Vrati se u selo odakle si dos'o, klocu.
BH klubovi u Europi 23/24
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Vrati se u selo odakle si dos'o, klocu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zeljo Neftchi 2-2 126 991 pregleda u jedan dan
Atalanta-Sarajevo 2-2 125.572 za pet godina
Atalanta-Sarajevo 2-2 125.572 za pet godina
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
zelji je to najveci uspjeh zadnjih 15 godina,Sarajevu samo jos jedna utakmica protiv nekog evropskog tima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- grbavicka1921
- Kontakt:
S kakvim kerom dijelim mjesto življenja?!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:36Ma on je posebna sorta, pise redovno gadosti koje neces cuti od navijaca Borca. Bolje da ih ne ponavljam. Umobolnik i degenerik.let3 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:33Eh sa kakvom gamadi djelimo grad. Mongoloid se sjetio i MilosevicaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:30Ovaj antikloc je mozda i najveci kreten na forumu. Nije prvi put da najodvratnije moguce stvari pise.![]()
![]()
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Niko nikad nije čuo za Neftci u kojem je trener svjetski poznato ime, ali svi smo čuli za Torpedo Kutaisi i Aktobe koji ih je dobio 4:1 u Gruziji. A sigurno smo svi čuli za Fiorentinu i Viktoriu Plzen za koje se Sarajevo sprema. A da...
Nagradno pitanje, da li je Stjepan AI ili ga je novinar koji navija za Želju prisilio da objavi članak? Onda oni kažu "mitomani", koja ironija. Stjepane ako si kidnapovam trepni dva puta.
Pojedini navijači Sarajeva veličaju ratne zločine i vrijeđaju žrtve rata, mada nije prvi put, vidjeli smo koreografiju hordi zla na Grbavici.
Jedno pitanje, kada je slijedeća press konferencija Želje i da li će horde zla imati organizovano gledanje?
Nagradno pitanje, da li je Stjepan AI ili ga je novinar koji navija za Želju prisilio da objavi članak? Onda oni kažu "mitomani", koja ironija. Stjepane ako si kidnapovam trepni dva puta.
Pojedini navijači Sarajeva veličaju ratne zločine i vrijeđaju žrtve rata, mada nije prvi put, vidjeli smo koreografiju hordi zla na Grbavici.
Jedno pitanje, kada je slijedeća press konferencija Želje i da li će horde zla imati organizovano gledanje?
Haha kakvi vi bolan nismo 10 godina nista osvojili jos uvijek smo najtrofeniji hahah
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovdje pojedine neznalice misle da ekipa u sastavu (Mulalić, Kosorić, Dubačkić, Drina, Galić, Ovčina, Biber, Mekić, Gasal, Turanjanin, Haračić) može i treba pritisnuti Neftci
a u stvarnosti to ne bi mogli ni protiv Goska iz Gabele 

-
- Kontakt:
Ja kad sam juce vidio Beću na zagrijavanju, mene je hladan znoj oblio. Mogu misliti na sta bi licio vezni red Turanjanin - Beća - Gasal
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Malo sam prelisatio temu, i vidim opet se pise o nekakvom mentalitetu nasih klubova, nesreci i sl. Ja znam da mi obozavamo da pljujemo po sebi, ali ne znam zasto se uvijek bavimo nekim apstrakcijama. Sreca, mentalitet, prokletstva, vidim neki i sihre spominju.
Ne znam sta je iduce, voodoo, crna magija mozda? Uostalom, sto se nije pricalo o mentalitetu kad smo se vratili protiv Dinama sa 0:2 na 2:2? Mislim, znam zasto: jer se ne uklapa u ova praznovjerja.
Stvar je jednostavno u manjku kvaliteta. Neftchi u napadu i u vezi ima igrace koji bi bili pojacanja svakom timu u nasoj ligi. Mi desetkovani povredama, jos nam se tokom utakmice povrijede dva ponajbolja igraca, a udju dva momka koja godinu dana nisu igrala (jer nije imao ko drugi). I hajde ne primi go, nakon sto citavu utakmicu ganjas i gines da nadomjestis taj manjak kvaliteta. Da se igralo jos koju minutu primili bi i treci.
