FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne vidim da Benjo može igrati prije Marina nikako vala.
- MocMahale444
Nadam se da ce ove sezone sudjenje biti normalno sto se tice nas.
Dovoljno nas je savez pokrao i prije vice gice.
Posteno sudjenje, 2 pojacanja ali pojacanja ne prinove.
Basic da ostane saburli ovako, bez povreda igraca i pehova.
Mogli bi imati dobru sezonu.
Kako vratiti pune tribine poslije eVrope, pobjedis 3-4 zaredom eto nas malo nam za sricu triba.
Kako bi bilo dobro jedan intervju sa Nerom od 30 minuta pa zviznuti na yt da malo i taj kanal oživimo.
Dovoljno nas je savez pokrao i prije vice gice.
Posteno sudjenje, 2 pojacanja ali pojacanja ne prinove.
Basic da ostane saburli ovako, bez povreda igraca i pehova.
Mogli bi imati dobru sezonu.
Kako vratiti pune tribine poslije eVrope, pobjedis 3-4 zaredom eto nas malo nam za sricu triba.
Kako bi bilo dobro jedan intervju sa Nerom od 30 minuta pa zviznuti na yt da malo i taj kanal oživimo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dado Sadikovic.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I ovaj Nefči ima nekih navijača. Ima ih u kopu malo više nego seljadije pokraj Mostara 

-
- Kontakt:
Sta je sa led panelima iza golova? Jesu li oni ispravni uopste? Zar to nismo trebali rijesiti do evrope? Puno ruznije bez njih.
Pročepit će negdje.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Šarni Dado pa da silujemo sve i jedan vezni red u ligi.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hajde dado i povedi Ćosića…
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ova uprava je katastrofa. Pored Bašića koji je izgleda odličan trener, igrača koji ginu na terenu i najbolje i najbrojnije publike u zemlju i među najbrojnijim u regionu oni nisu u stanjuni platu kako treba i to sramotno malu redovno obezbjediti igračima a kamoli dovest nekog igrača koji može igrati u prvom timu u ovakoj nikakvoj kokurencji. Sramota me je kad vidim koga je sve Velež doveo pa Široki, pitari, Borac. J Posušje i Gošk mogu dovesti boljeg igrača nego mi i dati mu veču platu.Hulahopka je napisao/la: ↑29 jul 2023, 14:40Ovi debili iz uprave trebaju ispostovati Basica s bar dva igrača koliko god traže. Ne moze od govana pitu praviti covjek stalno. Imam star roster, povrede su baš izgledne. Onaj mali los posao u kondioniconom smislu, čudo mi je da Basic nije doveo nekog s kim je radio. Nego da se ovaj vraća 4 put. Izgubili smo dosta para jer nismo imali reklame iza golova.
Nemojte da nas ove fantastične igre i sva euforija zavaraju ove treba što prije otjerat.
Degeni glupi u punom svom sjaju
Na vašu žalost neće se ova uprava otjerati,iza ove uprave stoji 99% navijača a u tih smecarski 1% upadaju kreteni kakvi ste vi
Na vašu žalost neće se ova uprava otjerati,iza ove uprave stoji 99% navijača a u tih smecarski 1% upadaju kreteni kakvi ste vi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Vidim nasi igraju 01.08 protiv Kljuca za njihovih 100 godina a pjeva Halid Beslic...posto sam blizu kontam da odem zna li neko ko ide igrati
Juniori Legende ili ????
Juniori Legende ili ????
