Pojacali smo juniore, za trenera smo doveli dobropoznatog dupeuvlakaca tarana, eto kud plovi ovaj brod. Kako je on tu, ja sam svojim putem krenuo, ne zelim da djelim prostorije sa muskim kurvama
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Elvir Baljic
"Kum nije dugme"TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:54Pojacali smo juniore, za trenera smo doveli dobropoznatog dupeuvlakaca tarana, eto kud plovi ovaj brod. Kako je on tu, ja sam svojim putem krenuo, ne zelim da djelim prostorije sa muskim kurvama![]()
"Narodna mudrust. Svakako, nije kum dugme, ali ga mnogi „potežu“ ko rajfešlus, i kad treba i kad ne treba. To su oni koji kuma i kumstvo drže samo za zadovoljavanje forme, a suštinski su egocentrici dovoljni sami sebi, pa se tako samo(za)dovoljno i ponašaju. Zabole ih....za kuma i za sve ono što kum i kumstvo znače."
Jučer sam vidio neke igrače na Džumi.Bilo je onih starih ali i novih.Kažu danas putuju u Hercegovinu.Raspitujem ih, kako je, kakve su ambicije?Bogami , optimizmom zrače.SPOMINJU I 4. MJESTO.Nabrijani su i u dobrom ozračju ulaze u takmičarsku sezonu.Puno znače mladi igrači koji imaju ambiciju da se poprave do maksimuma i eventualno prokrče put u Europu.Drago i je da su u takvom stanju i jedva čekam sutrašnju i ostale utakmice.Sretan put momci!
Novi igrač Slobode je stoper Eldin Hasanbegović, potvrdio je tuzlanski klub putem zvanične stranice.
22-godišnji odbrambeni igrač u dosadašnjoj karijeri nosio je dres Slobode, odakle je kao junior prešao u Tuzlu, potom Gradine, te Sloge iz Doboja, odakle se u januaru ove godine vratio u Tuzlu.
22-godišnji odbrambeni igrač u dosadašnjoj karijeri nosio je dres Slobode, odakle je kao junior prešao u Tuzlu, potom Gradine, te Sloge iz Doboja, odakle se u januaru ove godine vratio u Tuzlu.
Neznam allahmi svi pljuju po taranu i onda vidim po FB cojk se druzi sa tim ljudima. Ne kontam?? Kobajagi smece od cojka a opet se druze sa njim svi osim ti Balja.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:54Pojacali smo juniore, za trenera smo doveli dobropoznatog dupeuvlakaca tarana, eto kud plovi ovaj brod. Kako je on tu, ja sam svojim putem krenuo, ne zelim da djelim prostorije sa muskim kurvama![]()
Pozdravljam odlazak Hasanbegovića.Nadam se da se više neće vraćati.Isprobavan je godinama ali džaba sve kad nema kvalitet."Genijalci" mu čak davali prioritet na pripremnim utakmicama u odnosu na bivšeg kapitena Sloge iz prošle godine Ristića koji je došao nedavno,ali ne vrijedi.Ne ide to na silu.tuzlac je napisao/la: ↑29 jul 2023, 10:31Novi igrač Slobode je stoper Eldin Hasanbegović, potvrdio je tuzlanski klub putem zvanične stranice.
Nas će te rodbinske veze unistiti. Pa dokle Tarane ako si klasa idi nadi angažman. Azmir te skolovao i davao šansu cijeli život ti ga varao. Ako imaš imalo obraza zahvali se čovjeku i idi što dalje od TC za dobrobit svih.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:54Pojacali smo juniore, za trenera smo doveli dobropoznatog dupeuvlakaca tarana, eto kud plovi ovaj brod. Kako je on tu, ja sam svojim putem krenuo, ne zelim da djelim prostorije sa muskim kurvama![]()
Kao dobar je momak ali limitiran. Njegov nivo je federalna i neka ga neka igra. Kod nas bi bio ili na klupi ili na tribinama.CityCity je napisao/la: ↑29 jul 2023, 11:47Pozdravljam odlazak Hasanbegovića.Nadam se da se više neće vraćati.Isprobavan je godinama ali džaba sve kad nema kvalitet."Genijalci" mu čak davali prioritet na pripremnim utakmicama u odnosu na bivšeg kapitena Sloge iz prošle godine Ristića koji je došao nedavno,ali ne vrijedi.Ne ide to na silu.tuzlac je napisao/la: ↑29 jul 2023, 10:31Novi igrač Slobode je stoper Eldin Hasanbegović, potvrdio je tuzlanski klub putem zvanične stranice.