FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
1-3 58' Hadžić
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 30 jul 2023, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
To jest. Nema još budzetaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:15Otisao bi on, ali daleko Klokotnica, a nisu im jos odobrili finansiranje gostovanja i pica ( jos je u bojkotu)
1-4 82' Migi
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Pobjeda.Svaka čast momcima i treneru.Čestitam svim navijačima Tuzle.Velika dominacija našeg tima.
3 žuta :"Nikić,Ristić i Šukilović.
Čestitke.... odličan start.
Migi 1 asistencija i gol.Svaka čast.Čorić je imao asistenciju i Delimeđac.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:42Dobar dobar, rekao sam Masovic i Mehanovic ove sezone ima da gaze.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 31 jul 2023, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ,u neku ruku i očekivano.Vidi se da naš tim djeluje respektabilno.Prava su klapa.Bošnjakoviću kapa dole.Također želim pohvaliti sve ljude koji su učestvovali u dovođenju igrača.Odličan pazar smo napravili.Da Bog da da nastavimo ovako.
Bitna pobjeda na startu prvenstva,uglavnom zbog samopouzdanja a i zbog toga da se novi igrači osjete komotno u novom klubu.Izgleda da se Migi zaželio igre nakon dužeg odsustva,a i da Hadžić vraća formu.
Očekujem da od iduće utakmice budemo jači za Sejdovića i Bihorca.Nadam se i kolumbijcu i Ordagiću uskoro ali nekako mi ta situacija sa njima dvojicom trenutno djeluje veoma upitno i ne baš ohrabrujuće.
Cestitke.
Nadam se da necemo neopravdano poletit u visine... ovo je ipak bilo protiv najslabije ekipe u ligi.
Nadam se da cemo potpisat jos jednog napadaca, sto prije.
Super je sto je Hadzic dobro zatvorio proslu, a evo i otvorio novu sezonu, ali uci u sezonu sa samo jednim napadacem u rosteru je neozbiljno.
Stvarno ne bih volio da se ponovi prosla sezona i da gledam neuspjesne pokusaje Coulibalija, Mesinovica, Eloueta ili Veselinovica da glume napadaca...
Nadam se da necemo neopravdano poletit u visine... ovo je ipak bilo protiv najslabije ekipe u ligi.
Nadam se da cemo potpisat jos jednog napadaca, sto prije.
Super je sto je Hadzic dobro zatvorio proslu, a evo i otvorio novu sezonu, ali uci u sezonu sa samo jednim napadacem u rosteru je neozbiljno.
Stvarno ne bih volio da se ponovi prosla sezona i da gledam neuspjesne pokusaje Coulibalija, Mesinovica, Eloueta ili Veselinovica da glume napadaca...
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Da se i ja kratko upišem. Gledao sam utakmicu i ova ekipa je super. Na početku su djelovali kao da nisu svjesni da je sezona počela. Izigraše nas ljudi i odma 1:0.
Od tog trenutka sve je krenulo drugačije, pametnije i tečnije. Oni više ni prilike nisu imali. Mislim da smo samo jednom Zvijezdu u Ugljeviku ovako natrpali na otvaranju bilo je 1:5.
Fali tu još ova 4 igrača koji su tu da se uklope, treba još jedan napadač neće Irfan moći sam da iznese sezonu. Danas se trudio vidjela se želja ali sezona je duga.
Kakvo smo samo pojačanje dobili u Migiju. Danas magija na terenu. Liniju je doveo do optimuma.
Ove nove prvi put gledam pa ne znam ih sve ni kako izgledaju jbg, ali kao ekipa dobri smo bili.
Od tog trenutka sve je krenulo drugačije, pametnije i tečnije. Oni više ni prilike nisu imali. Mislim da smo samo jednom Zvijezdu u Ugljeviku ovako natrpali na otvaranju bilo je 1:5.