Mi mozemo na misice, borbu i pamet pokusati da prodjemo, ali oni su bolji. Ali ne, po forumskim strucnjacima, mi se nismo trudili dovoljno, trebali smo krenuti svom silom u napad sa igracima koji su do jucer igrali u GOSK-u, Stupcanici i sl. Na stranu i stvari vezane konkretno za Zelju, malo se presaberite i skontajte gdje smo mi. Nije nasa liga slaba koliko se cesto potencira, ali imamo neke druge probleme koji se pokazu u Europi.

Stvar je jednostavno u manjku kvaliteta. Neftchi u napadu i u vezi ima igrace koji bi bili pojacanja svakom timu u nasoj ligi. Mi desetkovani povredama, jos nam se tokom utakmice povrijede dva ponajbolja igraca, a udju dva momka koja godinu dana nisu igrala (jer nije imao ko drugi). I hajde ne primi go, nakon sto citavu utakmicu ganjas i gines da nadomjestis taj manjak kvaliteta. Da se igralo jos koju minutu primili bi i treci.
Mi mozemo na misice, borbu i pamet pokusati da prodjemo, ali oni su bolji. Ali ne, po forumskim strucnjacima, mi se nismo trudili dovoljno, trebali smo krenuti svom silom u napad sa igracima koji su do jucer igrali u GOSK-u, Stupcanici i sl. Na stranu i stvari vezane konkretno za Zelju, malo se presaberite i skontajte gdje smo mi. Nije nasa liga slaba koliko se cesto potencira, ali imamo neke druge probleme koji se pokazu u Europi.
1921
- Shategabri
- Kontakt:
Stvar je u manjku kondicije.
Mi protiv svake ekipe ispušemo u 60 minuta.
To je najveći problem.
Nabij yebenu kondiciju, pa ćemo onda o manjku kvalitete.
To je najveći problem.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Lako je reci nabij kondiciju, ali nije to da prodjes pripreme jednom s dobrim kondicionim, i eto kondicije, ti spreman. Stvar je u uslovima i okolnostima.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:24Stvar je u manjku kondicije.
To je najveći problem.
Kad smo kod ove utakmice, kakve uslove i budzet ima Neftchi, kakve mi? Nije izgovor, ali pazi, mi odemo komercijalnim letom u Baku, sa presjedanjem, provedemo 12 sati na aerodromu, ne spavamo, i to sve dva puta (za 7 dana jos dva). I onda se ljudi ibrete sto se toliko igraca povrijedilo.

Sta mi jedemo, na kakvim terenima treniramo, protiv kakvih ekipa igramo? Na to dodaj ono sto je Basic sinoc govorio, da se ovdje non-stop sjecka igra i sve se svira, pa se igraci pogube i ispusu kad dodje europsko sudjenje i tempo. Sve to itekako utice na ono sto raja zove kondicija.
1921
Nije frka podjebavati nekoga, čak šta više bude i dobrih fora.BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:34Ostadoste bez kisika kad je momak dao go, ko banjalucke bebe
Ali ovaj forum stvarno dozvoljava svasta. Katastrofa u sta se pretvorio. Čovjek bebe koje su preminule spominje, haalooo moderacija??
Da dodam i onog majmuna sto spominje Miloševića i Grbavicu.
Pa s kim ja zrak dijelim jbt
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno, evropske utakmice su novi nivo za naše ekipe i igrače po svemu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:36Lako je reci nabij kondiciju, ali nije to da prodjes pripreme jednom s dobrim kondicionim, i eto kondicije, ti spreman. Stvar je u uslovima i okolnostima.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:24Stvar je u manjku kondicije.
To je najveći problem.
Kad smo kod ove utakmice, kakve uslove i budzet ima Neftchi, kakve mi? Nije izgovor, ali pazi, mi odemo komercijalnim letom u Baku, sa presjedanjem, provedemo 12 sati na aerodromu, ne spavamo, i to sve dva puta (za 7 dana jos dva). I onda se ljudi ibrete sto se toliko igraca povrijedilo.![]()
Sta mi jedemo, na kakvim terenima treniramo, protiv kakvih ekipa igramo? Na to dodaj ono sto je Basic sinoc govorio, da se ovdje non-stop sjecka igra i sve se svira, pa se igraci pogube i ispusu kad dodje europsko sudjenje i tempo. Sve to itekako utice na ono sto raja zove kondicija.
