Fukare pokušavaju evoluirati u reketašku kriminalnu organizaciju, zato su nakratko nestale sa tifo scene.prisonbreak je napisao/la: ↑28 jul 2023, 19:24A da budemo realni Fukare vec neko vrijeme nisu navijacka grupa, iszo sto kazem da ce Sloboda lagano u PL, imaju najjacu ekipu, tako kazem da su Fukare ugasene, ne postoje..
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja nisam cito to saopstenje Fukara za prekid bojkota ali po meni najsmjesnija najslabija navijacka skupina od ovih tzv velikih imena u BiH.
Oni prvo ne znaju sta hoce nemaju svoj cilj lutaju a kako mogu ocekivat podrsku od obicnih navijaca i simpatizera ili obicnih gradjana ko ce ih shvatit ozbiljno.
Njihovo je samo mastat da ce neko doci i ulozit svoj novac veliki u ovakav sistem a to je nikad moze samo ulozit Olgun br 2 u talu sa ovima.
Oni o pojacanjima pricaju za 3 dana ko da nista nije bilo i da im je prekinut bojkot a da ne bude ofirno ,cuj ne moze niko na Sijever pa normalno da ne moze to isto Horde da puste na Sijever druge ili Robijasi na jug .
Ja ne znam nijednu navijacku skupinu da proglase bojkot i da ga prekinu dok se ne ispune uslovi osim Fukara.
Fukare moraju rec to i to zelimo,takav sistem i statut novi napravit i takav zelimo to dok ne bude bojkot a dotad dignit grad na noge i natjerat ove da izglasaju sto trazite i otjerat ove i dovest te vase biznismene milionere ili sta vec zelite.
Ovako najzalosnije sto ce te vi opet uci u PL i sve isto ce bit borba za opstanak jer vise vasi ne zele jer im ne odgovora, lakse onda ogadit vam opet sve i oni lovu od grada uzimat i krast bolje im tako nego borba za vrh i lagano od 8 do 10 mjesta.
Ovim mentalitetom nikad promijenit necete nista a za promjenu treba postavit svoja ledja.
Daleko od toga da je Čelik nesto i da moze nesto jos naravno da ne moze ali da je na dobrom putu jest i bar je cist ,zdrav klub koji za nekoliko sezona moze bit bar stabilan premijerligas a za vrh treba puno vise.
Po meni je bolje imat puno vise manjih sponzora nego nekog tzv milionera godnu dvije i kad ode raspad sistema a nismo mi Engleska kad ode jedan vlasnik dodje drugi ,nama kad ode vlasnik je gasenje svima.
Oni prvo ne znaju sta hoce nemaju svoj cilj lutaju a kako mogu ocekivat podrsku od obicnih navijaca i simpatizera ili obicnih gradjana ko ce ih shvatit ozbiljno.
Njihovo je samo mastat da ce neko doci i ulozit svoj novac veliki u ovakav sistem a to je nikad moze samo ulozit Olgun br 2 u talu sa ovima.
Oni o pojacanjima pricaju za 3 dana ko da nista nije bilo i da im je prekinut bojkot a da ne bude ofirno ,cuj ne moze niko na Sijever pa normalno da ne moze to isto Horde da puste na Sijever druge ili Robijasi na jug .
Ja ne znam nijednu navijacku skupinu da proglase bojkot i da ga prekinu dok se ne ispune uslovi osim Fukara.
Fukare moraju rec to i to zelimo,takav sistem i statut novi napravit i takav zelimo to dok ne bude bojkot a dotad dignit grad na noge i natjerat ove da izglasaju sto trazite i otjerat ove i dovest te vase biznismene milionere ili sta vec zelite.
Ovako najzalosnije sto ce te vi opet uci u PL i sve isto ce bit borba za opstanak jer vise vasi ne zele jer im ne odgovora, lakse onda ogadit vam opet sve i oni lovu od grada uzimat i krast bolje im tako nego borba za vrh i lagano od 8 do 10 mjesta.
Ovim mentalitetom nikad promijenit necete nista a za promjenu treba postavit svoja ledja.
