država
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo bi najbolje bilo izaći sa igračima koji si najbolji sa loptom u nogama, brzina neće bit neka prevaga kad ih se 8 nagura u 20 metara od gola.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Samo da ne bude repriza iz Zenice
Logicno. Ministar Nesic a direktor službe za strance Laketa. Naravno da ti ne daju dozovolu. Dobre sam pare spreman uložiti da ce u jednom trenutku doci do prekida lige.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Ja sam uclanio citavu porodicu i veceras lagano na sjever....
Vrijeme je da se napadne ta titula. Evo ja cu biti malo skromniji zadovoljan sam ako budemo do zadnjeg kola u borbi za titulu a ne kao proslih sezona na polusezoni da se vec oprostimo. Ali uz par sitnica i malo srece mozemo je i osvojiti
Vrijeme je da se napadne ta titula. Evo ja cu biti malo skromniji zadovoljan sam ako budemo do zadnjeg kola u borbi za titulu a ne kao proslih sezona na polusezoni da se vec oprostimo. Ali uz par sitnica i malo srece mozemo je i osvojiti
-
- Kontakt:
Šahinović, Beganovic, Trako, Anicic, Durakovic, Zeljkovic, Vrančić, Francis, Dal, Guliashvili i Renan
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ziljka Mirvicu kad je doveo Viverosa :
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neka Ziljkića malo na hlađenju svakako, previše soliranja i igre u prazno.
Borac ako ispadne od Austrije u četvrtak ne može ni na koji trik odgoditi s nama za vikend 2. kolo? Treba to iskoristiti i uvezati odmah dvije pobjede, jer Zrinjski kako je krenulo neće ništa do septembra igrat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- morsecode
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
I prosle godine je Zrinjski kasnio zbog Europe pa opet izdominirali. Pitanje je jesmo li u stanju iskoristiti njihov umor ove godine
- morsecode
- Kontakt:
Slazem se, decision making 0 bodova, stalno nesto petlja, jako jako glup igrac. Ima finu tehniku, ali fudbalski iq katastrofa.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:39Neka Ziljkića malo na hlađenju svakako, previše soliranja i igre u prazno.
"To je jednostavno SARAJEVO"
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To je ono što sam pričao kad je dolazio. Poznat je od ranije po peljanju lopte, napredovao je fino kakav je bio, ali i dalje nije to to. Ne djeluje mi kao da je fudbalski obrazovan igrač.morsecode je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:47Slazem se, decision making 0 bodova, stalno nesto petlja, jako jako glup igrac. Ima finu tehniku, ali fudbalski iq katastrofa.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:39Neka Ziljkića malo na hlađenju svakako, previše soliranja i igre u prazno.
Sve to dobar trener može složiti i ispraviti, samo da dodjeGalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:49To je ono što sam pričao kad je dolazio. Poznat je od ranije po peljanju lopte, napredovao je fino kakav je bio, ali i dalje nije to to. Ne djeluje mi kao da je fudbalski obrazovan igrač.morsecode je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:47Slazem se, decision making 0 bodova, stalno nesto petlja, jako jako glup igrac. Ima finu tehniku, ali fudbalski iq katastrofa.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:39Neka Ziljkića malo na hlađenju svakako, previše soliranja i igre u prazno.
Da je konkretan i obrazovan igrac, ne bi tavorio po premijerligaskim mocvaramaGalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:49To je ono što sam pričao kad je dolazio. Poznat je od ranije po peljanju lopte, napredovao je fino kakav je bio, ali i dalje nije to to. Ne djeluje mi kao da je fudbalski obrazovan igrač.morsecode je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:47Slazem se, decision making 0 bodova, stalno nesto petlja, jako jako glup igrac. Ima finu tehniku, ali fudbalski iq katastrofa.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:39Neka Ziljkića malo na hlađenju svakako, previše soliranja i igre u prazno.
Ma nego sta. Ide opet bunker i oni igraju na kontre. Prije poluvremena otici na 2:0 da ne bi bilo problema.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:49To je ono što sam pričao kad je dolazio. Poznat je od ranije po peljanju lopte, napredovao je fino kakav je bio, ali i dalje nije to to. Ne djeluje mi kao da je fudbalski obrazovan igrač.morsecode je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:47Slazem se, decision making 0 bodova, stalno nesto petlja, jako jako glup igrac. Ima finu tehniku, ali fudbalski iq katastrofa.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:39Neka Ziljkića malo na hlađenju svakako, previše soliranja i igre u prazno.
Ozbiljniji trener ce i to dovesti u red koliko toliko. Ovako mu je haver dao slobodu kao i mladuncetu i dobijes to sto dobijes. Da li ga ohladis malo, uozbiljio bi se, vjeruj mi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Treba se opredjeliti koja su to dva stopera i golman najbolje rješenje. Nije dobro da u Gruzija to budu Rogic,Trako,Soldo, a na Kosevu: Sahinovic,Zeljkovic,Anicic.
Ova zadnja kombinacija mi je ponajbolja, ali šteta je Zeljkovica (po meni najviše pokazao) trošiti na stoperu pored Serbecica,Trake, pa i Solde koji je ljevak kao i Anicic.
Ova zadnja kombinacija mi je ponajbolja, ali šteta je Zeljkovica (po meni najviše pokazao) trošiti na stoperu pored Serbecica,Trake, pa i Solde koji je ljevak kao i Anicic.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], drzgemboadislic, Hajdeee, iliyaa8, johntravolta123, MostarskiSin, napoleon72, Pena, Pitar6785 i 72 gosta.