Ne pratim Atalantu,njihovu ligu opcenito.
Tako da neka ga zdravlje posluzi,valjda zabije koji gol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja jesam zato sam i ostavio prvi komentar,Balogun je za njega Mbape licno ,gledao sam ih obojicu prosle godine ,zato sam napisao da ke bolje da ste dali 50 milki za Baloguna nego za ovo Dansko žgebče
United opet ima jacu ekipu od liverpola, na kraju pokazala prosla sezona i ova ce
Van Disney je veci do Vidica
Pa veci je lik sta je tu smijesno
Ti si balav.. cure ti sline niz nos
Balogun ne moze da se nametne u Arsenalu u kojem je napadac Gabriel 10 golova po sezoni Jesus. Daj nemoj bit smijesan
greenwood je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:09Balogun ne moze da se nametne u Arsenalu u kojem je napadac Gabriel 10 golova po sezoni Jesus. Daj nemoj bit smijesan
Koga su mogli dovesti, trziste je takvo da su cijene ovih talenata otisle u nebo, nema bas izbora, Kane i Osimhen su nedodirljivi za nas, tako da smo morali ganjati ove potencijale koji jos nisu dokazani, mogli smo mozda Ramosa koji bi kostao 80 do 100 milki znajuci Benficu, Kolo Muania isto, Vlahovica da ne spominjem i eventualno Baloguna kojeg Arsenal ne bi nikad prodao nama, ili Opendu i sl. Ne bih rekao da smo imali nesto prevelik izbor.
Ma sto je previse previse je,al eto ko garantuje da nece biti Haland vol2,ma to sam napisao vise iz razloga jer se ljudi ibrete sto je Rice placen 105miliona.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:38Koga su mogli dovesti, trziste je takvo da su cijene ovih talenata otisle u nebo, nema bas izbora, Kane i Osimhen su nedodirljivi za nas, tako da smo morali ganjati ove potencijale koji jos nisu dokazani, mogli smo mozda Ramosa koji bi kostao 80 do 100 milki znajuci Benficu, Kolo Muania isto, Vlahovica da ne spominjem i eventualno Baloguna kojeg Arsenal ne bi nikad prodao nama, ili Opendu i sl. Ne bih rekao da smo imali nesto prevelik izbor.
Svakako nam je ta pozicija bila najveca rupa, tako da mu nece tesko biti bolji od Martiala i Weghorsta![]()
Cijena za Ricea je ocekivana, ne znam sta je tu cudno ljudima, posebno ko prati Prem, dodas onaj english tax i to je to, vrhunski igrac a godinama na nivou jednog od najboljih u ligi na svojoj poziciji.topnik1 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:56Ma sto je previse previse je,al eto ko garantuje da nece biti Haland vol2,ma to sam napisao vise iz razloga jer se ljudi ibrete sto je Rice placen 105miliona.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:38Koga su mogli dovesti, trziste je takvo da su cijene ovih talenata otisle u nebo, nema bas izbora, Kane i Osimhen su nedodirljivi za nas, tako da smo morali ganjati ove potencijale koji jos nisu dokazani, mogli smo mozda Ramosa koji bi kostao 80 do 100 milki znajuci Benficu, Kolo Muania isto, Vlahovica da ne spominjem i eventualno Baloguna kojeg Arsenal ne bi nikad prodao nama, ili Opendu i sl. Ne bih rekao da smo imali nesto prevelik izbor.
Svakako nam je ta pozicija bila najveca rupa, tako da mu nece tesko biti bolji od Martiala i Weghorsta![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.