Velik si Zeljo. Velik si Zeljeznicaru. Natjerao si male smradove da se raduju nerijesenom rezultatu. Uskratio si im Zeljo radovanja na poraze!!!! Ponizavas ih Zeljo i bez derbija.
Nermin Basic, pa 5 mijesta prazno pa onda ovi trenercici sto se motaju po REGIONU. Covjek je od Kosorica napravio Van Dyka. Kosoric 2 utakmice najjaci. Kosoric ko je bio na stadionu mogao je vidjeti diktira odbranu. Postavlja momke. Postavlja sredinu. Bravo Aco. Drina odlican. Neka je pogrijesio. Tako se postaje igrac. Neka je. Nase je dijete, uci se, mlad je, igra protiv jacih igraca i osim one greske fantastican. Zaustavio je u prvom 5 kontri. Uklizao svaki duel dobio. Svi momci sto su usli nazad su bili veoma dobri. Onaj decko iz Stupcanice ce biti igracina ako se Basicu dadne 2-3 sezone.
Poremetila su Basica povrede. Vidio se opet njegov rukopis na samom pocetku. Ali gubis Jasarevica koji je pojeo prve dvije utakmice. Gubis Amoaha koji napokon zabija. Ali kako je fino ukomponovao Krpica i Haracica pa da mu pozavide i velikani u trenerskim vodama. Krpic preorao teren. Haracic se vise puta vratio nego Drogba za vrijeme Murinja. Mekic da sam se ja pitao ne bi igrao za Zelju ovu sezonu, eto koliko se razumijem. A on igra kao nekad oni talijanski veznjaci sa lucidnim potezima. Ljepota ga gledati. Ne znam sta mu je Basic dao da jede i pije ali ovo je skroz neki drugi igrac.
Drljo mi je fizicki slabo izgledao. Ali se vracao i borio. Gasal vidi se da je povrijedjen i da ne moze da ubci u brzinu nikako. Da nije bilo primoranih izmjena drugacije bi sve ovo zavrsilo. Ali 2:2 protiv ovakvih igraca je super rezultat. Trener im je najlosija karika i tu polazem nadu da ih mozemo proci. Uvodi veznjaka na beka lik se pogubio ko abdest. Onaj crnac nije 3 pasa napravio. Galic fantastican. Odlican. Sve odradio kako treba. Svaka mu cast.
Golman mi se svidja. Napokon budala na golu. Napraviti onakav kretenski penal, pa indirekt danas, pa onda onakve odbrane. Ono normalan ne moze. Jeste napravio kretensku gresku ali je onda poceo da brani hehehehe. Ludjak. Volim ludjake golmane. Mislio sam da je onaj penal greska ali sad znam da je ludjak hehehehe. Neka ga.
Drago mi je sto se nismo pogubili kad nas nije islo. Cijelo vrijeme smo dobro stajali. Vise vjerujem da cemo ove proci ako se svi oporave nego Dinamo. Jedini Drljo djeluje nespreman. Biber, Mekic, Kpric, Haracic, Drina, Galic, Kosoric ma svi istrcali maraton. Tako da kad neko prica o spremi nasih igraca nema im se sta reci. Ali potrosila su ih ova gostovanje. Sad ih odmoriti i lagano spremiti za sljedecu sedmicu. Bice ovo dobro.
Ako Nermin Basic prenese ovo na prvenstvo. Ovu trku, ovo zalaganje, ovu volju i ovu atmosferu ne da ce letiti mrtvi Husref nego ce do prvog snijega pola lige smijeniti. To me vise interesuje nego i ovaj prolaz. Nermine prenesi ovo na prvenstvo. Sta god je ovo sto im sad radis nastavi!
Idem leci zadovoljan. Oci se same sklapaju a nisam se uspio dohvatiti najboljih navijaca i najbolje atmosfere na svijetu. Ja mislim da je onome Drakuli sto kaki po komentarima na clancima o Zelji od muke sve pomrlo mozda cak i 10 kuca komsija okolo njega. A znam da je Jokeru najteze. Pogotovo ako prodjemo. On ce dici ruku na sebe.