Daleko od toga da je Čelik nesto i da moze nesto jos naravno da ne moze ali da je na dobrom putu jest i bar je cist ,zdrav klub koji za nekoliko sezona moze bit bar stabilan premijerligas a za vrh treba puno vise.
Po meni je bolje imat puno vise manjih sponzora nego nekog tzv milionera godnu dvije i kad ode raspad sistema a nismo mi Engleska kad ode jedan vlasnik dodje drugi ,nama kad ode vlasnik je gasenje svima.
Dobili su Bati oni što su htjeli, okoristili su se finansijski od kluba sitnim parama. Što Rudarenje piše, pokušavaju biti reketaška kriminalna organizacija, a vođa im do jučer bio skelet za ispitivanje pa se počeo rokat inekcijama.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ma nije to. To je davno ispricana tema. Ja cekam da ti strucno prokomentarises zahteve Fuksrescina sto su uputile prema FK Sloboda. Ispod u spoileru imas komplet zahtev.BatistutA19 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 03:24Ja nisam cito to saopstenje Fukara za prekid bojkota ali po meni najsmjesnija najslabija navijacka skupina od ovih tzv velikih imena u BiH.

- VivaLaStella
- Kontakt:
Hahahahahahahah kakve budale su u toj skupini, jel realno ovo
Hoce ih Mujkan nabit nogom lagano, cuj osiguravanje ulaznica za gostujuce utakmice po svaku cijenu
Ljudi hoce pola stadiona da se njima obezbijedi, a dodje ih 30 na utakmicu. A ne vjerujem majke mi, pa vecu glupost u zivotu nisam procitao. Ovo mora da se neko zajebavao ba, nema druge

Ljudi hoce pola stadiona da se njima obezbijedi, a dodje ih 30 na utakmicu. A ne vjerujem majke mi, pa vecu glupost u zivotu nisam procitao. Ovo mora da se neko zajebavao ba, nema druge

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Evo i ovaj 4 zahtjev mi je nejasan.
- Na polusezoni želimo prvo mjesto i da se bodovno odvojimo od drugoplasiranog.
Ko ti garantuje da ces se odvojiti? Ja sumnjam da u klubu ima neki prorok pa da moze vidjeti buducnost. Oni fakat ili su naivni ko djeca ili stvarno misle da ce to tako sve lako ici... Dobro jucer napisa neko, vise saopstenja su imali za ovo 3 mjeseca nego gostovanja za 3 godine.
Zanima me samo za sta su se prodali. Cuo sam da ih yebe i bivsi vodja, narkomancina mrtva
- Na polusezoni želimo prvo mjesto i da se bodovno odvojimo od drugoplasiranog.
Ko ti garantuje da ces se odvojiti? Ja sumnjam da u klubu ima neki prorok pa da moze vidjeti buducnost. Oni fakat ili su naivni ko djeca ili stvarno misle da ce to tako sve lako ici... Dobro jucer napisa neko, vise saopstenja su imali za ovo 3 mjeseca nego gostovanja za 3 godine.
Zanima me samo za sta su se prodali. Cuo sam da ih yebe i bivsi vodja, narkomancina mrtva
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
FLIX/LAUDRUP/JAGAMU nisam procito zahtjeve Fukara nigdje ali meni je ovo smjesno ovo npr nema nikom na Sijever to isto da mi kazemo nema nikom na Jug.Njima da je prekinut bojkot ali da nije ofirno da im se ne smiju ,pa ko to proglasi bojkot i prekine dok im se ne ispune uslovi osim Fukara.
Najzalosnije sami ne znaju sta hoce ,bar da kazu to i to zelimo evo vam ovaj statut novi morate ga usvojit i otici (kao mi sto smo 3.5 god bojkota i 6000 na ulicu )do tad bojkoti protesti i grad dizat no noge a jok njima imal Ordagica i ostalih i PL i doci ce milioner bas u njih ulozit u ovaj sistem lopovski,nikad nece promijenit sistem sa ovim mentalitetom.
