FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovi debili iz uprave trebaju ispostovati Basica s bar dva igrača koliko god traže. Ne moze od govana pitu praviti covjek stalno. Imam star roster, povrede su baš izgledne. Onaj mali los posao u kondioniconom smislu, čudo mi je da Basic nije doveo nekog s kim je radio. Nego da se ovaj vraća 4 put. Izgubili smo dosta para jer nismo imali reklame iza golova.
Ovo je sastav koji je završio utakmicu protiv Neftcija:Raonffa je napisao/la: ↑29 jul 2023, 14:09
...nisu oni nas zadnjih pola sata onako stisli zato što smo mi toliko fizički pali (mada bilo je i toga dijelom sigurno) nego zato što smo skroz otupili prema naprijed i kad su izašli Krpić, Amoah, kad su ušli Dubačkić i Turanjanin (a gdje je još povrijeđeni Irfan, zavaljeni Ovčina, Rustem, Štila) jednostavno više nismo imali nikakvu okomitost, direktnost, nikakav presing, apsolutno ništa što bi njih moglo ugroziti kao što smo ih dosta maltretirali u prvom poluvremenu.
Mulalić - Drina, Dubačkić, Kosorić, Ovčina, Galić, Mekić, Biber, Turanjanin, Gasal, Haračić
Kad pogledaš taj sastav vidiš koliko je čudo što smo se uopšte ravnopravno pobili sa njima i to čak 2 puta vodili. To je dokaz koliko dobra taktika i dobar sistem mogu zamaskirati mane igrača.
Još na sve to zbog povreda nisu igrali Rustemović, Štilić, Cocalić, onda u prvom poluvremenu ostaneš bez Amoaha i Jašarevića, onda sa ionako tanke klupe ti mora ući Gasal za kojeg je Bašić poslije tekme rekao da nije spreman ni za 10 minuta igre plus nemaš Allysona i Al Jabera zbog viza.
Nama je klupa protiv Neftcija bila Beća, defanzivac Šemdin iz kadeta, lijevi bek Pašić iz juniora, desni bek mali Musić koji nikad nije ni igrao za prvi tim, Dubačkić, nespreman Gasal, Turanjanin i Ovčina.
E kad sve ovo saberemo što sam napisao onda vidiš koliko je veliko sve ovo što su igrači, Bašić i njegovi pomoćnici uradili.
Kad smo kod pomoćnika, treba i njih spomenut. Čini se da konačno imamo pomoćnike kako Bog zapovjeda, mladi i moderni stručnjaci. Imamo videoanalitičara u vidu Kolašinca i Botonjić kojem je 41 godina tako da je i on u trenerskom smislu mlad, a već ima bogato iskustvo jer je radio kao pomoćnik u ljubljanskoj Olimpiji, Domžalama, Radomlju, grčkoj Trikali i albanskom Luftetariju.
Ogroman smo napredak napravili u tom smislu stručnog štaba u odnosu na prethodni sa Sabljom, Haretom i Bogijem, uz dužno poštovanje prema spomenutim.
-
- Kontakt:
Bravo.
To sto navodite stalno treba potencirati, svaki dan, jer apetiti jako brzo porastu, pa se sere, tjera, i tako dalje. Ta ekipa, da vam je neko pokazao na papiru prije 6 mjeseci, svi bi rekli da ce se patiti sa GOSK-om. U stvarnosti, evo vidimo kako to izgleda. Dokaz koliko znaci pozitivna, zdrava atmosfera oko kluba i dobar trener. Sve sto trebamo je nastaviti istim putem, i pojacati podrsku kad dodju krizni periodi.

1921
Zato sam bio potpuno miran poslije utakmice. Tim koji je završio meč protiv Nefčija se vjerovatno nikad više neće ponoviti. Sve je bilo isforsirano, navrat-nanos i ponovo smo nekako izdržali, a protivnik nije stvorio niti jednu izglednu priliku. Onih par polu-prilika iskosa kad ih je Mulalić zatvorio mi zaista nisu izgledne šanse.
Mutu pokušava igrati na posjed, a nema igrače za to. Redovno im se ta kombinatorika završava poklon loptom za protivnika i to ponovo moramo iskoristiti. Koffija su predstavili kao da je Hakimi, a lik je poklanjao čiste lopte, dodavao u aut, odbija se lopta od njega k'o od drvo.
Samo je važno da budemo kompletni, a po informacijama koje imam svi će se oporaviti jer nisu ozbiljnije povrede. Ekipa sutra putuje u Baku, to je dokaz koliko smo ozbiljno shvatili ovu utakmicu i naučili greške sa prethodnog gostovanja Dinamu. Tri dana ćemo tamo trenirati u miru i tišini, a to je ono što nam je prijeko potrebno.
Ne smijemo poklanjati golove, tri gola smo poklonili u ove tri utakmice. Mulalić je poklonio dva od ta tri, a jedan ide na konto Drine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bas si me obradovao s ovim za povrede.
Ako budemo kompletni, nismo bez sansi. Sto se poklona tice, ocito ne moze bez toga. Poklonicemo 2-3 go sanse, mozemo se samo nadati da nece iskoristiti.

