RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Odlična utakmica, prerano je za neke analize.
Dječije karte staviti simboličnu cijenu 2km ili slično, koliko djece bi došlo a skupa im je karta
Dječije karte staviti simboličnu cijenu 2km ili slično, koliko djece bi došlo a skupa im je karta
Malo je 2 KM, 5 KM je mjera.
Samo je problem gdje granica djeteta i odraslog..kako ce je ocjenjivati redari , odokativno?
Nece niko zdravstvene ili pasose nosat za dokazivanje.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Info u vezi Hrkača i povrede?
Koji igrac bio asist za 3 gol?
hvala
hvala
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hrkac
-
- Kontakt:
Zuka što ne skloniš Alagića i Dejanovića sa našeg transfermarkta?
A možeš ubaciti ovih par momaka što imaju profesionalne ugovore Kadrić,Abaza, Jogunović,Milak,Gosto,Puce, Đuliman
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Po meni djeca bi trebala imati besplatan ulaz,Velež finansijski ne gubi skoro nista a dobija mnogo toga Tako je to bilo prije rata pod BB.Jedino su se na evropskim tekmama plaćale karte za djecu.
lako je to rijesiti
stavis da se te djecije kupuju samo u shopu u Cernici a ispred stadiona radi guzva samo obicne pa ko je lijen da ode do cernice neka placa punu cijenu
"jedno pitanje je samo ostalo..."
Jašta ja iz Jablanice trebam doći da kupim djeci kartu,ili neko iz Konjica, Sarajeva,Stoca...begla je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:52lako je to rijesiti
stavis da se te djecije kupuju samo u shopu u Cernici a ispred stadiona radi guzva samo obicne pa kome je liejno da ode do cernice neka placa punu cijenu
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
[/quote]
Jašta ja iz Jablanice trebam doći da kupim djeci kartu,ili neko iz Konjica, Sarajeva,Stoca...
[/quote]
tu si u pravu
mozda bi sezonske djecije bile bolje rjesenje
Jašta ja iz Jablanice trebam doći da kupim djeci kartu,ili neko iz Konjica, Sarajeva,Stoca...
[/quote]
tu si u pravu
mozda bi sezonske djecije bile bolje rjesenje
"jedno pitanje je samo ostalo..."
-
- Kontakt:
Ajde bola, sve skupe karte, a gledaj kako se zivi i ako su cijene svega skocile u nebesa, kuce se grade, auta uzimaju, ljetovanja po par dana
Da igramo svako 5 dana na domacem terenu bilo bi previse, ovako mjesecno imas dvije domace utakmice, eventualno tri
Samo nek oni pobjedjuju, stadion ce biti sve puniji, a kako smo navikli na ove prethodne cijene karata tako cemo i na ove
Da igramo svako 5 dana na domacem terenu bilo bi previse, ovako mjesecno imas dvije domace utakmice, eventualno tri
Samo nek oni pobjedjuju, stadion ce biti sve puniji, a kako smo navikli na ove prethodne cijene karata tako cemo i na ove
Činjenica je da smo jedini klub koji naplaćuje djeci karte u punoj cijeni.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nije to baš tako, s jedne strane jeste al vjeruj da je puno raje kojima je skupa dječija 10kmMostarwolf1981 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:05Ajde bola, sve skupe karte, a gledaj kako se zivi i ako su cijene svega skocile u nebesa, kuce se grade, auta uzimaju, ljetovanja po par dana
Djeca su budućnost, evo i Sarajevo i većina klubova ima ili pravo nisku cijenu ili besplatno za djecu do 12 ili 14 godina. Ako se koje starije dijete i provuče neće klub propasti zbog toga, a uglavnom se može procijeniti starost i to ne bi trebao biti neki problem
Uprava je dosad slušala glas navijača i nadam se da će i sada. Primjetno je manje djece na tribini i to je po meni velika žalost.
Klub neće imati nikakve gubitke ukoliko posluša i ovaj savjet.
Moj prijedlog, neka otvore poseban štand sa dječijim kartama i neka cjena za djecu bude 5 KM za Sjever i Zapad, a Istok je svakako 5KM.
Ja sam uvjeren da će klub imati veći profit i pune tribine.
Bez obzira što pojedinačna karta nije skupa, odlazak na utakmicu cjele porodice predstavlja ozbiljan finansijski udar i neki ljudi nisu u mogućnosti to ispratiti. Dodaj tome navijačku bazu van Mostara, onda je jasno zašto prosjek na utakmici ne ide iznad 3-4 milje.
Djeca su naša najvažnija baza i njima Velež mora biti dostupan!
Apelujem na Upravu da o ovome razmisle!
Klub neće imati nikakve gubitke ukoliko posluša i ovaj savjet.
Moj prijedlog, neka otvore poseban štand sa dječijim kartama i neka cjena za djecu bude 5 KM za Sjever i Zapad, a Istok je svakako 5KM.
Ja sam uvjeren da će klub imati veći profit i pune tribine.
Bez obzira što pojedinačna karta nije skupa, odlazak na utakmicu cjele porodice predstavlja ozbiljan finansijski udar i neki ljudi nisu u mogućnosti to ispratiti. Dodaj tome navijačku bazu van Mostara, onda je jasno zašto prosjek na utakmici ne ide iznad 3-4 milje.
Djeca su naša najvažnija baza i njima Velež mora biti dostupan!
Apelujem na Upravu da o ovome razmisle!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Staviti neki kids zone na dedari, prodavati karte za taj sektor po posebnoj cijeni. Prilika da se i malci odvoje od telefona na utakmicama pa da se malo upoznaju, sticu nova drugarstva, sutra ce skupa Veleza gledati, a i imat ce razlog vise da dolaze na utakmice.
19V22
Sutra stiže Gulašvili
-
- Kontakt:
- crveniratnik
- Kontakt:
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.