Strolla puštaju na mediumu po ovakvom vremenu, a Alonsa drže do zadnje minute bez da odradi krug na interu i popušiše sa oba vozača jer se Stroll zabio u barijere.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Formula 1
Kakvi idioti u Aston Martinu, pa ovo je za izučavanje
Strolla puštaju na mediumu po ovakvom vremenu, a Alonsa drže do zadnje minute bez da odradi krug na interu i popušiše sa oba vozača jer se Stroll zabio u barijere.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- akisarajevo92
- Kontakt:
steta, 3 sekunde su falile da Max ne stigne zapoceti ovaj brzi krug
Don't believe the hype.
Piastri je zvijer. Strašna rookie sezona, zasjenjena činjenicom da mu je kolega jedan od najboljih vozača na gridu, i da im je bolid bio Haas na početku sezone
Pazi Russela i Mercedesa
Pazi Russela i Mercedesa
- AshburtonG
- Kontakt:
Piastri nastavlja skolovat Norrisa.
Kakav vozac. Prije ce uzet WDC od oba britanska wonderkida.
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Skolovati?AshburtonG je napisao/la: ↑29 jul 2023, 13:32Piastri nastavlja skolovat Norrisa.![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
Subjektivan sam svakako jer mi je OP najdrazi vozac poslije LH. Ne gu.zi timskog kolegu kao sto je Lewis Alonsa, ali pocinje se oslobadjat.
Vec par trka je u boljoj formi i ima bolji pace. Jedino su problemi s bolidom i timske odredbe drzale Norrisa ispred. I jucer i danas ga je ostavio na 0.3 iza sebe i to na stazi gdje nije vozio preko 3 godine.
Opet usrana kisa. Tacno treba sve trke prebacit na Bliski istok i uzivat u trkanju. Ne znam sto su pomjerili pocetak sprint utrke? Mogla si i zavrsit dok je bilo suho vrijeme...
Vec par trka je u boljoj formi i ima bolji pace. Jedino su problemi s bolidom i timske odredbe drzale Norrisa ispred. I jucer i danas ga je ostavio na 0.3 iza sebe i to na stazi gdje nije vozio preko 3 godine.
Opet usrana kisa. Tacno treba sve trke prebacit na Bliski istok i uzivat u trkanju. Ne znam sto su pomjerili pocetak sprint utrke? Mogla si i zavrsit dok je bilo suho vrijeme...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Spa iz godine u godinu djeluje sve manje kompatibilno s formulom 1, od ljepote i krajolika se ne živi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Je.beni sprint zele krenut pod safety carom. Mrs u pm
- akisarajevo92
- Kontakt:
na pitanja o bezbjednosti ucesnici trke "Isle of man" odgovaraju "niko nas nije tjerao na ovo", inace tamo samo jedne godine niko nije poginuo u preko 60 godina odrzavanja te trke
a ovdje unatoc svim sigurnosnim unapredjenjima i dalje ne izlaze na stazu zbog kise a i kad izadju vozaju se iza SC-a
a ovdje unatoc svim sigurnosnim unapredjenjima i dalje ne izlaze na stazu zbog kise a i kad izadju vozaju se iza SC-a
Don't believe the hype.
Koje FIA pickice. Vratite ih u garaze da ne Okisnu
- BosniaBoston
- Kontakt:
11 krugova samo i to leteći start. Pa trebali ste otkazat i svi kućama
#Punoljetstvo
Cirkus
Najbolje držati trke samo po Arabiji, nema kiše i svi rahat.
Najbolje držati trke samo po Arabiji, nema kiše i svi rahat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AshburtonG
- Kontakt:
Ukinut ovo smece od formata. Samo uzimaju ekipama dragocjeno vrijeme za testiranje tokom slobodnih treninga. Sto je najgore nema pravila oko ovog sprinta, nego se sve u hodu donosi. Isforsirana glupost, samo eto da privuku ljude na neki nacin.
Umjesto da ih posalju sve na stazu, da odvezu 5-6 krugova i ociste stazu, onda se vrate opet u box i krenu lagano u normalnu trku jer nema kise narednih sat vremena.
Umjesto da ih posalju sve na stazu, da odvezu 5-6 krugova i ociste stazu, onda se vrate opet u box i krenu lagano u normalnu trku jer nema kise narednih sat vremena.
Neka ukinu wet gume, i onako se ne koriste. Mrš u pm.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BosniaBoston
- Kontakt:
E moj alfonso, sad necemo imat 5 krugova kako treba
#Punoljetstvo
- AshburtonG
- Kontakt:
Jos i ovaj pacijent sjeba dodatno trku. 
7x lik u Belgiji odustao u trkama i jednom u sprintu.
7x lik u Belgiji odustao u trkama i jednom u sprintu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sprint je teško smeće i treba se ukinuti.
I am not yet born; O hear me.
Svi griješe ali crveni su kraljevi..Lec.opet 5,5 sec.za četiri gume...tačno bi izašao iz bolida fatio se kakve trklje i ošini..
- AshburtonG
- Kontakt:
Perez je najveci luzer od svih vodonosa. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jes kad mu je hamilton ostetio bolid svi ga prosli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.