Fali tu još ova 4 igrača koji su tu da se uklope, treba još jedan napadač neće Irfan moći sam da iznese sezonu. Danas se trudio vidjela se želja ali sezona je duga.
Kakvo smo samo pojačanje dobili u Migiju. Danas magija na terenu. Liniju je doveo do optimuma.
Ove nove prvi put gledam pa ne znam ih sve ni kako izgledaju jbg, ali kao ekipa dobri smo bili.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
A Balja kakav god Taran bio nije ni Azmirovo maslo za ramazana. Treba i njemu neko da odrađuje "prljave poslove". A toga se Taran ne libi. Poznato je kakvu ulogu odigra za izbore. Od njeg opet izvuku neku korist nije on klasičan uhljeb kakvih ima u i oko kluba. Ne branim ga, naprotiv. Samo kažem ima razlog sto je tu i što ga se ne riješe.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:54Pojacali smo juniore, za trenera smo doveli dobropoznatog dupeuvlakaca tarana, eto kud plovi ovaj brod. Kako je on tu, ja sam svojim putem krenuo, ne zelim da djelim prostorije sa muskim kurvama![]()
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Vidio sam danas su objavili da su krenule sezonske.
Zna li neko pošto su?
Naši kriju poput onih stranica na fb, nigdje cijene samo pišu inbox
Čuj moraš nazvati Munju da se raspitaš, šta je sljedeće? Da nam zabrane komentare što nije zabilježeno u ozbiljnom svijetu nogometa.
Zna li neko pošto su?
Naši kriju poput onih stranica na fb, nigdje cijene samo pišu inbox
Čuj moraš nazvati Munju da se raspitaš, šta je sljedeće? Da nam zabrane komentare što nije zabilježeno u ozbiljnom svijetu nogometa.
Penzioneri 30 KM,ostali 50 KM.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:00Vidio sam danas su objavili da su krenule sezonske.
Zna li neko pošto su?
Naši kriju poput onih stranica na fb, nigdje cijene samo pišu inbox![]()
![]()
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Znam i sve si u pravu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 jul 2023, 20:57A Balja kakav god Taran bio nije ni Azmirovo maslo za ramazana. Treba i njemu neko da odrađuje "prljave poslove". A toga se Taran ne libi. Poznato je kakvu ulogu odigra za izbore. Od njeg opet izvuku neku korist nije on klasičan uhljeb kakvih ima u i oko kluba. Ne branim ga, naprotiv. Samo kažem ima razlog sto je tu i što ga se ne riješe.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:54Pojacali smo juniore, za trenera smo doveli dobropoznatog dupeuvlakaca tarana, eto kud plovi ovaj brod. Kako je on tu, ja sam svojim putem krenuo, ne zelim da djelim prostorije sa muskim kurvama![]()
Elvir Baljic
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Sobzirom na veoma tezak raspored prvih pet kola , ova tri boda imaju veliku vaznost. Ako bi uspjeli uzeti 7 bodova u prvih pet kola ja bih bio zadovoljan. Odlicni golovi Hadzica, Migi majstor se sredio, ma sve ekstra. Ima prostora za napredak u i oko kluba, organizacija, odnosi sa navijacima, nadam se da ce u tom segmentu krenuti naprijed, da kompletitamo jednu cjelinu.
Elvir Baljic
Neka makar opet otvore Fanshop jel to toliko tesko brate?? Koji je razlog sto nije otvoren Fanshop?? Realno sadTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 jul 2023, 08:11Sobzirom na veoma tezak raspored prvih pet kola , ova tri boda imaju veliku vaznost. Ako bi uspjeli uzeti 7 bodova u prvih pet kola ja bih bio zadovoljan. Odlicni golovi Hadzica, Migi majstor se sredio, ma sve ekstra. Ima prostora za napredak u i oko kluba, organizacija, odnosi sa navijacima, nadam se da ce u tom segmentu krenuti naprijed, da kompletitamo jednu cjelinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.