FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bijednici da si kadete uveo nakon Torpeda dobili bi ovo,bez zelje,zara da se dobije.
Jedno veliko nista, bitno je da horde prozivaju regularnu raju, evo sa njima smo proigrali.
-
- Kontakt:
Mozzart keš,milina ulagati u Bosni

-
- Kontakt:
Hajde Dal i Trako za njih se zna da ne znaju i da su tarabe. Al braco mila ovaj Mustafic ja ne znam sta je ovo. Lik je haos samo takav.
Ko njemu rece da se bavi fudbalom subhanAllah!
Smijem se kladiti da je Gruzijac najbolji igrac u ekipi (pored Renana i Kyeremeha) a nije igro ne pamtim kad zadnji put. Ovdje dosta toga smrdi, siguran sam da je Mirvic digo vcrs pare.

Smijem se kladiti da je Gruzijac najbolji igrac u ekipi (pored Renana i Kyeremeha) a nije igro ne pamtim kad zadnji put. Ovdje dosta toga smrdi, siguran sam da je Mirvic digo vcrs pare.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Jel vam sad kriv Mirza, pleme vam jeb..
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Krme americko, yebo li ti tvoj dragulj sa brojem 10 familiju glupu! Pa vidis li sta si napravio od kluba??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nijedan sabaha ne dočekao majku vam prodanu yebem
Neka ovo je ekstra, ako cete iskreno bolje odma da znamo na cemu smo da se ne nadamo nesto mjesec dva i na kraju da cupamo zivce na polusezoni, odma laganini na startu znas da je borba za europu i to ako ostali budu losi kao prosle godine...
Sta reci sa 20 hiljada na 7 a slijedecu na 1500 lagano..
Sta reci sa 20 hiljada na 7 a slijedecu na 1500 lagano..
Idi Mirvicu ziv bio, dosta vise i ovog brukanja, iz sramote u sramotu u tome si apsolutni rekorder!
Ne znas i nisi cist,goni se u 100 kuraca vise!
Ne znas i nisi cist,goni se u 100 kuraca vise!
-
- Kontakt:
Svi krivi samo Mirvah hudi dobar 

-
- Kontakt:
Ima li dna u ovom klubu?
Mirvah kurvah
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Zadnju platu u lijekove da potrošite ali za svoje najmilije, kao što i ja trošim na lijekove za depresiju i smirenje zbog vas.
Yebem li vam pomrle i sve žive što imate !!!!!
Yebem li vam pomrle i sve žive što imate !!!!!
-
- Kontakt:
Imak ko ove nove profile da banuje,smrde na plavo
Veoma ograničeni navijači uključujuči i ovog hajvana iznad. Svi se hypeali sa pojačanjima. I poželiti nekome da umre i biti hajvan oa to potvrditi, balkon balkon. Zar niste na stadionu?
Pa ne znam šta se očekuje, da neko u deset dana promijeni sve što je neznalica spremala po godine i za šta je dovodila i otpuštala igrače. Najveća greška je bila ostaviti ga na klupi i za to je kriv Mirvić tvrdoglavi.
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, SamoDaKazeem i 55 gostiju.