- gegenpressing
- Kontakt:
Ne pričajte gluposti za plate a ko je šta doveo ili će dovestibojamora je napisao/la: ↑30 jul 2023, 00:19Ova uprava je katastrofa. Pored Bašića koji je izgleda odličan trener, igrača koji ginu na terenu i najbolje i najbrojnije publike u zemlju i među najbrojnijim u regionu oni nisu u stanjuni platu kako treba i to sramotno malu redovno obezbjediti igračima a kamoli dovest nekog igrača koji može igrati u prvom timu u ovakoj nikakvoj kokurencji. Sramota me je kad vidim koga je sve Velež doveo pa Široki, pitari, Borac. J Posušje i Gošk mogu dovesti boljeg igrača nego mi i dati mu veču platu.Hulahopka je napisao/la: ↑29 jul 2023, 14:40Ovi debili iz uprave trebaju ispostovati Basica s bar dva igrača koliko god traže. Ne moze od govana pitu praviti covjek stalno. Imam star roster, povrede su baš izgledne. Onaj mali los posao u kondioniconom smislu, čudo mi je da Basic nije doveo nekog s kim je radio. Nego da se ovaj vraća 4 put. Izgubili smo dosta para jer nismo imali reklame iza golova.
Nemojte da nas ove fantastične igre i sva euforija zavaraju ove treba što prije otjerat.

Brohra ribo se...
100 % si u pravu. Treba po hitno vratiti Amara sa ekipom.bojamora je napisao/la: ↑30 jul 2023, 00:19Ova uprava je katastrofa. Pored Bašića koji je izgleda odličan trener, igrača koji ginu na terenu i najbolje i najbrojnije publike u zemlju i među najbrojnijim u regionu oni nisu u stanjuni platu kako treba i to sramotno malu redovno obezbjediti igračima a kamoli dovest nekog igrača koji može igrati u prvom timu u ovakoj nikakvoj kokurencji. Sramota me je kad vidim koga je sve Velež doveo pa Široki, pitari, Borac. J Posušje i Gošk mogu dovesti boljeg igrača nego mi i dati mu veču platu.Hulahopka je napisao/la: ↑29 jul 2023, 14:40Ovi debili iz uprave trebaju ispostovati Basica s bar dva igrača koliko god traže. Ne moze od govana pitu praviti covjek stalno. Imam star roster, povrede su baš izgledne. Onaj mali los posao u kondioniconom smislu, čudo mi je da Basic nije doveo nekog s kim je radio. Nego da se ovaj vraća 4 put. Izgubili smo dosta para jer nismo imali reklame iza golova.
-
- Kontakt:
Kada se misli potpisat ovaj Al-Jaber, evo na story objavio 3 highlitsa svojih utakmica
-
- Kontakt:
Ma samo Amara sa neformalnom grupom angazovati.
Nek dogovaraju fiktivne plate koje nikad necemo moci isplatiti i ispadanje od svakog protivnika uz objasnjenje da smo mi mali na spram sovjetskih ekipa.
Nek dogovaraju fiktivne plate koje nikad necemo moci isplatiti i ispadanje od svakog protivnika uz objasnjenje da smo mi mali na spram sovjetskih ekipa.
Mehmed Ćosić je izuzetan igrač, polivalentan, itekako bi nam valjao u ovoj situaciji.
- gegenpressing
- Kontakt:
Nemoj i ti gluposti pisati zbog par trolova.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 jul 2023, 09:23Ma samo Amara sa neformalnom grupom angazovati.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Samo je netacno za fiktivne plate da necemo isplatit. Hocemo evo jos Zeljo isplacuje igrace koje je on dogovarao. I sad imamo sporova za duple ugovore sa igracima. Zbog njegovih uprava u januaru si bio pred gasenjem, uzimanjem imovine. Jer **** porez, **** teren, **** ovo **** ono. I dodje da pise protiv ovih u upravi. Za njegove uprave su vanzemaljci.gegenpressing je napisao/la: ↑30 jul 2023, 09:33Nemoj i ti gluposti pisati zbog par trolova.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 jul 2023, 09:23Ma samo Amara sa neformalnom grupom angazovati.
Nikakav ovaj kreten nije trol, nego njegov dupelizac. Zna on dobro sto to pise.
NIKAD VISE!
Al čuj fiktivne plate da se isplaćuju haha. Šta se sve ovdje neće pročitati.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, b00t, Blackwargreymon, Direktorcic, Ferroviere1987, Hrammm1921, keli, Proximic i 150 gostiju.