Bice PL opet vjerovatno ce Sloboda uci i opet euforija najava titule,Europe i onda lagano od 8 do 10 mjesta sto bi reko Nele Karajlic u pjesmi POSO DOBAR A PARA LAHKA(od grada)nisu budale da mijenjaju sistem isto nasi uhljupi sto su 25 god uzivali dobijes milion ulozis 500 000 a 500 000 rastale i grad i uprava i svi dobri osim kluba.
Jesul rekli koliko bodova je uslov da se odvoje na prvom mijesto ,da je na tribinu a da im se ne smiju

Ne treba niko mislit da smo mi ljubomorni ja zelim Slobodi sve najbolje i bas onakvu kakvu vi zelite ali bgm ovi nikad otic nece jer nemaju otpora.Mi zelimo ovakav Celik a investitora bez pravog zakona ni u snu a vreme ce pokazat sve.Kad rijesimo ovih 300 k sigurno bar mozemo bit stabilan premijerligas kad udjemo za pocetak a za vrh trebat ce puno jaci ljudi i vise novca ali bar je klub zdrav bez politike i raznih lopova
Najzalosnije sami ne znaju sta hoce ,bar da kazu to i to zelimo evo vam ovaj statut novi morate ga usvojit i otici (kao mi sto smo 3.5 god bojkota i 6000 na ulicu )do tad bojkoti protesti i grad dizat no noge a jok njima imal Ordagica i ostalih i PL i doci ce milioner bas u njih ulozit u ovaj sistem lopovski,nikad nece promijenit sistem sa ovim mentalitetom.
Bice PL opet vjerovatno ce Sloboda uci i opet euforija najava titule,Europe i onda lagano od 8 do 10 mjesta sto bi reko Nele Karajlic u pjesmi POSO DOBAR A PARA LAHKA(od grada)nisu budale da mijenjaju sistem isto nasi uhljupi sto su 25 god uzivali dobijes milion ulozis 500 000 a 500 000 rastale i grad i uprava i svi dobri osim kluba.
Jesul rekli koliko bodova je uslov da se odvoje na prvom mijesto ,da je na tribinu a da im se ne smiju
Ne treba niko mislit da smo mi ljubomorni ja zelim Slobodi sve najbolje i bas onakvu kakvu vi zelite ali bgm ovi nikad otic nece jer nemaju otpora.Mi zelimo ovakav Celik a investitora bez pravog zakona ni u snu a vreme ce pokazat sve.Kad rijesimo ovih 300 k sigurno bar mozemo bit stabilan premijerligas kad udjemo za pocetak a za vrh trebat ce puno jaci ljudi i vise novca ali bar je klub zdrav bez politike i raznih lopova
Ma hajd, bar nisu napisali kolika treba biti bodovna prednost nad drugoplasiranim. Valjda da ne stavljaju ekipu pod pritisak.
Bati, pa ni mi ne damo nikome na Jug. Samo sto se nasa pika, pa RA u dva finala Kupa nisu bili na Jugu.
Bati, pa ni mi ne damo nikome na Jug. Samo sto se nasa pika, pa RA u dva finala Kupa nisu bili na Jugu.
- BatistutA19
- Kontakt:
Po meni kako ja vidim ovih tzv najjaci klubovi u BiH po imenima.
SARAJEVO investitor Mirvic ulaze covjek voli klub bez ikakvih rezultata u minusu covjek ali kad bi on otiso Sarajevo ce uvjek nac nekog.
ŽELJEZNICAR ne znam kako oni funkcionisu koji sistem ali po meni rade dobro imaju dobre rezultate i odlicne navijace.
ZRINJSKI konstutivnost i uvjek ce Zrinjski bit jak tj politika gura Zrinjski
BORAC dok traje SNSD i Borac ce trajat ,posle bog zna sta moze bit .
VELEŽ ne znam kako oni funkcionisu i kod njih nesto toplo hladno bili fino poceli ali opet i Velez dok je navijaca bice solidni a imaju navijace.
SIROKI konstutivnost rezervni klub ako se sta nedo bog Zrinjskom desi ima Široki .
SLOBODA nakaradni sistem i nikad ozbiljniji rezultat nece imat jer ovi ne zele a nema ko da pokrene preokret neki. Sami ne znaju ni sta hoce ,hoce investitora titule Europe ali da qurcem ne mrdnu e to je nikad promijena.
