotarom pa da kazes moglo je bolje. Fakat niste realni ljudi
Pa to je i problem sto pojedini imaju pitarski sindrom,poceli ljudi jucer pisat o Besiktasu,alo ee.....

Ja se slomio ovdje da dokazem da ne igramo protiv Vrbanjuse nego financijske,fizicke,tehnicke bolje ekipe 2x nego nase lige.

Svaka cast Nerminu za postavku,mislim da bi dobili 1 razlike da su Amoah i Jasar mogli iznijeti utakmicu,ovako si padao snagom,padao kvalitetom....

Svaka cast Nerminu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 jul 2023, 02:19

.
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 28 jul 2023, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
1921

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 28 jul 2023, 02:20

Ne znam ljudi jesmol mi gledali istu utakmicu, pa vi toliko Drini napadate. Momak je bio odlučan ako se izuzme ta jedna greška koja nas je loštala. Al moramo znati da ne griješi ne bi bio kod nas sigurno.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 jul 2023, 02:23

istokzeljo je napisao/la:
28 jul 2023, 02:20
Ne znam ljudi jesmol mi gledali istu utakmicu, pa vi toliko Drini napadate. Momak je bio odlučan ako se izuzme ta jedna greška koja nas je loštala. Al moramo znati da ne griješi ne bi bio kod nas sigurno.
On je odigrao mozda i najbolju svoju utakmicu, ali kiks ce se pamtiti i to je sve dobro sto je uradio zasjenilo. Sta ces. Sto je najgore, meni se ucinilo kao da je i krenuo da izbije, nego pocese sa tribina povici da se zagradi, i on se zagradi, ali lose :rol:
1921

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 50 gostiju.