FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta fali Ilidzi?
Ako je Atletico Madrid mogao otići sa Vicente Calderona u centru centra Madrida na Wandu Metropolitano koja je 20km udaljena, sto mi ne bi mogli na Ilidzu
S Panerom sklopiti ugovor da prodaje hranu ispred stadiona
Ako je Atletico Madrid mogao otići sa Vicente Calderona u centru centra Madrida na Wandu Metropolitano koja je 20km udaljena, sto mi ne bi mogli na Ilidzu
S Panerom sklopiti ugovor da prodaje hranu ispred stadiona
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- Ferrante071
- Kontakt:
Nemojte mlatiti praznu slamu... Izgradnja našeg vlastitog stadiona je Science Fiction, za to nemamo lovu. Ako ikad budemo imali lovu lokacija sigurno neće biti općina Centar nego Novi Grad ili Ilidža. To oko poštanskog broja i naziva je totalno nebitno i ne smarajte života vam. Ja bi prvi skakao od sreće da imamo svoj, pravi fudbalski stadion kapaciteta 20/25K sa natkrivenim tribinama pa makar taj isti bio i na Palama.
Pregledajte do kada vam vrijedi članska, kupite kartu, spremite dres ili bordo majicu i sutra na Koševo jer igra Sarajevo.
Pregledajte do kada vam vrijedi članska, kupite kartu, spremite dres ili bordo majicu i sutra na Koševo jer igra Sarajevo.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Ajnadzic je za ovog smrada, neradnika, ljencugu i lazova je Tito, kako za Opstinu tako i za FKS.FCUM je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:27Čuj ovog, bar te zeleni nisu tjerali sa stadiona dok komunjara nije došla . MrsJVVVST je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:18Neka i Mandica, sve dok nije zelena kriminalna hobotnicabordobijeli je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:12Ja bio bošnjo, balija, kad sam pisao da Mandic iskoristio stadion za politicke igrice slika s papetom na Koševu i potpisivanjem nekog ugovora njeg i Sabre a prije samo par mjeseci Sabrina odbila potpisati s Ajandzicem ugovor koji je bio bolji za FKS nego ovaj s mandicem od kojeg na kraju nije bilo ništa. Al sta ocekivati kad nam Torabi vodu proda sto nebi Manda i Konakovic prodali svoju pricu
Ima valjda i neko treći, bolji od oba.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kakvih je tema sve bilo u posljednje vrijeme, ovo je milina citati
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Lokalni izbori sljedece godine. Nije prvi put da se preko nasih ledja bore za fotelje. Mandicu svakako slijedi opoziv, a i bez toga ovakvim potezima vrtoglavom brzinom gura sebe i svoju stranu u totalni debakl na izborima sljedece godine.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Isto je i sa mnom bilo samo su mu tada najveći forumski zaštitnici bili gurbetski NiP-ovci koji mu sada namjestiše opoziv. Lik je najveća ubleha koja je vodila opštinu Centar od njenog osnivanja. Zaplakao bih za Dževadom Bećirevićem.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:12Ja bio bošnjo, balija, kad sam pisao da Mandic iskoristio stadion za politicke igrice slika s papetom na Koševu i potpisivanjem nekog ugovora njeg i Sabre a prije samo par mjeseci Sabrina odbila potpisati s Ajandzicem ugovor koji je bio bolji za FKS nego ovaj s mandicem od kojeg na kraju nije bilo ništa. Al sta ocekivati kad nam Torabi vodu proda sto nebi Manda i Konakovic prodali svoju pricu
Ferrante071 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:51Nemojte mlatiti praznu slamu... Izgradnja našeg vlastitog stadiona je Science Fiction, za to nemamo lovu. Ako ikad budemo imali lovu lokacija sigurno neće biti općina Centar nego Novi Grad ili Ilidža. To oko poštanskog broja i naziva je totalno nebitno i ne smarajte života vam. Ja bi prvi skakao od sreće da imamo svoj, pravi fudbalski stadion kapaciteta 20/25K sa natkrivenim tribinama pa makar taj isti bio i na Palama.

Koji trener bude u loži sutra, to je to. 

- napoleon72
- Kontakt:
Nece, prostorije kluba i zvanicna klupska adresa ostaju u Titovoj. Jel ti sad pise FK Sarajevo, Ul. Asima Ferhatovica, ili Marsala Tita 38b? Bayern ima prostorije u centru grada a stadion na periferiji. Manje-vise svi evropski stadioni tako sem u Engleskoj.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
To sto je mandic smrad ne znaci da je ovaj bolji.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:51Ajnadzic je za ovog smrada, neradnika, ljencugu i lazova je Tito, kako za Opstinu tako i za FKS.
Titom nazivati covjeka koji je na pocetku rata iz lukavice prijetio granatiranjem Sarajeva je bolesno i bezobrazno.
Eh sad se svadjamo oko nacelnika 