ČELIK zdrav sistem klub u rukama navijaca,sa mladim skolovanim ljudima i koji vole Čelik i sa puno sponzora i lagano se vracamo.Za veci rezultat trebat ce puno vise pa ce mo vidjet ali bar imamo otvoren put svakom investitoru kad bude zakon a ne da opet dodje Olgun 2
SARAJEVO investitor Mirvic ulaze covjek voli klub bez ikakvih rezultata u minusu covjek ali kad bi on otiso Sarajevo ce uvjek nac nekog.
ŽELJEZNICAR ne znam kako oni funkcionisu koji sistem ali po meni rade dobro imaju dobre rezultate i odlicne navijace.
ZRINJSKI konstutivnost i uvjek ce Zrinjski bit jak tj politika gura Zrinjski
BORAC dok traje SNSD i Borac ce trajat ,posle bog zna sta moze bit .
VELEŽ ne znam kako oni funkcionisu i kod njih nesto toplo hladno bili fino poceli ali opet i Velez dok je navijaca bice solidni a imaju navijace.
SIROKI konstutivnost rezervni klub ako se sta nedo bog Zrinjskom desi ima Široki .
SLOBODA nakaradni sistem i nikad ozbiljniji rezultat nece imat jer ovi ne zele a nema ko da pokrene preokret neki. Sami ne znaju ni sta hoce ,hoce investitora titule Europe ali da qurcem ne mrdnu e to je nikad promijena.
ČELIK zdrav sistem klub u rukama navijaca,sa mladim skolovanim ljudima i koji vole Čelik i sa puno sponzora i lagano se vracamo.Za veci rezultat trebat ce puno vise pa ce mo vidjet ali bar imamo otvoren put svakom investitoru kad bude zakon a ne da opet dodje Olgun 2
- BatistutA19
- Kontakt:
To i kazem to isto da Horde kazu nedamo nijednoj navijackoj skupini na Sijever ili mi na Jug nedamo .
Znam za KUP da je bio zatvoren mada i da je neko bio KUP je KUP ,mislim bila su finala i u Beogradu prije pa nikad nije bila zatvorena tribina nijedna ali ovaj zahtjev smijesan i ovo za bodove ,hoce odmah prije prvenstva garanciju pa ko to moze garantovat koji klub bilo gdje.
Da je se vratit a da im se ne smiju ,ne znaju sta oni hoce ,znaju oni da je investitora jakog ali da je u hlad i pod Jabuku neku i da ovi sami odu ,otice ce ko i nasi sto su otisli ,sta smo mi sve propatili i onakve pametne ljude imali NGG .
-
- Kontakt:
Ne znam na koji period mislis ali Fukare su vam bile na jugu protiv Beitara

Je li ovo onaj Beitar “most racist club in the World” ??? 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Inace Robijasi prije godinu dali 12000 KM klubu, pored svih individualnih donacija koje prave. Ljudi skupe pare i za kazne klubu, a da ne skupljaju za koreografije.
Gdje je normalno da klub finansira navijace? Doduse, zato i nema fukara, ako im je to nacin finansiranja i opstajanja.
Gdje je normalno da klub finansira navijace? Doduse, zato i nema fukara, ako im je to nacin finansiranja i opstajanja.
Celik!3,2,2.
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:06Je li ovo onaj Beitar “most racist club in the World” ???![]()
Jao utakmice
Sloboda (most kind club in the world) - Beitar (most racist club in the world)
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- BatistutA19
- Kontakt:
Dobro tad zna se ko je vodio Čelik pa i ne cudi da su Fukare bile na Jugu ko je bio.predsjednik.,direktor i ko je sve rukovodio klubom .Ali hajd sad nek neko udje na Jug mada meni to realno i cudno ako ne igra Čelik ili bilo koji drug na svom stadionu a igraju drugi..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:01Ne znam na koji period mislis ali Fukare su vam bile na jugu protiv Beitara
![]()
Zamisli sad igra finale lige prvaka se u Milanu i kaze Inter i Milan nemoze te na Sijever i Jug to je nasa tribina..Malo.je to sve diskutabilno,igrali su finale u Rijeci Sibenik i Hajduk prosle sezone i sta sad Armada kaze ne moze te to je nasa tribina ili nekad u Beogradu i u Sarajevu se igralo nakon rata cini mi se finale.