1921
1:42
2:18
Jeza...
Ako je istina to za povrede onda se treba pofajtat pa sta Bog da.Virtu4l je napisao/la: ↑29 jul 2023, 15:47Zato sam bio potpuno miran poslije utakmice. Tim koji je završio meč protiv Nefčija se vjerovatno nikad više neće ponoviti. Sve je bilo isforsirano, navrat-nanos i ponovo smo nekako izdržali, a protivnik nije stvorio niti jednu izglednu priliku. Onih par polu-prilika iskosa kad ih je Mulalić zatvorio mi zaista nisu izgledne šanse.
Mutu pokušava igrati na posjed, a nema igrače za to. Redovno im se ta kombinatorika završava poklon loptom za protivnika i to ponovo moramo iskoristiti. Koffija su predstavili kao da je Hakimi, a lik je poklanjao čiste lopte, dodavao u aut, odbija se lopta od njega k'o od drvo.
Samo je važno da budemo kompletni, a po informacijama koje imam svi će se oporaviti jer nisu ozbiljnije povrede. Ekipa sutra putuje u Baku, to je dokaz koliko smo ozbiljno shvatili ovu utakmicu i naučili greške sa prethodnog gostovanja Dinamu. Tri dana ćemo tamo trenirati u miru i tišini, a to je ono što nam je prijeko potrebno.
Ne smijemo poklanjati golove, tri gola smo poklonili u ove tri utakmice. Mulalić je poklonio dva od ta tri, a jedan ide na konto Drine.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Sto volim sto smo ovako slozni
Svi ko jedan
Svi ko jedan
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ono što znam da je Sadikovic vjerovatno naš novi igračMocMahale444 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 19:48Nece Hiros 99% doci, ne mislim da je on zainteresovan za Hloptanje. Radije ce grijati klupu i biti solidno placen.Neymar11 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 02:32Krilo nam treba hiroš možda i Benjo Čolić ako ne vani zav tu je.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 01:49Nije lose sekunde, jbga taj gol u 95 nije nam trebao jer Gasal je morao to zatvoriti blokirati.
Povrede, hmm ko nam sprema ekipu mora voditi malo vise brige.
Basicu svaka cast. Glavu gore, idemo ih klepit u gostima.
Haracicu bravo, Krpicu bravo, Amoah bravo i Biber.
Posebno ova 4 igraca svaka cast svim igracima.
Drina pa lipa te jebla druze, izbij je **** joj loptu ba jesi realan.
Nije Drina los imao je dobrih stvari ali onu gresku wtf.
2 pojacanja Bekrija izmisli ih ko koperfild.
Nafchi nista posebno, nisu sad ni pofalicki ali nisu ni Real. Prgavi, ono pravo smecarski igraju.
Drljo, Gasal, Turanjanin i Mulalic dosta gresaka, panike, nervoze, nespremnsoti.
Onaj golman pa zemberek te yebo sta reci.
S Bozijom pomoci idemo aBd inshAllah proci.
Borbeno jako i nemoj da vas isprovociraju levati.
Ps.inaće sve u svemu dobra tekma želje našeg šteta zbog golova nisu oni bauk sa santosom glat bi prošli
Benjo bi nam valjo ali…
Hidić i prosli put kad je bio kod nas nije radio dobar posao i tacka.
Jos jednom Haracic i Krpic auuuuu aferim onako se gine za Željin dres, bravo i Basicu po 100 put kako je željan uspjeha i lik radi na tome 24/7 samo daj mu ta dva pojacanja izmisli ih.
Vidis da lik razumije fudbal.
A ša ste se ba predali mašete po temi bijelim zastavicama, jok Idemo ih aBd inshAllah pobjediti u gostima.
Samo pametno i hrabro.
Cuva Bog Želju svog.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Nije to istina za povrede. Dvojica vrlo vjerovatno nece igrati.
-
- Kontakt:
Respekt za Ajlu!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 jul 2023, 19:12U sumarku skrivenomSta im radi zena
Ne bi me cudilo da je bila na tekmi
![]()
Al je bila spicoka na tribinama, uz letece mede

- LegendaIvica
- Kontakt:
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 jul 2023, 19:12U sumarku skrivenomSta im radi zena
![]()

Iz dana u dan sve vise mi je simpaticnaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 jul 2023, 19:12U sumarku skrivenomSta im radi zena
![]()

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- MocMahale444
@Neymar nadam se legao bi nam ko budali šamar.
Al ga voziš AJLA
tulumbice naša.
Al ga voziš AJLA

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa vozi bajk u majici anamoonih, manite se zbuhe.
- MocMahale444
Vozi bajk jasta nije traktor, jeste njihova maja
ali vidis da ih handri lagano u vugla.
Nego Mekic u eVropi i Mekic u PLBIH, nebo i zemlja.
Galicu treba pomoc na onoj strani pa jadan se satra izgori lik, treba mu pomoci.
Drina jeste imao tu glupu pocetnicku gresku, samo ako izuzmemo to onda je odradio dobar posao.
Stila majstore daj vracaj se da rusis, lomis i vandalises one gurbete.

Nego Mekic u eVropi i Mekic u PLBIH, nebo i zemlja.
Galicu treba pomoc na onoj strani pa jadan se satra izgori lik, treba mu pomoci.
Drina jeste imao tu glupu pocetnicku gresku, samo ako izuzmemo to onda je odradio dobar posao.
Stila majstore daj vracaj se da rusis, lomis i vandalises one gurbete.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- dubioza144
- Kontakt:
Jel ima nekih krila koji su slobodni, koji traze klub, koji bi nam odgovarali i jel uopste trazimo koga na toj poziciji, ukoliko bi Dado dosao i neki taj krilni igrac bili bi sigurno ekipa koja bi ove sezone uradila mnogo vise nego prosle, a imamo isto i Benju Colica sta je s njim jel bi mogao i on potpisat
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.