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Smece koje je uzimalo igracima pare da igraju, smece koje **** Husicima svu zensku djecu, smece koje **** svima sve ali kad mu okrenu ledza, jer myda nema da nekome nesto kaze u facu. Ti sto ti mislis da se druze sa njim vjeruj da ga nemogu ocima vidjeti, ali dobar je za preneti, olajavati i slicne stvari. Meni takvi ljudi ne trebaju, neka ga Husic vodi kuci, nemam ja ni sa tim problema neka ga u klubu, nek mu dadne da bude glavni trener , sekretar, sve funkcije nek mu dadne, meni ne smeta , ali to samo pokazuje kakav smo klub.Hazre je napisao/la: ↑29 jul 2023, 11:08Neznam allahmi svi pljuju po taranu i onda vidim po FB cojk se druzi sa tim ljudima. Ne kontam?? Kobajagi smece od cojka a opet se druze sa njim svi osim ti Balja.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:54Pojacali smo juniore, za trenera smo doveli dobropoznatog dupeuvlakaca tarana, eto kud plovi ovaj brod. Kako je on tu, ja sam svojim putem krenuo, ne zelim da djelim prostorije sa muskim kurvama![]()
Elvir Baljic
Bukvalno nemogu da vjerujem brate. Sta imaju od njega?? Zasto je on tu sa rajom? Vjeruj da nista ne kontam. Kad se zna da je smece valjda mu das do znanjaja da razguli da niko ne zeli vise vidjeti!!TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 jul 2023, 21:23Smece koje je uzimalo igracima pare da igraju, smece koje **** Husicima svu zensku djecu, smece koje **** svima sve ali kad mu okrenu ledza, jer myda nema da nekome nesto kaze u facu. Ti sto ti mislis da se druze sa njim vjeruj da ga nemogu ocima vidjeti, ali dobar je za preneti, olajavati i slicne stvari. Meni takvi ljudi ne trebaju, neka ga Husic vodi kuci, nemam ja ni sa tim problema neka ga u klubu, nek mu dadne da bude glavni trener , sekretar, sve funkcije nek mu dadne, meni ne smeta , ali to samo pokazuje kakav smo klub.Hazre je napisao/la: ↑29 jul 2023, 11:08Neznam allahmi svi pljuju po taranu i onda vidim po FB cojk se druzi sa tim ljudima. Ne kontam?? Kobajagi smece od cojka a opet se druze sa njim svi osim ti Balja.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:54
Pojacali smo juniore, za trenera smo doveli dobropoznatog dupeuvlakaca tarana, eto kud plovi ovaj brod. Kako je on tu, ja sam svojim putem krenuo, ne zelim da djelim prostorije sa muskim kurvama![]()
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Vidi brate, tjerao ga Azmir, dva puta, munja ga htio tuci, od trenera niko ga ocima ne moze vidjeti ali njemu to ne smeta..aferim moras biti takav karakter da to sve progutas i da ti je svejedno...nebitno, ne u vise o njemu.Hazre je napisao/la: ↑29 jul 2023, 21:30Bukvalno nemogu da vjerujem brate. Sta imaju od njega?? Zasto je on tu sa rajom? Vjeruj da nista ne kontam. Kad se zna da je smece valjda mu das do znanjaja da razguli da niko ne zeli vise vidjeti!!TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 jul 2023, 21:23Smece koje je uzimalo igracima pare da igraju, smece koje **** Husicima svu zensku djecu, smece koje **** svima sve ali kad mu okrenu ledza, jer myda nema da nekome nesto kaze u facu. Ti sto ti mislis da se druze sa njim vjeruj da ga nemogu ocima vidjeti, ali dobar je za preneti, olajavati i slicne stvari. Meni takvi ljudi ne trebaju, neka ga Husic vodi kuci, nemam ja ni sa tim problema neka ga u klubu, nek mu dadne da bude glavni trener , sekretar, sve funkcije nek mu dadne, meni ne smeta , ali to samo pokazuje kakav smo klub.
Elvir Baljic
Novo pojačanje Tuzla Citya je 19-godišnji Hamza Redžić . U seniore Tuzla Citya prekomandovan je iz juniora. Redžić je prošao školu fudbala FK Sloboda Tuzla.

HAJDE, UZ BOŽIJU POMOĆ DA BUDE.
1 - 1 24' Alen Masović
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 30 jul 2023, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Sta je tebi smjesno, drzi se prve lige federacije. @admin ove padobrance koji dodju podjebavati uklanjaj.
Elvir Baljic
1-2 52' Hadžić
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 30 jul 2023, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Otisao bi on, ali daleko Klokotnica, a nisu im jos odobrili finansiranje gostovanja i pica ( jos je u bojkotu)
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.