Onda da se i ne čudimo što smo po rankingu 40+ pozicija.
Karakteriše nas što smo spremni za 60 minuta utakmice i redovno golovi u sudijskom vremenu

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Dok ne bude krivične odgovornosti, pisaće ko šta hoće.Kobayashi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:37Nije frka podjebavati nekoga, čak šta više bude i dobrih fora.BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:34Ostadoste bez kisika kad je momak dao go, ko banjalucke bebe
Ali ovaj forum stvarno dozvoljava svasta. Katastrofa u sta se pretvorio. Čovjek bebe koje su preminule spominje, haalooo moderacija??
No pain no gain.
Kad ti pokucaju na vrata za bljuvotine koje škrabaš, onda ćeš se zapitati da li da to radiš.
Ili ćeš biti primjer da ne treba raditi.
Koševo Zapad
Tribina istok Koševa, tekstualno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Gonite se u pmKobayashi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:37Nije frka podjebavati nekoga, čak šta više bude i dobrih fora.BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:34Ostadoste bez kisika kad je momak dao go, ko banjalucke bebe
Spominjete ratove, genocide, ptsp, grobnice
Kad vam se odgovori, kukate
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Da prokomentarišem malo.
Svega i svačega se imalo vidjeti u ove 3 utakmice.
Zrinjski opet nekako mlako odigrao, iako su dugo vremena napadali, imali prilika, ali opet bez nekog jakog presinga, nešto brže i prodornije igre. Onda onaj faul Ćorluke ako se ne varam i Slovan dolazi do gola. I tek onda ide još veća patnja. Na kraju nezaslužen poraz, ali tako je to, negdje sreća da nešto, a negdje oduzme. Ipak ima se Zrinjski čemu nadati u revanšu, ali pod uslovom da se krene jako ofanzivno, jako i brzo.
Borac, a šta reći, klasična utakmica na rezultat i na to naglasiti u gostima. Nije loše ekipa bila postavljena i nije loše djelovala, imao je Borac svojih nekoliko prilika koje se nažalost nisu realizovali, ali opet kao i Zrinjskom, aktivan rezultat ostaje, a vrlo vjerovatno će se i uloge promjeniti u BL gdje će se Austrija braniti, a naši napadati.
Željo dobro odigrao, ali kad u nekoliko utakmica zabijaš gol u 90+, nekad ga moraš i primiti. Nije to loše izgledalo do povreda, uz to je i sudija imao neki čudan kriterij suđenja, ali dobro šta je tu je.
Najvažnije je da sva tri kluba imaju aktivan rezultat u revanšu, te to daje nadu za bolje.
Sve u svemu, sretno i Zrinjskom i Borcu, a nadam se i prolazu dalje obje ekipe uz mog Želju.
Svega i svačega se imalo vidjeti u ove 3 utakmice.
Zrinjski opet nekako mlako odigrao, iako su dugo vremena napadali, imali prilika, ali opet bez nekog jakog presinga, nešto brže i prodornije igre. Onda onaj faul Ćorluke ako se ne varam i Slovan dolazi do gola. I tek onda ide još veća patnja. Na kraju nezaslužen poraz, ali tako je to, negdje sreća da nešto, a negdje oduzme. Ipak ima se Zrinjski čemu nadati u revanšu, ali pod uslovom da se krene jako ofanzivno, jako i brzo.
Borac, a šta reći, klasična utakmica na rezultat i na to naglasiti u gostima. Nije loše ekipa bila postavljena i nije loše djelovala, imao je Borac svojih nekoliko prilika koje se nažalost nisu realizovali, ali opet kao i Zrinjskom, aktivan rezultat ostaje, a vrlo vjerovatno će se i uloge promjeniti u BL gdje će se Austrija braniti, a naši napadati.
Željo dobro odigrao, ali kad u nekoliko utakmica zabijaš gol u 90+, nekad ga moraš i primiti. Nije to loše izgledalo do povreda, uz to je i sudija imao neki čudan kriterij suđenja, ali dobro šta je tu je.
Najvažnije je da sva tri kluba imaju aktivan rezultat u revanšu, te to daje nadu za bolje.
