FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kvata da ce sa sjevera veceras prizivati Usrefa i skandirati?
Neko link ?
Je li ima utakmica na Areni? Može se gledati preko Arena Cloud?
-
- Kontakt:
Ovo je vise smjesno,16 trenera zadnjih 5 god i svako svoje fura,18 nekih formacija,svako malo mjenjaj pozicije igracima,pa bolan znas sta je to za ove amatere od igraca koji jedva znaju kad ga stavis gdje mu najbolje odgovaraLucas je napisao/la: ↑30 jul 2023, 20:17I onda se neko pita kako je Zrinjski pregazio ligu zadnje dvije sezone, koja je njihova tajnaSanchez87hz je napisao/la: ↑30 jul 2023, 19:56Yebo te Tito vise,pa jel moguce sta rade,daj vise dovedi trenera kako treba i SD,pa imas takve igrace najbolje u ligi i svaku tekmu neko drkanje pozicija,formacija pizdi materina **** te Mirvicu nesposobna vise,bez obzira da dobijemo 5:0 ovo bolan ne bi izdrzao najbolji tim Reala ovolike promjene pozicija i igraca i svega ccccc nevjerovatno vise sta se radi.![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Gumistucna
- Kontakt:
Šta je s Penarande i Viverosa
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Radna dozvola
Kolika je posjeta ocno
Ti rece da ste ga prodali
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
1 kontenjer za karte,hiljadu ljudi ceka za kartu a tekma pocela 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To je meni tako neozbiljno, ja mislio pravo pojecanje ce to biti, to nema smisla nikako da dovedis igrace a nisu spremni ili cekas pola godine da budu papire gotovi, ili cekas pola godine da oni budu spremni, boze sacuvajbelosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 19:45Ma nakaradan klub do Boga, dovedes igrace i das im takve plate da ti sjede na tribinama. Pa valjda si ih doveo sto ti trebaju nisi humanitarna organizacija za migracije
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Ja formacije...sastava...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I sto je najgore, niko iz kluba da se oglasi i kaže kada ce papiri biti gotovi I kada ce oni imati pravo nastupa.Samo se nadam da ti ljudi sto to sređuju nisu na godišnjem odmoru.Deen je napisao/la: ↑30 jul 2023, 20:38To je meni tako neozbiljno, ja mislio pravo pojecanje ce to biti, to nema smisla nikako da dovedis igrace a nisu spremni ili cekas pola godine da budu papire gotovi, ili cekas pola godine da oni budu spremni, boze sacuvajbelosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 19:45Ma nakaradan klub do Boga, dovedes igrace i das im takve plate da ti sjede na tribinama. Pa valjda si ih doveo sto ti trebaju nisi humanitarna organizacija za migracije
Ovo dosad katastrofa gluho bilo
Sta je ovo vako mlitavo nije valjda jado jagodic sa 11 limara jaci od profesora sa real madridom
A kako je zasluzio kapitensku traku, evo samo to me interesuje 
Evoooo ga!!!!

Evoooo ga!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Morpheus, rimljanin90, sarajevo19461987 i 35 gostiju.