E sa svim se slazem. Mislim, ako je Savez organizator utakmice, ne znam kako se neko treci moze pitati gdje ce ko smjeti biti na tribiniBatistutA19 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 13:24Dobro tad zna se ko je vodio Čelik pa i ne cudi da su Fukare bile na Jugu ko je bio.predsjednik.,direktor i ko je sve rukovodio klubom .Ali hajd sad nek neko udje na Jug mada meni to realno i cudno ako ne igra Čelik ili bilo koji drug na svom stadionu a igraju drugi..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:01Ne znam na koji period mislis ali Fukare su vam bile na jugu protiv Beitara
![]()
Zamisli sad igra finale lige prvaka se u Milanu i kaze Inter i Milan nemoze te na Sijever i Jug to je nasa tribina..Malo.je to sve diskutabilno,igrali su finale u Rijeci Sibenik i Hajduk prosle sezone i sta sad Armada kaze ne moze te to je nasa tribina ili nekad u Beogradu i u Sarajevu se igralo nakon rata cini mi se finale.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne znam sta rec iskreno tu sam pola pola ,nisam za to npr ako su dovoljne 3 tribine ne treba koristit tu navijacku ali ako mozes napunit stadion pustio bi sve tribine.Ne mislim ovdje ni na jedan stadion ni klub nego opcenito i zato sam dao primjer sad Milano ili prosle godine Rijeka ili Sarajevo ili nekad Beograd ili je to sad neki ultra fazon nemam pojma.DamirT je napisao/la: ↑30 jul 2023, 13:40E sa svim se slazem. Mislim, ako je Savez organizator utakmice, ne znam kako se neko treci moze pitati gdje ce ko smjeti biti na tribiniBatistutA19 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 13:24Dobro tad zna se ko je vodio Čelik pa i ne cudi da su Fukare bile na Jugu ko je bio.predsjednik.,direktor i ko je sve rukovodio klubom .Ali hajd sad nek neko udje na Jug mada meni to realno i cudno ako ne igra Čelik ili bilo koji drug na svom stadionu a igraju drugi..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:01
Ne znam na koji period mislis ali Fukare su vam bile na jugu protiv Beitara
![]()
Kazes kako se moze pitat neko treci ,pa moze kaze svoje uslove hoces neces idi trazi drugi stadion i to je to .Konkretno ova slika ja ne bi dao Fukarama nikad ovako Jug a dao bi ako ce doc 13000 tuzlaka na utakmicu Jug ali samo simpatizerima tuzlaka ili sarajlija ili nebitno koji klub.Samo tako bi im dao sve tribine ali ako su dovoljne 3 ne bi dao Jug nikad .To je moje neko misljenje.
-
- Kontakt:
Ko na papiru ima jači igrači kadar?Muminović,Hasanbegović,Baltić,Kapetanović,Hadžibeganović,
Vulić,Čivić,Vazda,Kurtalić,Kalesić,Husejinović,Mućaj,Lelić, i Dilaver...
Vulić,Čivić,Vazda,Kurtalić,Kalesić,Husejinović,Mućaj,Lelić, i Dilaver...

- prisonbreak
- Kontakt:
Od pocetka se govori da ste prvi favorit uz Stupcanicu.montolivo18 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:00Ko na papiru ima jači igrači kadar?Muminović,Hasanbegović,Baltić,Kapetanović,Hadžibeganović,
Vulić,Čivić,Vazda,Kurtalić,Kalesić,Husejinović,Mućaj,Lelić, i Dilaver...![]()
Lelica prozovaju kad dosao, momak strasno krilo, prava macka. Mi na posudbu u PL kad ga doveli skakli od srece.
Jos Nala kad to sve uigra, biti ce to sjajno. Jedini realan zahtjev Fukara je da se odvojite vec na polusezoni sto vise od Stupcanice.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..