FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo goli ****,e moj Mirviću fuj,fuj,fuj...
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 30 jul 2023, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Za jedan cist gol smo zaklani, mada ruku na srce i kod naseg gola je bilo bas sumnjivo, Avram je moozda bio i u ofsajdu, ak bez VARa je tesko ocijenit. Dal uyebao jos barem dva dobra zicera. Dzaba sve defanzivne postavke i taktike kad si na prekidima supalj ko Dalova tintara. Tanko je ovo, ja iskreno ne vjerujem u preokret jer fudbal nismo ni igrali, nastavljaju se tekme na individualni kvalitet.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakva patnja, sad ce dalkan sve prodriblati i dati glavom s linije. Backa salje nove milione eVra

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dok god je kerojed vlasnik kluba Sarajevo ce sve vise tonuti.
Ne znači VAR ništa, u našoj ligi je beskoristan pogotovo. Eno Partizana uz pomoć Vara ****, zamisli sta bi nama ovdje chetalji radili + arena koja ništa ne prenosi.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:23Za jedan cist gol smo zaklani, mada ruku na srce i kod naseg gola je bilo bas sumnjivo, Avram je moozda bio i u ofsajdu, ak bez VARa je tesko ocijenit. Dal uyebao jos barem dva dobra zicera. Dzaba sve defanzivne postavke i taktike kad si na prekidima supalj ko Dalova tintara. Tanko je ovo, ja iskreno ne vjerujem u preokret jer fudbal nismo ni igrali, nastavljaju se tekme na individualni kvalitet.
NEMA NAZAD
Ne moze se igrat u ovoj formaciji, ovo je van svake pameti
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Iznenadi me Dogan, fini pogledi na fudbal nema sta!
Renan
Dal Avram
Durakovic Vrancic Buljubasic Kerim
Anicic Trako Zeljkovic
SahinAga
Steta sto ce jednu utakmicu momci ovako odigrati i bas zbog toga mislim da ovo Dogan nije smio raditi... tumbat nesto na svoju ruku jer smo na pripremama igrali totalno drugu formaciju... kazem to iako mi se svidja ova formacija nenormalno...
Puna sredina, samo ti trebaju dva Kerima po stranama!
Renan
Dal Avram
Durakovic Vrancic Buljubasic Kerim
Anicic Trako Zeljkovic
SahinAga
Steta sto ce jednu utakmicu momci ovako odigrati i bas zbog toga mislim da ovo Dogan nije smio raditi... tumbat nesto na svoju ruku jer smo na pripremama igrali totalno drugu formaciju... kazem to iako mi se svidja ova formacija nenormalno...
Puna sredina, samo ti trebaju dva Kerima po stranama!
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 30 jul 2023, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Odlican,ne dirat ga iz prvih 11 ni slucajno.
Dal out -> Guli in
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- belosevic23
- Kontakt:
Skupina preplacenih amatera izuzev renana, avrama i vrancica
Ovakav gol se ni u pionirima ne smije primat
Ovakav gol se ni u pionirima ne smije primat
Ne igra se ova mrtva formacija protiv ekipe gdje si apsolutni favorit.Tu je od starta promasaj,ovu bruku sa prekidima nema smisla ni komentarisati,3 utakmice 3 gola iz prekida 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PeppermintSA
- Kontakt:
Polovna ekipa, realno. Pola tima su polovnjaci ala Durakovic i Trako, pola tima su bivši igrači ili penzioneri ala Avramovski, Anicic, Vrančić.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma naravno, govorim da je situacija takva da bi tek ono povlacenje linija dalo jasnu sliku, al yebo VAR kad ti opet glavni sudija presudi. Ono prikaze ti npr igranje rukom kao za Romu u finalu EL, Gigovic mahne rukom, nema penala.holyman je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:25Ne znači VAR ništa, u našoj ligi je beskoristan pogotovo. Eno Partizana uz pomoć Vara ****, zamisli sta bi nama ovdje chetalji radili + arena koja ništa ne prenosi.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:23Za jedan cist gol smo zaklani, mada ruku na srce i kod naseg gola je bilo bas sumnjivo, Avram je moozda bio i u ofsajdu, ak bez VARa je tesko ocijenit. Dal uyebao jos barem dva dobra zicera. Dzaba sve defanzivne postavke i taktike kad si na prekidima supalj ko Dalova tintara. Tanko je ovo, ja iskreno ne vjerujem u preokret jer fudbal nismo ni igrali, nastavljaju se tekme na individualni kvalitet.

Kod nas bi to fkt bilo bacanje para na opremu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Al što mi imamo golmane jbt.
Ja ne znam koji je nama qurac. Zrinjski sa ovim igračima koje mi imamo bi se narednih 5 godina ispišavao po ligi.
Ja ne znam koji je nama qurac. Zrinjski sa ovim igračima koje mi imamo bi se narednih 5 godina ispišavao po ligi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sunce ti poljubim jel ovo Renan usao na poluvremenu na insta i komentarisao na objavi od gola hahahahaha
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 30 jul 2023, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U ovom klubu nesta **** smrdi
-
- Kontakt:
Ako vec odavno znamo da su nam prekidi slabija strana, zasto besim nije u odbrani ima visinu , ne kontam u pm?!
Dal idi vise u tri lijepe materine da nekim petama i sl, nadam se pobjedi , ali samo da ne pricamo o nekim napadima, na titule i sl, ici kolo po kolo, bodove kuci ne smijemo gubiti, tj tri boda...
Igrajte jace maloooooo !!!!
I zasto golman iz sibenika grije klupu ?
Dal idi vise u tri lijepe materine da nekim petama i sl, nadam se pobjedi , ali samo da ne pricamo o nekim napadima, na titule i sl, ici kolo po kolo, bodove kuci ne smijemo gubiti, tj tri boda...
Igrajte jace maloooooo !!!!
I zasto golman iz sibenika grije klupu ?
04.10.2009 !
Ja stvarno nemam nista protiv Dogana ali lik nije bio u stanju da vodi Radnik Hadzice, a da vodi Sarajevo. Jedno je biti profesor mašinstva a drugo raditi kao mašinski ing. Istotako je jedno biti profesor a drugo imati psjecaj i instikt za fudbal, a vidimo da on to nema...
Ovo danas je cak gore i od mirzinog sarajeva a to je bas tesko positic...
Ovo danas je cak gore i od mirzinog sarajeva a to je bas tesko positic...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, muhamedhulk, Rule_hz i 86 gostiju.