Tako je vec 4 godine.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:16Začuđujuće tih City ovo ljeto. Više odlazaka nego dolazaka.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
4-IN-A-ROW
Drago mi je da sam pogodio u živac.laka21 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 01:25E morao sam resetovat sifru, jedva uci na profil da pitam ovu hablecinu kako je titula Chelsea prevarantska? Prvo, navijač Cityja u Bosni i Hercegovini garant nije niko stariji od 2008. godišta tako da mi na ovo prethodno pitanje i nije bitan odgovor. Drugo ipak mislim da je ovo neki navijač mrtve Barcelone koji je dolaskom Pepa počeo pratit Premier ligu.
Chelsea je platio 10mil kao nagodbu.
Nadam se da EPL pokrece istragu za ovu igracku americkog rasipnika koju je preuzeo od Abramovica kojem je klub bio kao autobuska stanica sa odlascima i dolascima igraca i trenera.
4-IN-A-ROW
- AshburtonG
- Kontakt:
Dobio je City dosta navijaca u BiH transferom Dzeke. Mislim da se prije radi o boomeru, jer je covjek od 2008. godine na forumu.laka21 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 01:25E morao sam resetovat sifru, jedva uci na profil da pitam ovu hablecinu kako je titula Chelsea prevarantska? Prvo, navijač Cityja u Bosni i Hercegovini garant nije niko stariji od 2008. godišta tako da mi na ovo prethodno pitanje i nije bitan odgovor. Drugo ipak mislim da je ovo neki navijač mrtve Barcelone koji je dolaskom Pepa počeo pratit Premier ligu.

Slazem se. Citiu dat jos jednu LP. Silovamje gvardiole od strane tuchela treba dobro kazniti
corava koka ubola sa igracima prekrsenog FFP. Uskoro league one.
4-IN-A-ROW
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovaj @emir nešto serucka, a vrlo dobro zna kad ćelavi napusti City da je tu otprilike raspad sistema..
To ti je otprilike za godinu dana, onda će opet za Real da navija kao prije 2 godine što je navijaoPensioner26 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 13:32Ovaj @emir nešto serucka, a vrlo dobro zna kad ćelavi napusti City da je tu otprilike raspad sistema..
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Vrhinac vase argumentacije je diskreditovati mene kao navijaca. U pogledu City-a kao institucije sam nebitan.
Mogu jedino da pitam:
Ko je od vas gledao igrace kluba za koji navija uživo dok slavi titulu LP?
Mogu jedino da pitam:
Ko je od vas gledao igrace kluba za koji navija uživo dok slavi titulu LP?
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Bila bi velika šteta da se nisi ulogirao zbog ovog odgovoralaka21 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 01:25E morao sam resetovat sifru, jedva uci na profil da pitam ovu hablecinu kako je titula Chelsea prevarantska? Prvo, navijač Cityja u Bosni i Hercegovini garant nije niko stariji od 2008. godišta tako da mi na ovo prethodno pitanje i nije bitan odgovor. Drugo ipak mislim da je ovo neki navijač mrtve Barcelone koji je dolaskom Pepa počeo pratit Premier ligu.

- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa lik je pepov fanboy, ovo navijac citya je obicna fasada. Gdje ode pep on ce za taj klub navijatPensioner26 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 13:32Ovaj @emir nešto serucka, a vrlo dobro zna kad ćelavi napusti City da je tu otprilike raspad sistema..
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Niko, mislim da si ti jedini kojemu je to pošlo za rukom. Stoga si ti zapravo jedini pravi navijač ovdje. Svaka čast emire, sve to stoji, nema većeg i boljeg od tebe. Ali su ti fore i pokušaji trolanja toliko loši da je to stvarno sramota za nekoga ko uživo slavi sa igračima City-a titule.
Nisi ni blizu denimena iz 2022. godine.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
amer pere pare,kako drugacije objasnit ove transfere

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Emire tebi bez malja u glavu nema pomoci, zato vise neces ni pisati ovdje, ako imas neki problem bujrum uzivo pa da ti objasnim, dosta sam te trpio ovako.
Kad se spametujes i skontas kakve gluposti pises moci ces ovdje pisati, dotad imas temu Citya i tamo pisi sta hoces.
Kad se spametujes i skontas kakve gluposti pises moci ces ovdje pisati, dotad imas temu Citya i tamo pisi sta hoces.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rio tito.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 15:46Emire tebi bez malja u glavu nema pomoci, zato vise neces ni pisati ovdje, ako imas neki problem bujrum uzivo pa da ti objasnim, dosta sam te trpio ovako.

Tek sada si pravi tvrdokorni simpatizer Uniteda. Sto znaci da volis grube klizece startove, mrzis Pool i probleme ne rjesavas pricom.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
lisandro_Martinez88
- AshburtonG
- Kontakt:
Rio nije dobar otkako se ozenio, brat samo poziva na neke susrete uzivo. Poceo se lucit testosteron na max. 

- wadethegreat
- Kontakt:
Odlican link up play i miran pred golom. Work rate isto...
Jel moguce da i mi potrefimo sa jeftinijim napadacem...
Rano je jos ali so far so good.
Stari emir i ovaj nisu ista osoba. Ovo mu je mladji bratAshburtonG je napisao/la: ↑29 jul 2023, 12:17Dobio je City dosta navijaca u BiH transferom Dzeke. Mislim da se prije radi o boomeru, jer je covjek od 2008. godine na forumu.laka21 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 01:25E morao sam resetovat sifru, jedva uci na profil da pitam ovu hablecinu kako je titula Chelsea prevarantska? Prvo, navijač Cityja u Bosni i Hercegovini garant nije niko stariji od 2008. godišta tako da mi na ovo prethodno pitanje i nije bitan odgovor. Drugo ipak mislim da je ovo neki navijač mrtve Barcelone koji je dolaskom Pepa počeo pratit Premier ligu.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.