FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hocemo titulu!
Ma nije do sad imao ni kad da igra realno, bio je u onoj prijateljskoj i vidjelo se da mu treba malo vremena, a nakon toga smo imali Torpedo gdje nije mogao igrati zbog registracije a na Kosevu se svakako ne bi niko kockao sa njim…Pitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 02:48Koliko je vremena proslo odkako je PENA podpisao..
Nemagu da vjerujem da mu treba 4 mjeseca da bi bio spreman.. cinimi se da posle potrgani krizni ligamenata igraci kad pocnu trenirat za 12-14 sedmica budu ok da igraju..
Nije valjda pena nazuljio casicu od koljena tokom guzenja.. jedan nebio imas i drugi poza
Sad se vec moze i ocekivat realno da dobije poneku minutu samo eto problem je opet 2 viska stranca u ekipi pa ne znam fakat kako ce to izbalansirat.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ima da uzdiše/stenje pod Antom a Anto na njemu da nazulja čašicu od guzenja.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 01:13Samudza kad podpise treba ga pustit ko rotfajlera sa lanca i skinutom brnjcom.. nek tjera koga hoce i postavlja koga hoce.. ja vjerujem posle prvog treninga on ce Dalu sam donijet papire puket cvjeca u uputit ga da kupi u sb srednju skolu i upise fakultet neki..
I sugurno simudza nece pristat da nas vodi ako bude ismir rekao imamo mi projekat u jednom igracu kojeg zelimo da guramo kaj se zove Mirvic Dal hvala vakm gospon mirvic na ukazivanom vremenu good buy
A ako bude igro pod Antom podrzat ga
-
- Kontakt:
Ma idu sutra Pena i Guli na tribineChony533 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 08:16Ma nije do sad imao ni kad da igra realno, bio je u onoj prijateljskoj i vidjelo se da mu treba malo vremena, a nakon toga smo imali Torpedo gdje nije mogao igrati zbog registracije a na Kosevu se svakako ne bi niko kockao sa njim…Pitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 02:48Koliko je vremena proslo odkako je PENA podpisao..
Nemagu da vjerujem da mu treba 4 mjeseca da bi bio spreman.. cinimi se da posle potrgani krizni ligamenata igraci kad pocnu trenirat za 12-14 sedmica budu ok da igraju..
Nije valjda pena nazuljio casicu od koljena tokom guzenja.. jedan nebio imas i drugi poza
Sad se vec moze i ocekivat realno da dobije poneku minutu samo eto problem je opet 2 viska stranca u ekipi pa ne znam fakat kako ce to izbalansirat.
Imas 5 krila u ekipi,umjesto da Gulia posaljes negdje na posudbu gdje ce igrati i imati minutazu,da se navikne i adaptira ti ga ostavis kao 6.krilo.Koja je logika tu nije mi jasno?Sto bi igrao svaku utakmicu momak ce 80% utakmica ove polusezone odgledati sa zapada.
Penu ocekujem tek od 4-5 kola
Do tada ce u rosteru biti Renan koji je nezamjenjiv,Kyeremeh koji je u odlicnoj formi i Viveros koji dosta obecava.Sto je najbitnije Kevin je dosao cim se tamo zavrsila liga tako da moze se reci da je u nekoj takmicarskoj formi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Valjda danas imenuju novog trenera ubi neizvjesnost
Dobar dan lazni insajderi besposlicari i forumasi.
Jos jednom se potvrdilo da svi bacamo bombe i nista ne znamo.
Jos jednom se potvrdilo da svi bacamo bombe i nista ne znamo.

Neozbiljno do bola. Neka ostave onda predstavljanje trenera za sutrašnju tekmu, da skontamo ko je tek kad izađe iz tunela. Bar će veselo biti 

Pitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 02:48Koliko je vremena proslo odkako je PENA podpisao..

-
- Kontakt:
Mi uvijek po trenerima a par sezona su debelo zasrali investitori i UO. Sezona s Vinkom prodaja najbolji igraca i bez plata 6 mjeseci, pa Husref poslje duple kašnjenje plata i premija ne odlazak na vrijeme na pripreme vec su pocele tu trzavice i prica prodaja Tanovi dionica, Sabljic ne registrovanje igraca zbog duga, katastrofalan Igracki kadar, pa i Dudic je imao problema loša prodaja Mujakića, bez potrebe zurba da se radi teren, odlazak s Koševa a evo i sad smo neozbiljni ulazimo u prvenstvo bez trenera.
Zna se itekako, samo što Ismir ujutro misli jedno, a do navečer ga razni sarajevski mahalaši nasavjetuju na nešto drugo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Dajmo Ante, gremo osvojit naslov 

Danas obična press konferencija u 11:00h, nema predstavljanja danas.
Po najavama srijeda predstavljanje trenera aBd. Samo Mirvić zna koga će, sve ostalo je djaba pisati, mada se čini da ćemo ipak dobiti Antu i njegov SŠ. Na hajr na dobro
Vidimo se ako Bog da na Koševu sutra
Ubi ovo cekanje trenera. Ubjedjen sam da ce na kraju biti Kesoljub. 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne do Bog sutra na zapadu Husrefa vidjet, samo pobudalit do srijede.