AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Toure zeli u Bolognu odbio Fulham. Toliko o inteligenciji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uz njih dodaj jos i CDKa i tamam, nek se gone vise ..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sto manje takvih na terenu, to je bolje za zdravlje i živce.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Et i Musah dolazi još zamjena za Thea i mislim da će to biti to iako ne bi bio na odmet i jedan stoper al ne može sve u jednom prijelaznom roku. Odličan je ovo poso.
#CarsijaOdjebi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Musah..
Zatim ide zamjena za Thea, još jedan veznjak i vjerovatno napadač. Ali prvo će biti prodaja i odlazak Tourea, Adlija, CdKa, Origija, Messiasa, Saleta.
Zatim ide zamjena za Thea, još jedan veznjak i vjerovatno napadač. Ali prvo će biti prodaja i odlazak Tourea, Adlija, CdKa, Origija, Messiasa, Saleta.
- muha milanez
- Kontakt:
Ako bude tako onda će to biti najveći remont u zadnjih masu godina. I ovako je već dovoljno, puno novih igrača, sreća pa ima još do početka sezone.
Sretno Rebiću, kad je bio u formi znao je biti ponajbolji pojedinac u ekipi.
Sretno Rebiću, kad je bio u formi znao je biti ponajbolji pojedinac u ekipi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidjeli ljudi u ona 4 poraza od Intera koliko rupa imamo i odlučili da ih poprave i popune. Sad je sve do ćelavac. On nema niti jedan izgovor za neuspjeh.muha milanez je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:29Ako bude tako onda će to biti najveći remont u zadnjih masu godina. I ovako je već dovoljno, puno novih igrača, sreća pa ima još do početka sezone.
Sretno Rebiću, kad je bio u formi znao je biti ponajbolji pojedinac u ekipi.![]()
Tolerisat će mu se uvodnih 10ak mečeva ali nakon toga čisto sumnjam.
La nuova triade del Milan sta costruendo la squadra dei sogni di ogni appassionato di videogiochi manageriali. Ma funzionerà anche nel calcio reale?
Ja danima razmišljam o ovome. Sve to fino izgleda,a da li će se sve složiti kako mi to očekujemo vidjet ćemo .
Ja danima razmišljam o ovome. Sve to fino izgleda,a da li će se sve složiti kako mi to očekujemo vidjet ćemo .
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je morao rekonstruisati ekipu. Bolje je i ovako nego da se otegne na 2-3 godine i da se dodaju po 2-3 igrača. Niko ne kaže da će odmah sve ići ko po loju ali je upgrade napravljen uveliko. Sad je do Piolija ni do koga drugog.
I dalje je odbrana moja najveća briga. Kud Arapi ne ponude kakve pare za Tomorija 
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa prije će Kalulu-a nego Tomorija.
Šalu na stranu, kratki smo i dalje za defanzivnog veznog i napadača, prije svega. Te naravno back up za Thea.
Šalu na stranu, kratki smo i dalje za defanzivnog veznog i napadača, prije svega. Te naravno back up za Thea.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Musah je novi igrač Milana.
Svaka čast Moncadi i Frulaniju, sve primarne mete su uspješno doveli osim Thurama.
Svaka čast Moncadi i Frulaniju, sve primarne mete su uspješno doveli osim Thurama.
Ukljucili smo se za Scamaccu. Posto je otišao Rebic a odlazi i Origi, otvara se mjesto u napadu, i njega će zauzet Scamacca. Znaci 2 mlada napadača i Giroud. A u jbt. Pa sad ćemo cijelu sezonu imat napadača. E ovo je odličan posao.
Prijateljske nisam ni gledao, jer to Pioli konstantno gubi, ne možeš ti tu izvuc ništa pozitivno. Kad krene sezona, onda ćemo gledat.
Ne trebamo prodavat CDK-a, ponavljam, nemamo dovoljno igrača u ekipi, i treba ti CDK da mijenja Pulisica na trequarti. Otjeraj Messiasa i ono malog Salesmakera, pojma nemaju o fudbalu, i gradi ekipu sa ovima. Okafor je odličan igrač, i ponavljam, sa CDK će razvaljivat protivničku odbranu. Čujemo se u oktobru u vezi ove teme
Svaka čast Paolu i Tonaliju, al ovo je odlično određen mercato. A eno Tonali se nesto i ne trudi tamo. Vidjet ćeš kad za dvije godine bude kao sa BvB-om, i mi ga vratimo nazad za 15-20 milki i on opet proradi
Prijateljske nisam ni gledao, jer to Pioli konstantno gubi, ne možeš ti tu izvuc ništa pozitivno. Kad krene sezona, onda ćemo gledat.
Ne trebamo prodavat CDK-a, ponavljam, nemamo dovoljno igrača u ekipi, i treba ti CDK da mijenja Pulisica na trequarti. Otjeraj Messiasa i ono malog Salesmakera, pojma nemaju o fudbalu, i gradi ekipu sa ovima. Okafor je odličan igrač, i ponavljam, sa CDK će razvaljivat protivničku odbranu. Čujemo se u oktobru u vezi ove teme
Svaka čast Paolu i Tonaliju, al ovo je odlično određen mercato. A eno Tonali se nesto i ne trudi tamo. Vidjet ćeš kad za dvije godine bude kao sa BvB-om, i mi ga vratimo nazad za 15-20 milki i on opet proradi
- Beduin
- Kontakt:
Meepo - od sad slusaj svoj starijeg i iskusnijeg druga Beduina, kad kazem da je Musah nas za 20mil odmah pocnes slaviti.Beduin je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:28Ja ti neki dan napisao da je Musah nas za 20ak miliona, ti i dalje mi ne vjerujes. Sikiras me.meepo je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:53Reciklirane vijesti. Vlasnik Valencie se umijesao i stopirao dogovor. Trazi 25 miliona za igraca sto Milan nema sanse da ponudi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:31Gdje si to pročitao? Ja svaki dan pročitam barem jedan natpis o tome kako Milan i dalje pregovara za njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma CdK mora promjeniti ligu i klub. Dečko je psihički utučen. Sad će biti još gore jer će se od Milana očekivati mnogo više nego lani. Pa htio to sebi neko priznati ili ne.
