Premijer liga BiH - aktuelno
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Cudi me samo da Dogan vodi, a ne Dzeno.
Je li zavrsio vise licencu?
1921
Ma jok,ne interesuje to njega,nema ambicija za seniorski fudbal,hoce rahatluk kao što ima sa djecom,pa može dokle može,da je kakve penzije prijevremene on bi najsretniji bioAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:12Cudi me samo da Dogan vodi, a ne Dzeno.Je li zavrsio vise licencu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Vazda je djelovao flegmaticno. Posteno od njegamiky_hz je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:26Ma jok,ne interesuje to njega,nema ambicija za seniorski fudbal,hoce rahatluk kao što ima sa djecom,pa može dokle može,da je kakve penzije prijevremene on bi najsretniji bioAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:12Cudi me samo da Dogan vodi, a ne Dzeno.Je li zavrsio vise licencu?
.
1921
-
Hansestadt
- Kontakt:
Sarajevo ima fetish na cickovo ulje, ili je Uscuplic ili Varesanovic
Btw mislim da je Bola spreman za neke funkcije u klubu.
Btw mislim da je Bola spreman za neke funkcije u klubu.
Ovo je 100% tacno. Tuzno je da se kod nas igrac priblizi svom korneru i kad osjeti da mu je neko prisao samo se baci i dobije faul. 90% faulova u nasoj ligi nije faul ni u kosarci. Nije kod nas problem ni neznanje, ni ti losi tereni koliko to konstantno prekidanje igre raznim "faulovima"
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko si opsjednut sa Sarajevom od 0 do Virto.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zato što naše sudije idu tom linijom manjeg otpora misleći ako za svaki kontak svira faul manje će oštetiti ekipe i onda imaš utakmice sa 40-50 faula niti se može razivti igra, a za oči patnja živa. U evropi onda dobiješ to da ti se ljudi smiju, niti imaš duel igru a odbrana ti šuplja i isprepadana...Zutti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:38Ovo je 100% tacno. Tuzno je da se kod nas igrac priblizi svom korneru i kad osjeti da mu je neko prisao samo se baci i dobije faul. 90% faulova u nasoj ligi nije faul ni u kosarci. Nije kod nas problem ni neznanje, ni ti losi tereni koliko to konstantno prekidanje igre raznim "faulovima"
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
U pravu je Nermin itekako. Ovo su stvari o kojima se ne prica dovoljno. Mi igramo jedan zaostao fudbal ovdje, i to je veliki hendikep kad izadjes u Europu. Nije to ni nekvalitet sudija, igraca, trenera (mada jesu nekvalitetni), nego jednostavno savez odbija da ide u korak s vremenom. Igrace syebe tempo i intenzitet, nisu navikli na to.
1921
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Dobar dan,
Željezničar, pa deset mjesta prazno, onda vi ostali.
Pozdrav.
Željezničar, pa deset mjesta prazno, onda vi ostali.
Pozdrav.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Sta se to po mahali prica, da je Ajla poslala Husrefu ponudu, a on se malo folira?
Husref je jedini trener koji ih je spreman preuzeti. Za ostale, a posebno za imena koja se spominju, moraju debelo odriješiti kesu.
Niko ne želi da radi u toksičnoj atmosferi gdje ti se nakon jednog remija nabije takav pritisak da je nepodnošljivo. Pod takvim pritiskom je nemoguće raditi, ideš samo iz greške u grešku.
Pa samo pogledaj gdje su sad treneri koji su ih do sad vodili, svaki od njih je bukvalno završio sa ozbiljnim fudbalom.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Hansestadt
- Kontakt:
Pitari samo opusteno
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 30 jul 2023, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.
5 koreografija u 2 utakmice! Daleko ispred svih u premijer ligi Bosni i Hercegovine.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovo možemo ko neki slogan za predsjednika u Americi...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Znam da nije PLBiH, ali
Je li moguce ovo? Fukare:

OBAVJEŠTENJE
Danas, 27.07.2023e godine, smo poslali mail Upravnom odboru FK Sloboda sa našim zahtjevima u narednoj sezoni. Ovim putem Vas želimo obavjestiti da od bojkota neće biti ništa u slučaju ako UO prihvati sljedeće zahtjeve.
Na sastanku grupe, uz podršku momaka iz nekih boljih vremena, došli smo do zaključka da u ovom trenutku bojkot utakmica ne donosi i ne može donijeti grupi ništa dobro. Uz podršku stare ekipe ulazimo u novu sezonu. Stava smo da je SLOBODA ISPRED SVIH NAS!
Što se zahtjeva tiče oni su sljedeći :
1. Da se sjeverna tribina stadiona Tušanj osigura navijačkoj grupi, što uključuje prodaju ulaznica i točenje pića, a u svrhu finansiranja grupe.
2. Zabrana organizovanog navijanja i stavljanja drugih skupina iz BiH na tribinu SJEVER, kao što je bio slučaj prošle sezone (tuzla city-velež)
3. Osiguravanje ulaznica za gostujuće utakmice (po svaku cijenu)
4. Na polusezoni želimo prvo mjesto i da se bodovno odvojimo od drugoplasiranog.
Zauvrat dajemo bespovratnu podršku klubu kao što smo uvijek i davali, a što se UO FK Sloboda tiče ako prihvate naše uslove onda će dobiti kritiku i prozivke isključivo na osnovu rezultata. Krenut ćemo od nule, pružit priliku do polusezone i vidjeti hoće li se naši zahtjevi ispoštovati u ovih par dana. Više informacija o prihvatanju/ne prihvatanju naših zahtjeva uskoro.
1921
Šta te tu čudi, ljubav ima cijenu. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.