Ma nema ga šta zajebati, ovo je neki normalan proces kad biraš između više kandidataFCUM je napisao/la: ↑28 jul 2023, 10:33da ga hoce mirvic zajebati i vratiti za sve tuzbeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 10:25- Obavljeni su razgovori i čekam odluku. To je sve što znam i sto mogu reći, kratko je prokomentarisao Musemić.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znači - Ante ili Husref? Očigledno da su Nestor i Čačić bile šuplje priče.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- belosevic23
- Kontakt:
Hocel se znat do džume...plakat cemo mi za Aylom, bar smo znali koga prati na instagramu, a koga ne
Ma da nije Husref kandidat, bilo bi i zanimljivo cekati, ovako strah...belosevic23 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 10:44Hocel se znat do džume...plakat cemo mi za Aylom, bar smo znali koga prati na instagramu, a koga ne
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Musemic mi je drag bas ali koliko volim tog covjeka toliko i ne.
Ali u ovakvim okolnostima on jednostavno ne shvata da se ne trebaju davati izjave cak i ako ce biti izabran. Kada se uzme da mozda nece biti izabran onda bas ne treba davati izjave jer to jednostavno steti njegovom ugledu. Pogotovo ove izjave koje ostavljaju dojam da on ceka neku odluku. Brate prvo skoci pa reci hop, ne gori tebi pod nogama nego ismir.
Ali u ovakvim okolnostima on jednostavno ne shvata da se ne trebaju davati izjave cak i ako ce biti izabran. Kada se uzme da mozda nece biti izabran onda bas ne treba davati izjave jer to jednostavno steti njegovom ugledu. Pogotovo ove izjave koje ostavljaju dojam da on ceka neku odluku. Brate prvo skoci pa reci hop, ne gori tebi pod nogama nego ismir.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ja mu skidam kapu za sve što je uradio za Sarajevo, ali je činjenica da je prevaziđen trener, da se ne uklapa budućnost kluba.ShofaII je napisao/la: ↑28 jul 2023, 10:46Musemic mi je drag bas ali koliko volim tog covjeka toliko i ne.
Uvijek ću staviti dugoročno riješenje za dobrobit kluba ispred kratkoročnog.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Najjaci smo ocm 
Jedan pise i zivotom govori kako je Husref zavrsen
Iapod drugi pise i zivotom govorinda je Ante zavrsen
Treci se nadovezuje i kaze da Ce Husref sam doci, nece Cosic
Samoo jako

Ja sam jucer napisao i evo sad... Igman se zelio rjesiti husrefa, samo nisu znali kako. I ovo im je bio kec na desetku.
Jedan pise i zivotom govori kako je Husref zavrsen
Iapod drugi pise i zivotom govorinda je Ante zavrsen
Treci se nadovezuje i kaze da Ce Husref sam doci, nece Cosic

Samoo jako
Ja sam jucer napisao i evo sad... Igman se zelio rjesiti husrefa, samo nisu znali kako. I ovo im je bio kec na desetku.
Kakvi navijači, takav i klub !!
Ma ne daje on izjave nego stoja dvije novinaru gurni na portal da bi izvršio pritisak na klub, ostavio dojam kod navijača ako ne bude evo zayebali ja raskinuo ugovor, obavio razgovor... kontaš hoce da nude ili trener ili žrtva? Nema tu novinarstva ma ni "N" Od novinarstva.
Naravno da nece, ispao je papak i dzahid ga je pod cijenu ispadanja nabio iz kluba. Smetlje!
Max Allegri
-
- Kontakt:
Poznat si po povjerljivim informacijam..
Jos cekamo one trenere sto si im slike stavljo mrljo mrljavi hahahah.
Informacija ko govana a 90 posto nebuloze.
Za koga ti zopste navijas jer vidim da cjeli zivot obitavas po temama ss foruma.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za koga ti navijas, za Husrefa ili FKS?Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 10:58Poznat si po povjerljivim informacijam..
Jos cekamo one trenere sto si im slike stavljo mrljo mrljavi hahahah.
Informacija ko govana a 90 posto nebuloze.
Za koga ti zopste navijas jer vidim da cjeli zivot obitavas po temama ss foruma.
Kakvi navijači, takav i klub !!
Pa za nase uslove lige on i nije prevazidjen al za nasa ocekivanja kao navijaca jeste. Mada i ovo je pregrubo kako govorimo nekako je ljepse reci da mu stil fudbala ne odgovara nasim ocekivanjima.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2023, 10:49Ma ja mu skidam kapu za sve što je uradio za Sarajevo, ali je činjenica da je prevaziđen trener, da se ne uklapa budućnost kluba.ShofaII je napisao/la: ↑28 jul 2023, 10:46Musemic mi je drag bas ali koliko volim tog covjeka toliko i ne.
Uvijek ću staviti dugoročno riješenje za dobrobit kluba ispred kratkoročnog.
Meni nekako djeluje da ga je mali Cosic ucino mnogo boljim nego sto je bio prije.
Pa ne znam da li je to bio cilj ali ako jeste to bas ne pije vode kod poslovnih ljudi. Realno voli to izigravanje zrtve sto kao i ove ishitrene izjave ne doprinosi ugledu vec obratno.ŠTA_JE je napisao/la: ↑28 jul 2023, 10:51Ma ne daje on izjave nego stoja dvije novinaru gurni na portal da bi izvršio pritisak na klub, ostavio dojam kod navijača ako ne bude evo zayebali ja raskinuo ugovor, obavio razgovor... kontaš hoce da nude ili trener ili žrtva? Nema tu novinarstva ma ni "N" Od novinarstva.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Al fakat mi je nevjerovatno da su Jašarević, Dubačkić i Kosorić izgledali kao Robertson, Matip i Van Diyk u ove njihove tri evropske utakmice naspram najboljeg lijevog beka lige Durakovića, Solde i Trake iz dvomeča protiv Torpeda.Znam koliko se ovdje ta njihova trojka ismijavala. Za Mirzu sam mislio iskreno da je bolji trener od Bašića, sam me sramota zbog toga.
Zvanično je spalo na četvoricu:
Šimundža
Čačić
El Maestro
Musemić
Uprava trenutno razmatra uslove koje je svaki od navedenih postavio pa ce odlučiti ko ce sjesti na klupu vec danas...
Šimundža
Čačić
El Maestro
Musemić
Uprava trenutno razmatra uslove koje je svaki od navedenih postavio pa ce odlučiti ko ce sjesti na klupu vec danas...
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dave, EastMadness, GradKamena2, muhamedhulk, Napapijri, ŠTA_JE i 64 gosta.