"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- morsecode
- Kontakt:
Ma ne treba im vjerovati nista, jer ovde nista nije sveto. KK Bosna je najveca sportska institucija ove drzave, bivsi prvak Evrope i klub fakticki vise ne postoji.onako je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:44Ko god misli da ovo sa stadionom moze proci, taj nema vise od 15 godina ili zivi vani. Nema tog nacelnika ili vijecnika kod nas koji bi donio ovu odluku, garantujem. Za takvo nesto treba biti bas bas hrabar, pa donijeti odluku da se klub, kao sto kazete, izbaci sa Koseva. Takvog kod nas nema sigurno. Jedino da se sa klubom dogovori, da se negdje da zemljiste pa da klub pravi svoj stadion, ali da izbace, na ulicu, nema teorije. Pa da je takvo nesto izvodljivo, zar stvarno mislite da ne bi Zeljeznicaru davno oduzeli, bar pomocni stadion zbog dugova. Oduzet ce k...., trrba za to imat muda do poda. Nego potpisuj reprogram reprograma, navijace plasi sa satro oduzimanjem imovine, navijaci daju kes i svima dobro i svi zadovoljni.
Da se razumijemo, ja bih i volio da se ovo desi, jer bi konacno morali rijesit pitanje stadiona, ali nema od toga nista.
Daj da mi trenera potpisemo i kvalitetnog direktora nadjemo, lako cemo mi za stadion.
Uzasno me nervira ponasanje opstine Centar i tih politicara prema nasem klubu. Drze stadion koji je propao zbog njihovog nemara, i nerada. Pogledas u komsiluk i vidis kakve stadione prave, a kod nas jos uvijek kao da je 1986. godine. Koliko samo para grad Zagreb, Beograd, Split daju njihovim ekipama.
A kod nas? Dusmansko ponasanje. Iz principa, znaci cisto iz nekog inata bi volio da se odselimo i napravimo nesto svoje. Pa nek im onda propadne Kosevo skroz mater im yebem. Da ne igra tu FK Sarajevo, sad bi ono rusevina bila.
"To je jednostavno SARAJEVO"
To je to, objasnio momakubipara je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:58Ferrante071 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:51Nemojte mlatiti praznu slamu... Izgradnja našeg vlastitog stadiona je Science Fiction, za to nemamo lovu. Ako ikad budemo imali lovu lokacija sigurno neće biti općina Centar nego Novi Grad ili Ilidža. To oko poštanskog broja i naziva je totalno nebitno i ne smarajte života vam. Ja bi prvi skakao od sreće da imamo svoj, pravi fudbalski stadion kapaciteta 20/25K sa natkrivenim tribinama pa makar taj isti bio i na Palama.
Pregledajte do kada vam vrijedi članska, kupite kartu, spremite dres ili bordo majicu i sutra na Koševo jer igra Sarajevo.![]()
Kakav crni stadion i Bordo arene, Ismir i Tan se natežu oko deset petnes milja eura za trenera a da nam neko daje 15 20 miliona eura i pravi stadione od nule kako mu ku.rcu ćejf, to ni na igrici ne može
Jedina opcija je dogovorit nekako s ovim **** Mandićem pa da se uradi neka, kakva takva rekonstrukcija Koševa zajedničkim snagama, natkrije koja tribina, urede prostorije, napravi taj neki Cat 4 i to je maksimum što možemo dobiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Lik koji se sekunde ne kaje za ta djela, već mi u u konverzaciji, punim ustima ističe svoju uspješnu službu u KOS-u.Istinasamo123 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:16To sto je mandic smrad ne znaci da je ovaj bolji.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:51Ajnadzic je za ovog smrada, neradnika, ljencugu i lazova je Tito, kako za Opstinu tako i za FKS.
Titom nazivati covjeka koji je na pocetku rata iz lukavice prijetio granatiranjem Sarajeva je bolesno i bezobrazno.

-
- Kontakt:
Figurativno, napisao ja borac"linijas" 4 god. Zato i napisah neko treći. Iz pouzdanih izvora znam da je Mandic blago rečeno neradnik, koji troši sto je taj iz Lukavice zaradio . TREĆI BI BIO OK.Istinasamo123 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:16To sto je mandic smrad ne znaci da je ovaj bolji.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:51Ajnadzic je za ovog smrada, neradnika, ljencugu i lazova je Tito, kako za Opstinu tako i za FKS.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Najlakse i najizvodljivije bi bilo da rekonstruise savez, opstina i mi Kosevo i da ga koristimo mi i reprezentacija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:36Figurativno, napisao ja borac"linijas" 4 god. Zato i napisah neko treći. Iz pouzdanih izvora znam da je Mandic blago rečeno neradnik, koji troši sto je taj iz Lukavice zaradio . TREĆI BI BIO OK.Istinasamo123 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:16To sto je mandic smrad ne znaci da je ovaj bolji.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:51
Ajnadzic je za ovog smrada, neradnika, ljencugu i lazova je Tito, kako za Opstinu tako i za FKS.
Titom nazivati covjeka koji je na pocetku rata iz lukavice prijetio granatiranjem Sarajeva je bolesno i bezobrazno.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu se treba uključiti entitet i kanton jer je budžet općine relativno mali za ovakvu vrstu ulaganja.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:44Najlakse i najizvodljivije bi bilo da rekonstruise savez, opstina i mi Kosevo i da ga koristimo mi i reprezentacija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Dave, EastMadness, GradKamena2, muhamedhulk, Napapijri, ŠTA_JE i 68 gostiju.