Sve u svemu, sretno i Zrinjskom i Borcu, a nadam se i prolazu dalje obje ekipe uz mog Želju.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ja evo ne znam na koga konkretno misliš, ali ako ja naprimjer pojedem **** i još neko na ovom forumu pojede ****, hoćeš li onda i ti pojest ****? Hoćeš li skočiti kroz prozor ako i ja skočim? Ne možeš se smatrati drugačijim od njih ako pišeš onako kako i oni pišu. Na taj način i ti njih potićeš da nastave pisati tako ili počnu pisati tako.BordoBBoja je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:01Gonite se u pm
Kada vidiš vrijeđanje žrtava rata, veličanje ratnih zločina, uredno to prijavi i ako ne bude kažnjeno pred svima ovdje napiši da administracija to ne kažnjava da znamo kakav problem imamo.
Evo ovaj sa četiri slova viška u imenu mjesecima vrijeđa članove foruma, pa i kad ne vrijeđa ono što napiše je skoro pa uvijek najgora stvar napisana na toj stranici. Ima objektivnih navijača među svima, ali taj lik je prevazišao i ove neobjektivne navijače Sarajeva koji su dali sebi za pravo da komentarišu utakmicu sinoć (opet je bilo objektivnih). Od vrijeđanja forumaša, pisanja nekome da ima teško psihičko oboljenje, dobacio je i do veličanja ratnih zločina i vrijeđanja žrtava rata. Razumijem da ga pucaju frustracije što se obruko svojim najavama, ali veličanjem ratnih zločina je prevazišao sam sebe ako nije već ranije to radio, što me ne bi čudilo. Mene baš zanima kakva to kuća može odgojiti.
Nikakve zlocine,ja nisam pominjao. Dejtonski mirovni sporazum nije zlocin. Po Dejtonu 70 % opstine Novo Sarajevo je pripalo RSu. Vise od pola prijeratne zajednice opstina Sarajevo je pripalo RSu. Oko 80 % opstine Stari Grad. Recimo Hresa ,koja je duplo bliza carsiji od Grbavice. Dio Dobrinje,Lukavica,Veljine,Vojkovici itd. I da je recimo pripala jos i grbavica sa stadionom,to sad drama ? ? Jes qurac. Sve bi bilo isto kao i sad. Razlika bi bila u samo dvije stvari. Mi iz Sarajeva bi imali blize kafanu sa apatinskim pivom. I druga vaznija stvar,ne bi slusali vasa patetisanja oko stadiona.Lewy21 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:33Ja evo ne znam na koga konkretno misliš, ali ako ja naprimjer pojedem **** i još neko na ovom forumu pojede ****, hoćeš li onda i ti pojest ****? Hoćeš li skočiti kroz prozor ako i ja skočim? Ne možeš se smatrati drugačijim od njih ako pišeš onako kako i oni pišu. Na taj način i ti njih potićeš da nastave pisati tako ili počnu pisati tako.BordoBBoja je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:01Gonite se u pm
Kada vidiš vrijeđanje žrtava rata, veličanje ratnih zločina, uredno to prijavi i ako ne bude kažnjeno pred svima ovdje napiši da administracija to ne kažnjava da znamo kakav problem imamo.
Evo ovaj sa četiri slova viška u imenu mjesecima vrijeđa članove foruma, pa i kad ne vrijeđa ono što napiše je skoro pa uvijek najgora stvar napisana na toj stranici. Ima objektivnih navijača među svima, ali taj lik je prevazišao i ove neobjektivne navijače Sarajeva koji su dali sebi za pravo da komentarišu utakmicu sinoć (opet je bilo objektivnih). Od vrijeđanja forumaša, pisanja nekome da ima teško psihičko oboljenje, dobacio je i do veličanja ratnih zločina i vrijeđanja žrtava rata. Razumijem da ga pucaju frustracije što se obruko svojim najavama, ali veličanjem ratnih zločina je prevazišao sam sebe ako nije već ranije to radio, što me ne bi čudilo. Mene baš zanima kakva to kuća može odgojiti.
On topic. Hajmo braco Azeri

-
- Kontakt:
Ja sam se zaista svakakvih gadosti naslusao od pitara, ali nikad nista slicno stvarima koje izlaze iz usta ovog pacijenta. Da li je Kloc iz Vojkovica, Kalinovika ili pak s Pala 

1921
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 8 gostiju.