SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Bilderi, jesmo li na okupu
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Istina da će te biti teško zamijeniti, u kratkom roku pokazao si klasu ali ne možemo protiv pravilaVivaLaStella je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:09Pojacanje iz zadnjeg ranga. Veliki korak unazad za Joint FC![]()
Support your local club !
-
scudetto89
- Kontakt:
Imali gdje da mogu igrati, falili kome igrac, delfine neka neko vodi ako hoce
04.10.2009 !
Fali Grizlijima, dobrodosaoscudetto89 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:03Imali gdje da mogu igrati, falili kome igrac, delfine neka neko vodi ako hoce
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Primitivci jesmo li zivi i spremni za iskupljenje? 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Živi nijesmo, spremni isto nijesmo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobro je znaci
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
scudetto89
- Kontakt:
Sto se mene tice hvala, samo neka me ubace u ekipu, pa da vam budem hairli kao novi clanharden je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:04Fali Grizlijima, dobrodosaoscudetto89 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:03Imali gdje da mogu igrati, falili kome igrac, delfine neka neko vodi ako hoce![]()
04.10.2009 !
- BosniaBoston
- Kontakt:
S obzirom da je naš kapiten @sylar nepravedno banovan, Hollywood traži novog igrača
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
scudetto89
- Kontakt:
Evo mogu ja ako ima bujruma, gore mi za navedeni klub niko nista ne javlja, neka me @ Konjic ili Mig ubace , kad mogu tipovatiBosniaBoston je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:48S obzirom da je naš kapiten @sylar nepravedno banovan, Hollywood traži novog igrača
04.10.2009 !
- BosniaBoston
- Kontakt:
scudetto89 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 08:35Evo mogu ja ako ima bujruma, gore mi za navedeni klub niko nista ne javlja, neka me @ Konjic ili Mig ubace , kad mogu tipovatiBosniaBoston je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:48S obzirom da je naš kapiten @sylar nepravedno banovan, Hollywood traži novog igrača![]()
#Punoljetstvo
Haveru vec sam ti dao dobrodoslicu za Grizlije, prosao si medicinske i sad u drugi klubscudetto89 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 08:35Evo mogu ja ako ima bujruma, gore mi za navedeni klub niko nista ne javlja, neka me @ Konjic ili Mig ubace , kad mogu tipovatiBosniaBoston je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:48S obzirom da je naš kapiten @sylar nepravedno banovan, Hollywood traži novog igrača![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
scudetto89
- Kontakt:
Pa dobro igrat cu za vas, vidim niko od njih ne potvrdjuje da cu igrati, sto se mene moze bilo gdje, sve okharden je napisao/la: ↑05 avg 2023, 01:40Haveru vec sam ti dao dobrodoslicu za Grizlije, prosao si medicinske i sad u drugi klubscudetto89 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 08:35Evo mogu ja ako ima bujruma, gore mi za navedeni klub niko nista ne javlja, neka me @ Konjic ili Mig ubace , kad mogu tipovatiBosniaBoston je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:48S obzirom da je naš kapiten @sylar nepravedno banovan, Hollywood traži novog igrača![]()
![]()
04.10.2009 !
Franšiza Spamma obavještava simpatizere, dioničare, savez i ostatak lige da je igrač @Cipiripiblicblic zbog razloga navedenih na linku ispod odlučio napustiti forum, te smo samim tim na našu veliku žalost primorani raskinuti ugovor sa njim.
Spamm želi svu sreću @Cipiju na privatnom planu, a franšiza se okreće potrazi za novim igračem.
Službeni paraf za savez:
viewtopic.php?p=9390355#p9390355

Spamm želi svu sreću @Cipiju na privatnom planu, a franšiza se okreće potrazi za novim igračem.
Službeni paraf za savez:
viewtopic.php?p=9390355#p9390355
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne mogu da vjerujem 
Kakva picoha, jednom ga raspu na forumu i ode. Mene prve dvije godine 300 puta 
Priča se da Spamm dovodi igrača iz cvajte 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.