- muha milanez
- Kontakt:
Vjerujem da će CDK otići ukoliko dođe prihvatljiva ponuda. Ako ne, onda će mu Pioli pružiti priliku siguran sam, biće tu i kup utakmica, biće baš zgusnut raspored.
Dodatnu težinu predstavlja to što smo u trećem šesiru u Lp, teži protivnici i tu.. Sve je do Piolia, nema izgovora, ima sve što je htio.
Dodatnu težinu predstavlja to što smo u trećem šesiru u Lp, teži protivnici i tu.. Sve je do Piolia, nema izgovora, ima sve što je htio.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Neka CDK, ne bi ga valjalo prodati. Neka ga ovu sezonu još, zbog konkurencije. Nek se pati malo razmaženko. Nazor bi mi igro, pa se pati na terenu.
Samo još Messiasa, Rebića i Origija prodati. Ostale zadržati još ovu sezonu, zagužvati konkurencijom, pa ko bude u boljoj formi nek igra. Bitno je da klupa bude duga i jaka. Ima Serie A, LP i Kup. Dovesti ove što planiraju dovesti i to je to.
A za remont, to je bilo neminovno. Moralo se prelomiti ovom sezonom. Samo sam iznenađen neodlascima. Konto sam da će prometnije biti sa odlascima nego sa dolascima. Ali izgleda da će nabiti grupu igrača sada i filtrirati za slijedeću. Ima tu mlađih kao CDK, Adli, Kalulu, Pobega ili Sale koji nisu još kliknuli kako treba pa će sačekati možda još s njima jednu sezonu, ovisi od njih isto. Tako da ako Pioli počne kenjati da ekipa nema dosta dugu klupu, treba ga prebiti, otkaz dati i zabraniti ulaz doživotno u grad Milan.
Samo još Messiasa, Rebića i Origija prodati. Ostale zadržati još ovu sezonu, zagužvati konkurencijom, pa ko bude u boljoj formi nek igra. Bitno je da klupa bude duga i jaka. Ima Serie A, LP i Kup. Dovesti ove što planiraju dovesti i to je to.
A za remont, to je bilo neminovno. Moralo se prelomiti ovom sezonom. Samo sam iznenađen neodlascima. Konto sam da će prometnije biti sa odlascima nego sa dolascima. Ali izgleda da će nabiti grupu igrača sada i filtrirati za slijedeću. Ima tu mlađih kao CDK, Adli, Kalulu, Pobega ili Sale koji nisu još kliknuli kako treba pa će sačekati možda još s njima jednu sezonu, ovisi od njih isto. Tako da ako Pioli počne kenjati da ekipa nema dosta dugu klupu, treba ga prebiti, otkaz dati i zabraniti ulaz doživotno u grad Milan.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli je dobio sve što je htio. Pa ovako Berlusconi nije udovoljavao Ancelottiju.
Ne bude li Pioli dostavio rezultate, Gerry će ga otjerati bez ikakve dvojbe. Pa čovjek je Maldinija otpustio nakon razgovora od 20 minuta. A da neće Piolija.
Ne bude li Pioli dostavio rezultate, Gerry će ga otjerati bez ikakve dvojbe. Pa čovjek je Maldinija otpustio nakon razgovora od 20 minuta. A da neće Piolija.
Nemoj bogati da ostaje i da se pati, jer pati i nas, nek ide gdje hoce pa nek pati onda koliko zeli. Nema hajra od njeg to se odavno vidjelo. Jos ako se bude saltalo na 4-3-3 nema on mjesta nikako u ekipi, a i kako igra prije bi pustio Messijasa nego njeg. Nek ide dok se moze jos koja para uzeti, inace ako oszane nece biti ni za ku..c sljedece godine....
Rom, kako znas da je Pioli dobio sve sto je htio ? pa pisalo se skoro ovjde kad je se povezivao Morata sa Milanom da je izricito misterova zelja. Eto dodje Okafor umjesto Morate, znaci nije njegova zelja. Htio je i SMS-a, dobio je Raijndersa. Ne bi bas rekao da svu sve njegove zelje, ali eto da pustimo to sad da vidimo kako ce hedlat pa cemo onda drvlje i kamenje
Rom, kako znas da je Pioli dobio sve sto je htio ? pa pisalo se skoro ovjde kad je se povezivao Morata sa Milanom da je izricito misterova zelja. Eto dodje Okafor umjesto Morate, znaci nije njegova zelja. Htio je i SMS-a, dobio je Raijndersa. Ne bi bas rekao da svu sve njegove zelje, ali eto da pustimo to sad da vidimo kako ce hedlat pa cemo onda drvlje i kamenje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Mozda je imao previse zelja pa npr. izmedju Okafora i Morate prevagnuo ovaj prvi. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